МТС дарує шикарні смарт-годинник за 22 990 рублів при покупці Huawei P20 з кращою камерою серед смартфонів

Ну дуже щедру пропозицію!

Оператор МТС оголосив про запуск можливості придбати нові флагмани Huawei P20 і P20 Pro на найвигідніших умовах. оформивши попереднє замовлення на смартфони покупці отримають в подарунок шикарні смарт-годинник Huawei Watch 2 Sport LTE вартістю 22 990 рублів. Примітно, що ніякої виверти в реченні МТС немає. Ці смарт-годинник дійсно продаються за ціною 20-29 тис. Руб. у всіх російських магазинах.

МТС запропонував своїм покупцям, поза сумнівами, найвигіднішу покупку флагманів Huawei P20 і P20 Pro. Ті, що йдуть в подарунок смарт-годинник Huawei Watch 2 Sport LTE мають дизайн в стилі класичного годинника зі стрілками, керамічну окантовку циферблата, підтримку 4G, що дозволяє продовжувати спілкування навіть коли смартфона немає під рукою, GPS і цілий набір дачтіков, які відстежують фізичну активність користувачам. Huawei Watch 2 Sport LTE по праву визнаються одними з кращих смарт-годин поряд з Apple Watch.

Що ж стосується Huawei P20 і P20 Pro, то купити один з новітніх смартфонів китайської компанії мільйони людей захочуть і без всяких подарунків. У Huawei вийшло зробити смартфони, які сильно виділяються на тлі всіх інших сучасних моделей. Безумовний флагман, Huawei P20 Pro є першим в світі смартфоном з потрійною камерою Leica. Головний модуль камери має дозвіл 40 Мп, допоміжний чорно-білий сенсор - дозвіл 20 Мп, а третій телефото-модуль - 8 Мп. Апаратура модулів дорівнює /1.8, f / 2.4 і f / 1.6 відповідно.

Система відразу з трьох камер дозволяє Huawei P20 Pro створювати знімки неймовірної якості, по-справжньому можна порівняти з тими, що виходять на дорогі цифрові дзеркальні фотоапарати. Huawei P20 Pro зайняв перше місце в рейтингу DxOMark, отримавши 114 балів. Такий результат дозволив новинці з легкістю випередити всі інші смартфони, включаючи Galaxy S9 і iPhone X. Експерти DxOMark заявили, що камери пропонують чудову передачу кольору і дають можливість створювати відмінні деталізовані знімки навіть в умовах низького освітлення.

У Huawei P20 камера подвійна, з дозволом 20+ 12 Мп. Втім, і її експерти DxOMark дуже високо оцінили. Вона заробила 107 балів, розташувавшись на другому місці загального рейтингу, так само випередивши iPhone X, Galaxy S9 і всі інші смартфони.

У плані характеристик Huawei P20 і P20 Pro вражають не менше. У молодшій моделі 5,8-дюймовий рідкокристалічний дисплей, 4 ГБ оперативної пам'яті і акумулятор ємністю 3400 мАг. У моделі Pro OLED-дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма, 6 ГБ оперативної пам'яті і акумулятор ємністю 4000 мАг. В основі обох смартфонів лежить система на восьмиядерний процесор Kirin 970 з нейромережевим модулем. Дизайн моделей так само ідентичний (за винятком камер, зрозуміло) - дисплеї з мінімальними рамками, верхня рамка обрізана з боків в стилі iPhone X.

Найцікавіше, що ціна Huawei P20 і P20 Pro нижче, ніж у флагманів тих же Apple і Samsung, навіть незважаючи на більш просунуті характеристики. Huawei P20 в Росії продається за 44 990 рублів, а Huawei P20 Pro за 54 990 рублів.

Рекомендовані теми:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті МТС дарує шикарні смарт-годинник за 22 990 рублів при покупці Huawei P20 з кращою камерою серед смартфонів