Що таке ASIC AntMiner S9. Огляд. Характеристики. купити

  1. Виробник ASIC
  2. Характеристики ASIC Antminer S 9
  3. Корпус ASIC Antminer S 9
  4. Купити ASIC Antminer S 9
  5. висновок

У нашій останній статті про Майнінг, ми обіцяли вам зробити огляд одного з найпопулярніших пристроїв для видобутку цифрових валют. Так ось, цей день настав, і сьогодні ми зробимо огляд ASIC Antminer S9 і розглянемо його основні характеристики та актуальність використання.

ЗМІСТ СТАТТІ:

  1. Виробник ASIC
  2. Характеристики ASIC Antminer S9
  3. Корпус ASIC Antminer S9
  4. Купити ASIC Antminer S9
  5. висновок

Виробник ASIC

Ви, напевно, знаєте, що виробництвом обладнання для Майнінг займаються багато компаній, але найпопулярнішою з них є компанія BitMain. Дана компанія була заснована в 2013 році, з штаб квартирою BitMain в місті Пекін. За стільки короткий відрізок свого існування, компанія вже стала одним з найпопулярніших і затребуваних виробників обладнання для Майнінг біткоіни. Ви, напевно, знаєте, що виробництвом обладнання для Майнінг займаються багато компаній, але найпопулярнішою з них є компанія BitMain

Першим продуктом в лінійці ASIC від BitMain був Antminer S1, який був випущений в перший роки роботи. Остання версія обладнання ASIC була випущена в середині 2016 року, її назва ASIC AntMiner S9. До розробки даного пристрою, компанія підійшла відповідально. Не дивлячись на те, що її основні конкуренти Avalon, BW і Bitfury вже випереджали їх і випустили обладнання, яке було на голову вище Antminer S7. Але, BitMain не поспішали і зробили свою модель на голову сильніше за всіх конкурентів.

Характеристики ASIC Antminer S 9

Як ми вже говорили, Antminer S9 володіє супер характеристиками, які здивували навіть бувалих Майнер, але разом з ростом потужності, зросла про кількість споживаної електроенергії. Як ми вже говорили, Antminer S9 володіє супер характеристиками, які здивували навіть бувалих Майнер, але разом з ростом потужності, зросла про кількість споживаної електроенергії

В основі Antminer S9 лежить процесор (чіп) 16 нм, завдяки якому модель S9 видає 13,5 Th / s (тера / хеш) потужності. При такій працездатності ASIC споживає 1450 Вт електроенергії, для порівняння, в моделі S7 ця цифра сягала 1250 Вт.

Енергоефективність Antminer S9 становить 0,1 джоулів.

Дев'ята модель оснащена стандартним, як для BitMain блоком живлення - APW3-12-1600-B2, який знаходиться всередині корпусу. Цей блок живлення добре робить свою роботу і відмінно вирівнює напругу до 12 Вт. Крім цього, майнер оснащений двома вентиляторами, які мають діаметр 120 мм і видають до 6000 оборотів. Ці вентилятори відмінно справляються із завданням охолодження, але створюють при цьому багато шуму. Але, це і не дивно, адже Antminer створені для роботи в промислових умовах, а не вдома. Тому, якщо ви хочете використовувати цей пристрій для Майнінг будинку, то ми порадимо вам купити беруші. Важливо відзначити, що в більшості випадків, блок живлення, про який ми написали вище, не входить в комплект, тому вам доведеться замовити його окремо.

Корпус ASIC Antminer S 9

Якщо ви коли-небудь бачили 7 модель Antminer, то побачивши S9, ви навряд-чи зможете відрізнити її від S7. При створенні S9, компанія BitMain наголошувала на поліпшення технічних характеристик, аналогів яким ще не було на ринку. Єдиним візуальною відмінністю S9 від S7, є його габарити 350мм х 135мм х 158 мм (довжина х ширина х висота), що на 5 см більше ніж у попередньої версії.

Корпус ASIC Antminer S9 повністю складається з алюмінію, що істотно покращує питання відводу тепла, а для ще більшого поліпшення терморегуляції кожна плата оснащена рядом радіаторів. Корпус ASIC Antminer S9 повністю складається з алюмінію, що істотно покращує питання відводу тепла, а для ще більшого поліпшення терморегуляції кожна плата оснащена рядом радіаторів

Крім цього, дана модель ASIC має оригінальне ПО, яке по праву можна вважати одним з найбільш зручних ПО в світі Майнінг. Всі інформаційні дані, на які необхідно звертати увагу при видобутку криптовалюта «упаковані» в окремі вкладки, що значно спрощує роботу.

Купити ASIC Antminer S 9

Придбати останню модель Antminer, ви можете безпосередньо від виробника або використовуючи офіційних дистриб'юторів. Ми не будемо рекомендувати вам якогось конкретного постачальника, щоб не робити нікому реклами, але зорієнтувати по ціні вас можемо. Станом на 8 лютого 2018 року, вартість одного пристрою коливається від $ 3000 до $ 5500..

висновок

Підводячи підсумок, можна сказати, що Antminer S9 - це воістину дуже потужний пристрій для Майнінг, єдиним мінусом якого є шум, який він створює при роботі. Але, при бажанні, компанія Bitmain зможе усунути в легкістю.

У наступній статті, ми покажемо, наскільки ефективна ця модель ASIC'а і який термін окупності притаманний їй, за нинішньої вартості курсу. Ну а поки, все. Не забувайте підписуватися на наші соціальні сторінки Facebook , Google + і Twitter .