Морозостійкі літій-полімерні акумулятори від EEMB

  1. Про компанію EEMB

компанія   EEMB   , Відомий виробник літієвих акумуляторів і батарей, випустила серію   морозостійких акумуляторів   забезпечують розряд в діапазоні температури -40

компанія EEMB , Відомий виробник літієвих акумуляторів і батарей, випустила серію морозостійких акумуляторів забезпечують розряд в діапазоні температури -40 ... + 45ºC (можливо використовувати до + 60ºC з частковою втратою ємності).

Нова серія літій-полімерних акумуляторів має кілька патентів і характеризується поліпшеними характеристиками при низьких температурах. Акумулятори мають підвищену стабільністю ємності, підвищеною безпекою і збільшеним життєвим циклом. Не секрет, що при негативних температурах все акумулятори будь-яких виробників втрачають в номінальній ємності. Нова серія не є винятком, але ця втрата становить всього 25%, що є незначною величиною враховуючи значення температури -40ºC і при цьому вартість акумуляторів досить невисока. Відрізнити нову серію акумуляторів від «звичайних» можна за наявністю символів LC в кінці найменування наприклад: LP103454LC .

За бажанням кінцевого споживача можливе замовлення акумуляторів з необхідними параметрами (ємність / напруга) і розмірами; може бути встановлена ​​плата захисту. При визначенні власних параметрів слід керуватися величиною питомої енергощільність, яка не повинна перевищувати значення 100-115 Ач / дм³.

•••

Про компанію EEMB

ЕЕМВ - міжнародна компанія, заснована в 1995 р, спеціалізується на виробництві елементів живлення ЕЕМВ - міжнародна компанія, заснована в 1995 р, спеціалізується на виробництві елементів живлення. В даний час працюють два офіси і заводи з виробництва - в США і у вільній економічній зоні Китаю - Шензен. На ринку батарей джерела живлення ЕЕМВ зарекомендували себе, як надійний постачальник продукції. Цьому сприяє система контролю якості, що відповідає стандарту ISO9001. Продукція піддаються ретельній перевірці на всіх етапах виробництва. Джерела струму ЕЕМВ п ... читати далі