Заміна скла iPhone

  1. Заміна скла iPhone за доступними цінами Пошкодження скла є однією з найпоширеніших поломок у сучасних...
  2. Заміна скла Айфон на дому

Заміна скла iPhone за доступними цінами

Пошкодження скла є однією з найпоширеніших поломок у сучасних смартфонів, і Айфони тут, на жаль, не виняток. Великий розмір екрану у сучасних комунікаційних пристроїв робить їх надзвичайно вразливими перед зовнішніми впливами. Як би дбайливо ми не ставилися до своїх айфонів, повністю уникнути падінь або ударів по телефону неможливо. Дисплей Retina, треба відзначити, володіє не тільки прекрасними характеристиками передачі зображення, але і високою ударостойкостью. Так що тут власники Айфона не прогадали з вибором. Айфон є одним з найдосконаліших інженерних продуктів на сьогоднішній день, але навіть він може ламатися. Невдале падіння, розлитий чай, тертя об інші предмети в кишені - все це залишає на ньому подряпини або призводить до інших пошкоджень. Неприємність може трапитися в самий невідповідною момент. Але це не привід для паніки або швидкороблений покупки нового телефону! Ми допоможемо вам легко вирішити дану проблему в нашому сервісному центрі Apple. Одна з послуг, яку ми хочемо запропонувати вам, - це заміна скла iPhone.

Багато з власників смартфонів iPhone не поспішають міняти розбите або пошкоджене скло. І даремно так надходять. Експерти стверджують, що використання пристрою з пошкодженим склом може привести до появи інших проблем у телефону, наприклад, збільшуються шанси на потрапляння вологи. Щоб уникнути необхідності в повномасштабному ремонті пристрою, ми радимо якомога швидше звернутися за кваліфікованою допомогою. Краще відразу піддатися невеликим витрат на заміну скла, ніж потім ремонтувати Айфон вже зовсім за інші гроші.

Особливість Айфона, починаючи з iPhone 4, полягає в тому, що скло і дисплей виготовляються як єдиний модуль, зроблено це для того щоб підвищити якість картинки і зменшити товщину корпуса. Він проводиться в особливих умовах і об'єднує в собі захисне скло, сенсорний шар, поляризаційний фільтр, ЖК-матрицю і підсвічування. Саме через високу складність створення такого модуля настійно не рекомендується робити заміну скла Айфона в домашніх умовах. Використання цієї хитромудрої конструкції призводить також до того, що заміна скла Айфона вимагає заміни всього дисплейного модуля. Так, за технологічну досконалість доводиться платити. Навіть професіоналу, котрі використовують дорогу техніку, було б важко впоратися з роботою по заміні одного лише елемента даного модуля. Тому ми рекомендуємо проводити заміну скла Айфона в нашому сервісному центрі, де наші фахівці швидко і якісно допоможуть вирішити вашу проблему.

Заміна скла iPhone в Москві

Наш сервісний центр має зручне розташування в Москві (на станціях метро Площа Революції, Таганська або ВДНГ) і робить заміну скла на всіх типах пристроїв Apple. Ми робимо заміну скла на iPhone 4 / 4S, 5 / 5S / 5C, а також нових iPhone 6 і 6 Plus. Діагностика смартфона проводиться безкоштовно, наші фахівці відразу скажуть вам, які саме комплектуючі потрібно замінити і скільки це буде коштувати, так що вам не потрібно чекати «сюрпризів» під час отримання Айфона назад. Поки співробітники сервісного центру «Планети iPhone» проводять заміну скла Айфона, ви можете розслабитися в нашому затишному офісі, де ви зможете попити чай і подивитися телевізор.

Час ремонту на установку нового сенсорного дисплея в айФоні займе трохи більше 20 хвилин (в залежності від моделі та характеру поломки). Звернемо вашу увагу на те, що гарантія на замінений модуль дисплея становить три місяці. Якщо ваше звернення пов'язане з гарантійним випадком, то в цей період ви можете звернутися до нас абсолютно безкоштовно. Але ми впевнені, що це вам не знадобиться. На нашому сайті завжди відображені актуальні ціни, які повністю відповідають дійсності. Також відзначимо, що є й інші приємні моменти, на заміну екрану iPhone і на інші операції по ремонту техніки Apple у нас періодично проходять акції, завдяки яким ви зможете вигідно заощадити на оздоровленні вашого улюбленого iPhone.

Заміна скла Айфон на дому

Якщо у вас немає можливості або час до нас приїхати, то ви можете скористатися послугами нашого кур'єра, а також у нас існує послуга «Майстер на будинок» як раз для таких випадків. Протягом години, максимум двох, наш фахівець приїде в обумовленому вами місце і виконає заміну екрану iPhone якісно і швидко, як і в самому сервісному центрі! Наші майстри в ремонті використовують тільки надійні інструменти від кращих виробників. Ми не використовуємо дешеві запчастини від підозрілих постачальників, всі комплектуючі відповідають високим вимогам якості.

Після ремонту в нашому сервісному центрі «Планета iPhone» ваш смартфон стане як новий - ми гарантуємо. Варто уважно поставитися до вибору місця ремонту, зараз існує багато різних фірм, що надають послуги сумнівної якості. Щоб після такого «ремонту» не довелося знову віддавати Айфон на лагодження, ми рекомендуємо віддати його в руки майстрів своєї справи, які давно працюють на ринку.

Приходьте до нас, в перевірений часом сервіс "PlanetIPhone" .

Для отримання додаткової інформації та по усіма додатковими питаннями можна зателефонувати за вказаними на нашому сайті телефонами.