Багатофункціональний термінал Yarus C2100

  1. Опис роботи
  2. Де знадобиться Yarus C2100
  3. можливості терміналу

Продаваний в Білорусі Yarus C2100 поєднує в собі переваги звичайного касового апарату і POS-терміналу, призначеного для розрахунку банківськими картками та здійснення транзакційних операцій. Це перший пристрій, що працює в єдиній системі Yarus-ТК, чого поки що не передбачають закордонні апарати. Таким чином, касовий апарат Yarus 2100 прекрасно підходить для установки в магазинах, кіосках і будь-яких інших місцях продажу товарів або послуг.

Опис роботи

Yarus С2100 пройшов сертифікацію відповідно до стандартів EMVL1, EMVL2 і PCI PED 2.1. Він працює з промислової версією операційної системи Linux, що означає зручність проведення операцій, гарантію безпечного користування, а також простоту написання необхідних для терміналу програм. Наприклад, одним з плюсів використання даної ОС є можливість віддалено завантажувати ключі і оновлювати програмне забезпечення.

Уже в 2009 році обладнання на відповідність нормам PCI PED 2.1 і EMV Level 1, а в наступному - EMV Level 2, причому з першого разу. Аналогів терміналу Yarus C2100, оснащеного клавіатурою і картрідерами і пройшов сертифікацію світового стандарту, в Білорусі просто немає.

Аналогів терміналу Yarus C2100, оснащеного клавіатурою і картрідерами і пройшов сертифікацію світового стандарту, в Білорусі просто немає

Де знадобиться Yarus C2100

Мініатюрність приладу дозволяє встановлювати його навіть в малих магазинах. Він прекрасно підійде для приватної стоматологічної клініки, елітного міні-ресторану і різних інших закладів, де одночасно перебувають не так багато клієнтів, але кожен з них приносить серйозний дохід.

Yarus C2100 набагато краще справляється з поставленими завданнями, ніж термінали-аналоги, оскільки тут присутній системне ПО. Даний прилад зручно використовувати в будь-яких установах - про це говорять самі похвальні відгуки про апарат. Крім того, виробник передбачив простий техсервис терміналу, а тому навіть у разі його поломки і «зависання» завжди можна розраховувати на швидке відновлення працездатності обладнання. Купити термінал у ТОВ Туссон можна на вигідних умовах за зниженою ціною.

можливості терміналу

Yarus C2100 можна застосовувати як звичайний касовий апарат, здатний приймати всі види міжнародних банківських карток. Прилад оснащений Flash-пам'яттю в 16 Мегабайт, що дозволяє встановлювати складні програми і зберігати інформацію, що надходить, і такого ж обсягу оперативною пам'яттю для обробки даних при завантаженні.

Рідкокристалічний дисплей підсвічується, що зручно для роботи при слабкому основному освітленні - припустимо, в барах і дискоклубах. Термопринтер друкує зі швидкістю 75 мм / с, одноразового заряду акумулятора достатньо для друку двох тисяч чеків.

Автор: Vaterland від 20 червень |Джерело новини: Next24 - бізнес портал Білорусі