Apple вперше випустить бюджетний MacBook

Новинка замінить MacBook Air 2015 року.

Фото: MacInsider

Корпорація Apple збирається восени випустити бюджетну модель MacBook. Про це повідомляє ресурс DigiTimes з посиланням на джерела в ланцюжку поставок Apple.

Джерела стало відомо, що в VI кварталі 2018 року поставки тайванської компанії Quanta Computer виростуть до 10 млн одиниць, що набагато більше, ніж в інші періоди. Така активність, найімовірніше, пов'язана з випуском нової моделі лептопа.

Нова модель MacBook буде представлена ​​разом зі смартфонами iPhone на щорічній вересневої презентації, а в продаж модель надійде в жовтні. Збільшення обсягів виробництва пов'язують зі збільшенням попиту на "бюджетний" MacBook.

Очікується, що новинка замінить нинішню найдешевшу модель MacBook Air 2015 року, отримає Retina-дисплей на 13 дюймів, 8-е покоління процесорів Intel Core з архітектурою Kaby Lake Refresh і цінник в районі 1000 доларів США.

Нагадаємо, що потужний MacBook Pro 2018 дико перегрівається , Вартість нового MacBook Pro 2018 виявилася дорожчою іномарки, а також Apple відмовилася від використання чіпів Intel в своїх iPhone .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: gagadget.com