Купити ноутбуки б / у з Європи в магазині євронот

  1. 1. Які ноутбуки бу ми пропонуємо?
  2. 2. Лінійки наших ноутбуків:
  3. 3. Класифікація продуктивності нашої техніки.
  4. 4. Гарантія.
  5. 5. Чому варто купувати у нас?
  6. 6. Для яких цілей можна купити у нас ноутбук бу?

Компанія «євронот» вже більше п'яти років спеціалізується на продажу пост лізингової техніки з Європи Компанія «євронот» вже більше п'яти років спеціалізується на продажу пост лізингової техніки з Європи. Однак слово «пост лізинг», знайоме далеко не всім користувачам. «Лізинг» - це оренда техніки з подальшим правом її викупу. Термін оренди складає від одного до трьох років. Орендарі - великі компанії або підприємства. Не рідко за весь час експлуатації, техніка виконує автоматичні завдання, практично без участі користувача.

Так як же все відбувається? Великим компаніям або підприємствам покупка нових комп'ютерів, як правило, не вигідна. Договір лізингу / оренди вирішує цю проблему. Комп'ютерна техніка нових зразків береться в оренду і по закінченню терміну оренди повертається виробнику, в тому випадку якщо дотримувалися умови експлуатації і техніка є повністю працездатною. Залежно від її стану, техніці присвоюються категорії: A, B і С.

У продаж надходять тільки перші дві категорії. Категорія А: Відмінний стан, без видимих ​​слідів використання і зовні як нові. Категорія В: Хороший стан ноутбука, це покупка з мінімальними слідами використання, невеликими потертостями і мікро подряпинами, проте повністю працездатні.

Після того як категорія присвоєна, ПК і ноутбуки бу з Європи поставляються до Києва, де в сервісі магазину проходять додаткові сервісні тести і передпродажну підготовку. Після того як категорія присвоєна, ПК і ноутбуки бу з Європи поставляються до Києва, де в сервісі магазину проходять додаткові сервісні тести і передпродажну підготовку

Наша компанія купує техніку виключно категорії А, безпосередньо у дилерів, після чого інженери проводять тести і апаратну профілактику. Таким чином перед надходженням у продаж, наша техніка проходить 3 стадії тестування в Європі і одну в Україні, а тому ми впевнені в її якості.

1. Які ноутбуки бу ми пропонуємо?

Компанія «євронот» займається реалізацією ноутбуків б / у «бізнес класу». Їх відмінні риси це:

  • висока якість збірки

  • посилений корпус

  • достатню кількість портів навіть в моделях з діагоналлю екрана 11 і 12 дюймів

  • можливість підключення до док станції

  • можливість установки додаткової батареї

  • стійкість до падінь, впливу вологи і пилу

Більшість моделей мають сканер відбитка пальця і ​​підсвічування клавіатури, а також відповідають військовому стандарту США MIL STD 810g. Це цілий комплекс перевірок техніки на працездатність в нестандартних умовах. Проходять тести таких факторів як падіння, вібрація, вплив води та пилу, різкі перепади температур і т.д. Техніка яка відповідає такому стандарту використовується в армії і поліції США.

2. Лінійки наших ноутбуків:

У нашому асортименті представлена ​​техніка від всесвітньо відомих виробників, репутація яких говорить сама за себе.

  • Lenovo ThinkPad . Лінійка ноутбуків відома стійкістю до води і падінь. Саме цими ноутбуками користуються на МКС (Міжнародній Космічній Станції).

  • HP Elitebook . Назва лінійки ноутбука говорить сама за себе. Металевий корпус, сканер відбитка пальця, підсвічування клавіатури і строгий, але в той же час, приємний дизайн, роблять їх відмінним вибором, як для офісу, так і для домашнього використання.

  • Dell Latitude . Лінійка славиться ноутбуками бізнес класу від американської корпорації Dell. Ідеальний варіант для роботи і ділових поїздок.

  • Fujitsu (S серія) . Маловідома даними ноутбуком в нашій країні, але не в світі лінійка ноутбуків бізнес класу. Відрізняються простотою дизайну і високою надійністю. Важливим фактом є місце виробництва - Японія.

  • Panasonic Toughbook . Ці серії по праву вважаються одними з найбільш захищених в світі. Витримують сильні удари, падіння і занурення в воду. Широко використовуються в туризмі і на виробництві. Ця покупка буде відмінно підходити для лубітелей подорожувати.

3. Класифікація продуктивності нашої техніки.

