Nokia Asha 300 оновився до версії 7.49

Незважаючи на те що в Nokia вирішили зосередитися на Windows-фонах, фінський виробник продовжує «наповнювати» ринки, що розвиваються телефонами з базовими конфігураціями

Незважаючи на те що в Nokia вирішили зосередитися на Windows-фонах , Фінський виробник продовжує «наповнювати» ринки, що розвиваються телефонами з базовими конфігураціями.

Один з таких прикладів - серія Asha , А точніше модель Asha 300, представлена ​​на Nokia World в жовтні 2011 року. Раніше відомої виробництвом надійних дешевих телефонів, компанії, на жаль, не вдалося вразити сімейством пристроїв Nokia Asha. Більшість клієнтів, які придбали ці телефони, скаржилися на різні помилки програмного забезпечення, нетривале час автономної роботи і інші проблеми з обладнанням. Але є і свої позитивні моменти - одноядерний 1 ГГц процесор, 128Мб оперативної пам'яті, 140Мб вбудованої пам'яті, 256Мб постійної пам'яті і слот для карта формату MicroSD з підтримкою карт пам'яті об'ємом до 32Гб.

Сьогодні в Nokia додали ще один плюс до бюджетної моделі - оновлення програмного забезпечення до версії 7.49, яке обіцяє значно поліпшити продуктивність Asha 300 і реалізувати підтримку декількох нових функцій.

Основні зміни:

- Nokia Browser 2.0;

- Виправлення помилок синхронізації контактів при переході з Symbian-телефону на Asha 300;

- Поправка відображення імені контакту при вхідному виклику;

- Загальні поліпшення юзабіліті і продуктивності;

- Виправлення часового поясу в Росії.

За словами Nokia, оновлення можна буде завантажити по повітрю в більшості регіонів, в яких був запущений Asha 300. Також користувачі зможуть оновити свої телефони через FOTA або Nokia Suite.