Ринок акцій США б'є рекорди

  1. Орфографічна помилка в тексті:

19 липня 2016, 8:57 Переглядів: 19 липня 2016, 8:57 Переглядів:   Американські індекси зросли

Американські індекси зросли. Фото: AFP.

Зростання ринку акцій США в понеділок був млявим, однак це не завадило Dow Jones Industrial Average і Standard & Poor's 500 оновити історичні максимуми, а Nasdaq Composite - пік поточного року, передає CNN.

Так, індекс Dow Jones Industrial Average до кінця сесії 18 липня підвищився менш ніж на 0,1% і склав 18533,05 пункту. Standard & Poor's 500 піднявся на 0,2% - до 2166,89 пункту. Nasdaq Composite додав 0,5% і склав 5055,78 пункту.

Інвестори оцінювали звітність компаній і перспективи підвищення базової процентної ставки Федрезерву до кінця поточного року. Шанси на збільшення вартості кредитування до кінця грудня оцінюються більш ніж в 40% проти 9% на кінець червня.

Dow Jones завершив на рекордній позначці п'яту сесію поспіль, причому коридор його коливань за цей час не перевищував 66 пунктів, відзначає The Wall Street Journal.

За підсумками минулого тижня Dow Jones виріс на 2%, S & P 500 - на 1,5%, як і Nasdaq Composite.

Західні інвестори практично проігнорували провалилася спробу перевороту в Туреччині, переключивши увагу на звітність компаній. Однак турецькі фондові індекси різко впали в понеділок (більше 7%), що інвестує в цю країну біржовий фонд iShares MSCI Turkey втратив 6,2% на торгах у Нью-Йорку, а вартість ADR оператора зв'язку Turkcell опустилася на 4,9%.

Курс акцій Bank of America піднявся на 3,3%. прибуток банку зменшилася в II кварталі через збереження низьких процентних ставок, але була вищою за очікування ринку.

Вартість паперів виробника іграшок Hasbro Inc. опустилася на 6,6%, незважаючи на те, що його квартальні результати перевершили прогнози.

Ціна ADR британського чипмейкера ARM Holdings Plc підскочила на 40,6% на новинах про те, що японський мобільний оператор SoftBank купує його за $ 32 млрд.

На цьому тижні фінансову звітність оприлюднюють понад 90 компаній, що входять в розрахунок індексу S & P 500.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Ринок акцій США б'є рекорди". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