≻ Купити тачскрін для телефону Apple iPhone 3GS Original Black в Києві і Україні

  1. Проаналізуємо види тачскрін Apple iPhone 3GS:
  2. часті питання
  3. Процедура виконання ремонту:

Навіщо потрібен сенсорний дисплей для гаджета Apple iPhone 3GS?

Сенсорний дисплей або іншими словами тачскрін - ймовірно деяка з найбільш значущих складових сьогоднішніх комунікаторів і мобільних телефонів, оскільки не даремно їх називають телефонами з сенсором. Завдання сприймає дисплея полягає в наступному: керувати функціями, що відтворюються на екрані смартфона. Поява сприймають панелей істотно полегшило управління комунікаторами, а також покращило їх опціонально на порядок. Якщо раніше була необхідність здійснювати всі дії за допомогою кнопочок, і нечасто було зручно управляти апаратом ввечері, навіть з підсвічуванням, то при виникненні тачскрін не потрібно розшукувати певну кнопочку, до того ж дисплей став виконувати функцію керуючої панелі, і навіть в темряві управляти зручно. Зараз будь-яку опцію телефону можливо ініціювати звичайним дотиком руки або стилуса.

Проаналізуємо переваги сприймають панелей Apple iPhone 3GS:

  • Оптимізована корисна область телефону, раніше лицьова область телефону ділилася на дисплей і кнопки управління, сьогодні, всю або майже повну площу зайняв екран з сенсором.
  • Легко користуватися комунікаторів за допомогою однієї кисті, або пальцем;
  • Сенсор в робочому режимі постійно освітлений, тому навіть вночі немає проблем з управлінням.

Проаналізуємо види тачскрін Apple iPhone 3GS:

Ємнісні. Екран покривається шаром, що накопичує ресурс. Проводячи пальцем по певній галузі дисплея, ви звільняєте заряд в даній області. Зниження ресурсу враховується мікросхемами, розраховується комп'ютером і відправляється в програму сприймає панелі. Плюси: зберігає 90% первинного освітлення; виразно зображення.

Хвилеподібні. За крайкам екрану розміщені 2 редуктора (віддає і приймає), ще на склі розміщені рефлектори, які відображають електро сигнал, який проходить серед перетворювачами. Дотиком пальців або стилуса ви замикаєте акустичний вал, відомості про це передаються на який одержує перетворювач. Особливості: зберігає 100% первинного світла; але чіткість зображення при цьому гірше, ніж у містких сенсорах.

Резистивні або просто «пружні». Екран покритий передавачем і пружною металевою плівкою. Між передавачем і металевою плівкою залишається незайняте місце. При доторку до дисплея електро заряд проводиться крізь ці 2 рівня. Здійснюється розрахунок точки натискання і обробка інформації.

Методологія в різноманітних видах сприймають дисплеїв різна, але є спільний недолік - податливість всіляким впливам. Сенсори ламаються фактично завжди через неправильне використання. Зазвичай подібне призведе до наступного: вашому смартфону потрібна зміна сприймає дисплея. Купити таку деталь як сенсор ви зможете за відмінну вартість на сайті інтернет шопа aks.ua. Який гарантує високий сервіс і якість товарів, а також здійснює доставку по Києву та в інші українські міста.

Сенсорний екран Apple iPhone 3GS в першу чергу піддається механічних пошкоджень, внаслідок яких з'являються тріщини, подряпини і відколи, значно ускладнюють експлуатацію, і можуть стати причиною пошкоджень внутрішніх деталей гаджета. Тому, бажано якомога раніше замінити пошкоджений тачскрін.

часті питання

В: - У яких телефонах можна поміняти тільки сенсори, а в яких потрібна заміна дисплейного модуля цілком?

Про: - Як правило, якщо розбивається скло, то замінити його окремо від сенсорної сітки неможливо. Тому, доводиться міняти сенсорну панель. У новітніх смартфонах встановлюються екрани і тачскрін у вигляді єдиного модуля, якому в разі пошкодження, його потрібно замінити. Наприклад, якщо тачскрін таких моделей мобільних телефонів Nokia, як: C2-03, X3-02, C6-00, 5230, 5800, 5250 і попередніх можна замінити окремо від екрана, то сенсори практично всіх телефонів Lumia вимагають заміни разом з дисплеєм в зборі (дисплейним модулем). Так само справа йде і з iphone. Заміна тачскрін моделей 3G і 3GS виконується окремо від дисплея, а моделей 4 і 4S, 5 і 5S, 6 і 6S - тільки цілим модулем. Якщо Вам важко визначитися, чи потрібна Вам заміна цілком дисплейного модуля або досить замінити сенсор, наші менеджера з радістю Вам підкажуть.

В: - Як відрізнити оригінальну сенсорну панель від копії?

Про: - Копії А і копії АА тачскрін відрізняються за якістю нанесення значків, маркування, бренду і у них знижена чутливість, що відразу помітно.

Хай-копії - це копії ААА, Оригінал Китай, High copy, які максимально наближені до оригіналу, тому ні зовні, ні по експлуатаційними характеристиками не відрізняються від рідного тачскрін.

Original або Оригінал - це 100% original, що випускається на заводі виробника і призначений для офіційного продажу, або знятий з телефону, з яких-небудь причин забракованого. На оригінал наносяться номера серії і партії.

У копіях сенсорних панелей мобільних телефонів використовується оргскло або пластик, а в оригіналах тачскріном, випущених з 2010 року, - загартоване скло Gorilla Glass, яке набагато міцніше, тому більш стійке до пошкоджень.

Роблячи вибір, бажано пам'ятати про співвідношення якості і ціни. У нас в магазині Ви знайдете виключно копії класу ААА або оригінал.

В: - Чи важко зробити заміну сенсора (тачскрін) на телефоні самостійно?

Про: - Самостійно змінити сенсор у Вас не вийде (особливо в домашніх умовах), якщо тільки у Вас немає досвіду ремонту телефонів. В добавок великий ризик зламати дисплей. Так само важливо, щоб в щілину між тачскріном і екраном не потрапляв пил.

В: - Яка вартість роботи майстра?

Про: - Вартість заміни сенсора (тачскрін), в нашому сервісному центрі AKS.UA залежить від наступних факторів: терміну виконання робіт, складності установки сенсора в тій чи іншій моделі. Ознайомитися з цінами по заміні сенсора Ви може по цим посиланням .

Процедура виконання ремонту:

Процедура виконання ремонту:

Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб. Під гарантійне зобов'язання також не потрапляють товари, які вийшли з ладу (що втратили споживчі якості) в результаті механічних пошкоджень, неправильної установки, перегинів шлейфів і т.п.
Бракований товар змінюється на аналогічний. Якщо товар в даний момент відсутній на складі, то відбувається повернення грошей або обмін на інший товар (за бажанням клієнта).

Отже, якщо Вам необхідно купити сенсорну панель для Apple iPhone 3GS, то це можна зробити в нашому магазині Aks.ua, досвідчені менеджери якого детально проконсультують з цього питання, допоможуть з вибором тачскрін і організують його доставку по Києву або в будь-який інший місто України, в тому числі: в Одесу, Миколаїв чи Луцьк, в Суми, Чернігів або Харків, в Черкаси, Вінницю або Ужгород, до Чернівців, Івано-Франківськ або Житомир, в Херсон, Запоріжжя або Полтаву, в Рівне, Тернопіль чи Львів, в Хмельницький або ін. Є можливість самовивозу.