Кращі програми для запису звуку

  1. Skyro Voice Recorder
  2. Cogi
  3. Easy Voice Recorder
  4. Recordense Voice Recorder
  5. Smart Voice Recorder

Сьогодні, в еру стрімкого розвитку мобільних технологій, не використовувати їх можливості, щонайменше, дивно. Наприклад, чи є сенс створювати нагадування в блокноті, якщо все це можна зробити прямо в смартфоні? Або записувати лекції в зошиті, коли можна використовувати диктофон? Незалежно від того, чи дозволяють робити подібне в вашому університеті, заперечувати періодичну необхідність в додатках для запису голосу не можна. Сьогодні ми ознайомимося з кращими з них. Давайте починати.

Skyro Voice Recorder

Незважаючи на безкоштовність поширення, Skyro володіє пристойною функціональністю. Наприклад, з його допомогою можна не тільки зробити необхідний запис, але і прив'язати до неї розташування. Крім того, упорядкувати список всіх файлів допоможе наявність різноманітних тегів, а не упустити необхідну фразу - функцію автозбереження. Остання, до слова, спрацює навіть безпосередньо перед повною розрядкою акумулятора.

Приємним сюрпризом стане можливість вибору якості запису і збереження їх в хмарному сховищі Dropbox.

Завантажити: Google Play

Cogi

Додаток з досить дивною назвою стане в нагоді початківцям шпигунам. Мова, звичайно ж, йде про вміння записувати телефонні розмови.

Незалежно від кількості створених аудіофайлів, розібратися в їх навігації вдасться навіть новачкам. Справа в тому, що Cogi вміє сортувати їх по папках. Це дійсно зручно.

Завантажити: Google Play

Easy Voice Recorder

Назва додатка говорить сама за себе. Easy Voice Recorder дозволить з легкістю записати бесіди та виступи у високій якості завдяки форматам PCM і AAC, а також поділитися ними.

Крім усього перерахованого вище, додаток вміє працювати у фоновому режимі. Запустити його можна прямо з робочого столу - за допомогою віджета.

Завантажити: Google Play

Recordense Voice Recorder

За використання можливостей даної програми доведеться заплатити, однак назвати цю витрату порожній навряд чи вдасться. Головні переваги Recordense - підтримка форматів PCM і AAC, синхронізація з Google Drive, наявність віджетів і робота навіть в заблокованому стані.

Власники відомих годин Pebble, до слова, зможуть управляти диктофоном дистанційно.

Завантажити: Google Play

Smart Voice Recorder

Слово «Smart» абсолютно не випадково красується в назві даної програми. Smart Voice Recorder створений для високоякісної довготривалого запису звуку з функцією автоматичного вирізання відносної тиші. Все вірно, слухаючи записи, вам не доведеться нудитися в очікуванні продовження бесіди.

Як повідомляють наші колеги з phonearena, додаток скачало більше 10 мільйонів користувачів. Мабуть, це про щось говорить, чи не так?

Завантажити: Google Play

Чи часто доводиться користуватися подібними програмами вам, дорогі читачі? Розкажіть про сферах їх застосування під цією статтею.

Наприклад, чи є сенс створювати нагадування в блокноті, якщо все це можна зробити прямо в смартфоні?
Або записувати лекції в зошиті, коли можна використовувати диктофон?
Мабуть, це про щось говорить, чи не так?