Як свідчить девіз компанії «Інтел», «Важливим є те, що всередині» і хоча уточнення цього слогана не було ні в однієї рекламної компанії всім зрозуміло, що мова йде про процесорах. Всі наші ноутбуки працюють на базі процесора Intel, і нам є що запропонувати будь-якому користувачеві, незалежно від завдань, які стоять перед ним.

  • Intel Core 2 Duo - ноутбуки на базі цього процесора підійдуть користувачам, яким не потрібна висока продуктивність. Хороший вибір для студентів і школярів, торгових об'єктів, автосервісів.

  • Intel Core I3 - Чи відрізняються багатозадачністю. Справляються з графічними редакторами та програмами для обробки відео. Сфера застосування крім побутової, як правило офіси або виробництво.

  • Intel Core I5 - ноутбуки з процесорами цього сімейства припадуть до душі геймерам. Однак це не виключає їх застосування для роботи. Вони здатні справлятися з вимогливими програмами, наприклад, 3dмоделірованіе.

  • Intel Core I7 - У цих ноутбуках новітнє сімейство процесорів, яке відрізняється високою продуктивністю. Підходить для будь-яких завдань: робота, навчання, мультимедіа, ігри, графіка, відео і багато іншого.

Так само при виборі наутбука ми можемо встановити необхідний для користувача обсяг жорсткого диска і оперативної пам'яті. В наявності безліч моделей різних розмірів, а тому незалежно від того де і як ви збираєтеся використовувати пристрій, ми зможемо надати вам широкий вибір.

4. Гарантія.

Гарантію на всю техніку надає сервісний центр EvronotService. Термін гарантії складає до 2-х років. Гарантійне обслуговування входить у вартість, ми не вимагаємо додаткової плати.

5. Чому варто купувати у нас?

  • Вся наша техніка проходить три передпродажних тесту в Європі і один в Україні, а тому ми впевнені в її якості і надійності.

  • Ми займаємося реалізацією і обслуговуванням пост лізингової техніки більше 5-ти років і маємо досвід роботи в цій сфері.

  • Надається гарантія термін якої набагато довше ніж у аналогічних компаній і становить до 2 років.

  • Представництва мережі євронот представлені в великих містах України. У разі якщо нашого магазину немає в вашому місті, ми відправимо вам товар в день замовлення. Ми не вимагаємо авансів або передоплату. Оплатити товар ви зможете після перевірки на відділенні або точці видачі перевізника.

  • У числі наших клієнтів як приватні особи, так і представники малого та середнього бізнесу. За роки нашої роботи ми завоювали репутацію компанії гідної довіри.

6. Для яких цілей можна купити у нас ноутбук бу?

Ми пропонуємо ноут бу в Києві недорого і з доставкою всім людям, що цінують компактні і продуктивні комп'ютери. Асортимент моделей дає можливість недорого придбати пристрій з відповідними характеристиками для різних цілей:

  1. Робота і навчання. Як вже було сказано, ми в основному пропонуємо ноутбук бу бізнес класу - тобто, комп'ютер, спеціально створений для виконання широкого набору робочих операцій. Гарантується підтримка офісного софта, надійність збереження даних, універсальність і швидкодія.
  2. Домашнє використання. Комп'ютер для дому купують в першу чергу для зручного і швидкого інтернет-серфінгу. Перегляд відео, прослуховування музики, нескладні ігри - ці та інші можливості надають всі моделі ноутов в нашому асортименті.
  3. Професійна робота з мультимедіа та сучасні ігри. Ви можете купити ноутбук б / у в місті Київ з останнім поколінням процесора, додаткової відкритий і звуковою картою, великою роздільною здатністю дисплея, іншими розширеними характеристиками. Вони дозволяють на експертному рівні редагувати і створювати мультимедіа файли, а також використовувати складні ігрові програми сучасного зразка - без уповільнень, зависань, перегріву і інших чинників.

Ноутбуки БО Ціна

Toshiba Tecra Z40-B Intel Core i5-5200U

9600 грн.

Lenovo ThinkPad T530 Intel Core i5-3320M

7550 грн.

Dell Latitude E5250 Intel Core i5-5300U

8700 грн.

HP EliteBook 8570p Intel Core i5-3320M

6100 грн.

Fujitsu Lifebook E736 Intel Core i3-6100U

9000 грн.


1. Які ноутбуки бу ми пропонуємо?
5. Чому варто купувати у нас?
6. Для яких цілей можна купити у нас ноутбук бу?
Так як же все відбувається?
1. Які ноутбуки бу ми пропонуємо?
5. Чому варто купувати у нас?
6. Для яких цілей можна купити у нас ноутбук бу?