ASUS роздає коди активації Call of Duty: Black Ops 4

Компанія ASUS оголосила про запуск спільної акції бренду ROG (Republic of Gamers) і компанією Activision напередодні виходу комп'ютерної версії гри Call of Duty: Black Ops 4.

Компанія ASUS оголосила про запуск спільної акції бренду ROG (Republic of Gamers) і компанією Activision напередодні виходу комп'ютерної версії гри Call of Duty: Black Ops 4

В рамках акції, при придбанні певних продуктів ROG покупці отримають код активації комп'ютерної версії гри Call of Duty: Black Ops 4 в подарунок.

Крім того, розробники з компанії Activision разом з фахівцями ROG інтегрували ефекти настроюється світлодіодним підсвічування AURA Sync на сумісних пристроях в ігровий процес і прив'язали їх до внутріігрового подій Call of Duty: Black Ops 4.

За допомогою технології AURA Sync можна синхронізувати кольору і ефекти світлодіодного підсвічування на різних сумісних пристроях - настільних комп'ютерах, навушниках, клавіатурах, материнських платах, ноутбуках і мишах. В результаті, підсвічування реагує на внутрішньоігрові дії і події, допомагаючи глибше зануритися в атмосферу гри.