Апарат для автоматичного надягання бахіл

Новинка 2012 року!

Унікальний апарат для надягання бахіл!

Апарат для автоматичного надягання бахіл MS-IIS205 Апарат для автоматичного надягання бахіл MS-IIS205

Матеріал - алюміній з пластмасою

Розмір (мм) - 475 х 242 х 163

Вага (кг) - 2,8

Велика ємність: 40-50 бахіл одночасно.

Легкий і швидкий у використанні

Широке застосування - лабораторії, медустанови, спортивні клуби, музеї, будинки, виставки і т.д.

Швидко, просто, надійно!

1. Немає необхідності одягати бахіли руками і бруднитися.

2. Висока міцність плівки

3. На будь-який розмір взуття.

4. Не пошкоджує взуття.

Перша партія бахіл БЕЗКОШТОВНО!

Часто процес одягання бахіл пов'язаний з різними труднощами. Нелегко встояти на одній нозі, якщо нікуди сісти. Здоров'я не всім дозволяє низько нагнутися. А випадковий дотик до брудному взутті може мати серйозні наслідки. Незважаючи на те, що в наші дні продаж бахіл відбувається скрізь і підприємства пропонують їх абсолютно безоплатно, дуже багато клієнтів відмовляються їх надягати. Наприклад, основну масу, які відвідують медичні установи складають люди немолодого віку, ті, хто переживає різні проблеми зі здоров'ям, а також діти і жінки, які очікують дитину. Для них одягання і подальше зняття бахіл викликає значні труднощі. Що і сказати, якщо і цілком здорова людина не відчуває особливого ентузіазму, коли йому необхідно надягати бахіли на брудні черевики. Як уникнути цих проблем?

Компанія «Magiс STYLE» представляє Вам апарат для одягання бахіл, який зробить цей процес легким і приємним. Рання весна не найчистіше пору року, постійне прибирання в приміщенні не завжди можлива, а чистота - є неодмінний атрибут будь-якого поважаючого себе установи. Однак сьогодні є прекрасне рішення даної проблеми - сучасний автомат для одягання бахіл. За допомогою нього процес одягання бахіл цілком автоматизований і не представляє звичних труднощів. Автомат дуже простий в застосуванні, характеризується швидкістю роботи і не вимагає підключення до мережі. Подібним диспенсером з полюванням стануть користуватися відвідувачі будь-якого закладу. Відтепер їм не потрібно згинатися і забруднювати свої руки, слід всього лише встановити ногу в апарат для бахіл і через мить взуття буде ретельно одягнена в новий і чистий чохол.

Чим же так привабливий апарат автоматичного надягання бахіл?

ВАЖЛИВІ ПЕРЕВАГИ АПАРАТУ

ДЛЯ автоматичного надягання бахіл

• Портативний

Диспенсер для бахіл є невеликим мобільний пристрій, який може бути швидко розгорнуто і приготовлено до роботи і також швидко прибрано при відсутності необхідності в ньому. Цим він вигідно відрізняється від більш громіздких електричних автоматів для надягання бахіл. Він завжди під рукою, в потрібний момент і потрібний час, і непомітний, коли небезпека забруднення приміщення брудом минула.

• Простота у використанні

Диспенсер для бахіл не вимагає ні монтажу, ні пусконалагодження, ні інсталяції. Більш того! Він навіть не потребує обов'язкового підключення до електричної розетки. Повністю автономна, ця машина для одягання бахіл виручить свого власника навіть при відсутності розетки в межах досяжності.

• Естетичність

Це якість автомата для бахіл набуває особливої ​​цінності, коли мова йде про елітні спортклубах або фешенебельних готелях, а також стоматологічних клініках і інший платної медицини. Устаткування для бахіл в цьому випадку має органічно виписуватися в інтер'єр приміщення і викликати виключно позитивні настрої. Тільки тоді заклад може претендувати на статус елітарного.

