iPhone X і iPhone 8 «розтоптали» новітній Galaxy S9 в більшості бенчмарків

Флагмани Apple швидше за всіх.

Презентовані 25 лютого новітні смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 + поступилися флагманів Apple практично у всіх синтетичних тестуваннях. Оперативно проведені тести в усіх популярних бенчмарках показали, що Samsung не вдалося зробити свої нові смартфони швидше iPhone 8 , iPhone 8 Plus і iPhone X , Які вийшли минулої осені. Це означає, що з високою часткою ймовірності актуальні смартфони Apple залишаться найпотужнішими в світі до виходу нових моделей iPhone.

Як і їх попередники, Galaxy S9 і Galaxy S9 + випускаються в двох модифікаціях. Перша оснащується системою на чіпі Exynos 9810, яка буде доступна на міжнародному рівні, а друга на процесорі Snapdragon 845 - її отримає американський ринок. За словами журналістів, що побували на презентації флагманів Samsung, спочатку південнокорейська компанія представила тільки модель з чіпом Exynos 9810.

І саме цю модель Galaxy S9, яка буде продаватися в країнах СНД, експерти Phonearena протестували в популярних бенчмарках. У Geekbench 4 новітній смартфон Samsung набрав 3105 балів в одноядерному і 8750 очок в багатоядерному режимах. Galaxy S9 вистачило цих показників для того, щоб випередити всі Android-смартфони, але до рекордних результатів iPhone 8 Plus і iPhone X йому виявилося далеко.

У плані обробки графіки Galaxy S9 так само не добрав балів. Тестування в GFXBench Manhattan 3.1 в режимі on-screen смартфон закінчив з результатом 43 кадру секунду, що всього на 2 кадри в секунду більше, ніж у попереднього Galaxy S8. У iPhone 8 Plus і iPhone X дане тестування пройшло куди успішніше - 59,3 і 58,75 кадрів в секунду відповідно.

А ось в бенчмарке AnTuTu перемогу святкував Galaxy S9. Причому випередити iPhone 8 Plus і iPhone X смартфону вдалося переконливо - 241470 очок у флагмана Samsung проти 220618 і 224538 балів у смартфонів Apple відповідно. Втім, не можна не відзначити, що багато експертів сумніваються в результатах тестувань, які показує AnTuTu, зокрема, через постійне витрати показників у однакових смартфонів.

Це повинен знати кожен:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті iPhone X і iPhone 8 «розтоптали» новітній Galaxy S9 в більшості бенчмарків