Особливості зарядок для iPhone

  1. Яку зарядку для iPhone краще купити? Будь-який з iPhone довго не проживе без підзарядки, тому вам...
  2. Як відрізнити оригінал від підробки

Яку зарядку для iPhone краще купити?

Будь-який з iPhone довго не проживе без підзарядки, тому вам потрібно купити гарне зарядний пристрій. Зарядка на айфон часто виходить з ладу через різноманітних причин, тому для того щоб не купувати її кожні 2 місяці необхідно підійти з відповідальністю. На сьогоднішній момент в світі дуже багато різновидів зарядних пристроїв, але які з них можна використовувати, а які краще не варто, ми зараз розповімо.

Чи обов'язково використовувати фірмове зарядний пристрій?

Майже кожен хто купив собі iPhone розуміє, що оригінальний пристрій для підзарядки набагато краще, хоча і дорожче інших. При використанні неоригінальних зарядок ви можете тільки нашкодити вашому смартфону. Є кілька різновидів зарядок, основні з них це:

  1. провідні
  2. бездротові
  3. сонячні
  4. гібридні
  5. Провідні зарядні пристрої

Для кожного з пристроїв Apple існують оригінальні провідні зарядки. Звичайно вони не у всіх однакові, але всі їхні різновиди можна купити в інтернет магазині bigmag.ua. Не варто забувати, що для кожного пристрою компанія створила спеціальну зарядку, яка йде в комплекті з пристроєм при покупці. Використання фірмової зарядки продовжує «життя» вашого смартфону. Якщо порівнювати зарядні пристрої від Епл з іншими фірмами, то схожі за якістю тільки зарядки фірми Zetton, вони знаходяться в одній ціновій категорії. Виходячи з вищесказаного, можна зрозуміти, що краще за все використовувати тільки фірмові зарядки.

Бездротову зарядку підтримує дуже мало пристроїв компанії, а оригінальних зарядок інших різновидів компанія не випускає. Хоча в просторах інтернету дуже багато статей на тему як зарядити айфон за допомогою бездротової зарядки, однак ми рекомендуємо вам утриматися від цих, так як це тільки зашкодить вашому пристрою.

Як відрізнити оригінал від підробки

Майже всі смартфони Apple не будуть працювати з неоригінальними зарядками і покажуть вам повідомлення про те, що зарядний пристрій не є оригінальним. Практично всі користувачі iPhone знають, що оригінальна зарядка має багато переваг у порівнянні з іншими. Для того щоб при покупці ви випадково не набули копію вам потрібно знати деякі особливості оригінального зарядного пристрою. Найголовніше і помітна відмінність - це напис «Designed by Apple in California ...». Хоча на сьогоднішній день вже є підробки, в яких немає такої відзнаки. Найпростіше перевірити зарядку на своєму айфоне, адже він відразу видасть вам повідомлення в разі підробки. Купити оригінальну зарядку для айфона в Україні можна в магазині Big Mag .

В кінці хочеться сказати, що оригінальна зарядка для iphone має такі переваги як:

  1. Забезпечення швидкої зарядки вашого пристрою.
  2. Захист смартфона від стрибків напруги.
  3. Чи не впливає на смартфон негативно, на відміну від підробок.

Для якісної зарядки вашого пристрою вам просто необхідно завжди користуватися тільки оригінальною зарядкою для iphone.

Яку зарядку для iPhone краще купити?
Чи обов'язково використовувати фірмове зарядний пристрій?