• Практичність

Невелика вага апарату для надягання бахіл - ще один його суттєвий плюс. Цей прилад можна вільно перенести і поставити в будь-якому місці, де це потрібно, маса диспенсера становить всього близько 2,8 кг. У той же час, якщо є необхідність - його можна закріпити до підлоги - і питання з мародерством буде знято! І цей розумниця готовий одягнути поліетиленові бахіли без малого на 50 пар ніг без підзарядки. .

Області, де апарат для надягання одноразових бахіл зможе показати себе на 100%.

ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ АПАРАТУ

ДЛЯ автоматичного надягання бахіл

• Стоматологічні клініки

Якщо від чистоти в приміщенні може залежати здоров'я і успіх лікування, то чистота повинна бути абсолютною. Одягти бахіли дорослим і дітям допоможе автомат для надягання одноразових бахіл. Лікуйтеся з комфортом в чистих кабінетах!

• Станції переливання крові

Чисто, як відомо, не там, де метуть! Якщо донор забув бахіли придбати по дорозі на станцію переливання крові, то це не підстава для претензій. Людина прийшла, щоб віддати свою кров тим, кому вона дуже потрібна. Диспенсер для надягання одноразових бахіл вирішить проблему забудькуватості швидко і легко.

• Поліклініки

Зібравшись на обстеження, людина подумає: «Куплю бахіли в аптеці біля поліклініки», - а там їх, як на зло, і не виявилося. Знайоме? Яке ж буде полегшення пацієнта, коли на вході медичного закладу його зустріне диспенсер для надягання бахіл, послужливо надевающий бахіли медичні на ноги всім бажаючим!

• Спортклуби

Бахіли придбати дуже просто, але відвідувачі елітних спортклубів люблять обслуговування в форматі «все включено». ». Придбання та утримання мобільного диспенсера допоможе Вам надати відвідувачам ще і цю маленьку, але неоціненну послугу.

Дитячі садки

Діти потребують особливої ​​турботи. Автомат для надягання одноразових бахіл допоможе дорослим зберегти чистоту і комфорт в дитячому садку. А проявити зайвий раз повагу до техперсоналу буде ще приємніше.

• Музеї

В організації виставки не може бути дрібниць. Відеокамери запрошених знімальних бригад фіксують не тільки експонати. Брудні смуги на підлозі не повинні псувати картини! Автомат для надягання одноразових бахіл допоможе організаторам провести всі заходи на вищому рівні.

• АПК

Молокозаводи, птахоферми, ферми з розведення великої рогатої худоби, рибозаводи, тепличні господарства - все це підприємства, регулярно відвідувані різними інстанціями. А, як відомо, театр починається з вішалки, а робота комісії - з першого враження. Зробити його позитивним допоможе диспенсер для надягання бахіл, який буде запропонований гостям там, де його наявність буде актуально саме в даний момент.

• Заводи

М'ясопереробні, молочні, хлібопекарські фабрики також періодично піддаються серйозним випробуванням і перевірок. Співробітники контролюючих органів обов'язково оцінять по достоїнству турботу власників підприємства про збереження чистоти в приміщенні. А допоможе в цьому апарат для бахіл.

• Лабораторії

НДІ - це святилище науки. У ньому не можна з'являтися в вуличному взутті. Але на взуття можна надіти бахіли. Апарат з надягання бахіл зробить це сам, а вчений зосередиться на більш важливому!

Список можна продовжити. Але зупинимося і зробимо загальний висновок: скрізь, де потрібно зберегти чистоту, стане в нагоді маленький, але дуже Сучасний автомат для бахіл!

Подаруйте Вашим клієнтам чистоту і турботу!

УВАГА! АКЦІЯ ВІД MAGIC STYLE!

Дивіться розділ АКЦІЇ

Як уникнути цих проблем?
Чим же так привабливий апарат автоматичного надягання бахіл?
Знайоме?