Прес-реліз

Поєднуючи в усьому світі аудіо / відео з ІТ-технологіями компанія ATEN представляє удостоєні нагород продукти, підкреслюючи свої інноваційні рішення

Тайбей, Тайвань (30 травня 2018 роки) - компанія ATEN світовий лідер в області рішень для ІТ-комунікацій і комплексного управління, продемонструє на виставці COMPUTEX 2018 з 5 по 9 червня реальні переваги професійного аудіо і відео в поєднанні з ІТ-технологіями. У цьому році на стенді будуть представлені новітні інноваційні рішення компанії ATEN в п'яти ключових областях: середовища для контролю і управління, системи відображення цифрової інформації, простору для співпраці, серверні приміщення, малі офіси (SOHO) і корпоративні середовища, а також будуть продемонстровані глобальні історії успіху клієнтів компанії.

Оскільки попит на інформацію від споживачів і бізнесу продовжує рости, відбувається значне прискорення в створенні різних підключень. Тобто типи пристроїв, що підключаються до мережі, збільшуються в рази, область застосування телевізійних стіна продовжує розростатися, дозвіл 4K стає широко поширеним і як наслідок аудіо / відео технології продовжують злиття з інформаційними. Відповідаючи зростаючим потребам галузі та клієнтів, на COMPUTEX 2018 компанія ATEN представить реальні підтвердження свого зосередження в створенні різних підключень для аудіо / відео та ІТ. Будуть показані рішення в області передачі 4K-зображення по IP, які отримали нагороди Red Dot Award і 2018 COMPUTEX Best Award, призначені для систем відображення цифрової інформації і середовищ контролю і управління, рішення для об'ємних презентацій і інтуїтивно зрозумілі рішення для спільної роботи, а також інноваційні док-станції нового покоління.

Рішення для середовищ контролю і управління
Середовища контролю і управління, це область, робота в якій ведеться в швидкому темпі і з високою напруженістю, і пов'язана з безліччю технологічних, складних завдань. На виставці COMPUTEX компанія ATEN продемонструє передову матричну систему з лінійки KVM-подовжувачів з доступом по IP. Це інноваційне рішення, яке об'єднує KVM-подовжувачі лінійки KE спільно з програмним забезпеченням CCKM KE Matrix Management Software, що дозволяє безліччю способів отримувати доступ і керувати комп'ютерами по мережі. Одними з найбільш цікавих продуктів є KVM-подовжувачі з доступом по IP і інтерфейсом 4K HDMI моделей KE8952 / KE8950, які можуть забезпечити високу масштабованість і гнучке розгортання для різних потреб центру управління (диспетчерській). Володіючи функціями централізованого управління і інтуїтивно зрозумілим графічним інтерфейсом, вони значно підвищують ефективність управління, дозволяючи користувачам ефективно контролювати кілька інформаційних потоків для прийняття точних, критично важливих рішень.

Системи відображення цифрової інформації (Digital Signage)
Ключем до успіху при установці систем відображення цифрової інформації є можливість гнучкого і масштабується поширення аудіо / відео контенту від джерела на кілька дисплеїв. На стенді компанії ATEN буде представлений 4K HDMI-подовжувач з доступом по IP моделі VE8950, який недавно був удостоєний нагород Red Dot Award і 2018 COMPUTEX Best Choice Award за свій людино-орієнтований дизайн і зручний призначений для користувача інтерфейс. Він спеціально розроблений для вирішення проблем з якими стикаються системні інтегратори, використовуючи підключення в ланцюг при створенні великомасштабних систем відображення цифрової інформації і розгортанні відеостін, що охоплюють сотні метрів. У ньому реалізовані можливості децентралізованого управління або контролю системи з будь-якого місця по мережі.

Простору для співпраці
У сучасній корпоративному середовищі важливими конкурентними перевагами є кошти безперешкодної і ефективної комунікації. На виставці COMPUTEX 2018 компанія ATEN представить свій матричний комутатор для презентацій VP2730 з підтримкою форматів 7x3, який за допомогою технології Seamless Switch ™ і підтримки різно-форматного введення і виведення дозволяє створювати швидке і інтуїтивно зрозуміле підключення. Матричний комутатор VP2730, використовуючи розширений функціонал управління, дозволяє без зусиль контролювати віддалене відображення в середовищі конференц-залу будь-якого розміру. Завдяки стилю управління, заснованого на прагненні до спільного використання та відсутності обмежень на відстань, матричний комутатор VP2730 прекрасно зможе супроводжувати і доповнювати заходи з проведення зборів і презентацій, які мають вирішальне значення для досягнення успіху в сучасному, зосередженому на інформації загальний мир бізнесу.

серверні приміщення
У швидко розвивається інформаційному середовищі методи управління центрами обробки даних (ЦОД) стають складнішими і інтенсивним. Компанія ATEN представить широкий спектр KVM-рішень для ЦОД. З їх допомогою можна організувати зручний, гнучкий, централізований віддалений доступ і управління ІТ-пристроями в декількох ЦОД, розподілених філіях або віддалених офісах. Крім того, компанія ATEN, як компанія продовжує розвиватися не завдаючи шкоди навколишньому середовищу, представить свої рішення з лінійок «Green Energy», включаючи програмне забезпечення для управління «eco DC energy & DCIM», нове джерело безперебійного живлення OL1000LV Professional On-Line і серверну стійку RE42U100, призначені для оптимізації управління центрами обробки даних і використання електроенергії.

Малі офіси (SOHO) і корпоративні середовища
Крім підключення і управління пристроями з підтримкою 4K, компанія ATEN також продемонструє нову док-станцію з портом Thunderbolt ™ 3 і функцією зарядки UH7230. Багатопортовий док-станція UH7230 дозволяє підключити два 4K-дисплея (один порт до порту DisplayPort і один порт Thunderbolt ™ 3 USB-C) або один 5K-дисплей останнього покоління, що володіє майже 16 мільйонами пікселів, що більше, ніж у HDTV. Беручи до уваги постійно зростаючий попит на більш високу якість зображення і швидкість передачі даних в сучасних комп'ютерах, компанія ATEN також представить 2-портовий, USB 3.0, DisplayPort, KVMP ™ -перемикач з підтримкою 4K і MST моделі CS1922M. Завдяки вбудованому MST-концентратора на консолі CS1922M можна використовувати два дисплея, що приймають сигнал від одного джерела відеозображення з інтерфейсом DisplayPort 1.2. Це дозволяє працювати в режимі розширення зображення на два монітори або виведення двох роздільних зображень з роздільною здатністю рівня 4K, реалізуючи можливість багато задачний роботи, одночасно зменшуючи об'ємні кабельні з'єднання. Завдяки ергономічному дизайну і розвиненому функціоналу, рішення ATEN розширюють і доповнюють можливості настільних комп'ютерів для досягнення максимальної продуктивності і користувальницького творчості.

Демонструючи широкий асортимент своїх продуктів і можливостей у створенні різних підключень для аудіо / відео та ІТ, компанія ATEN покаже професійні рішення з 4K HDR і HDBaseT, а також новітні захищені KVM. Щоб дізнатися більше про продукти і рішення компанії ATEN, будь ласка, відвідайте стенд A0626 в залі №1, Всесвітнього торгового центру Тайбея, з 5 по 9 червня.

Побачити повністю рішення компанії ATEN на 2018 COMPUTEX можна за наступним посиланням: http://www.aten.com/global/en/campaign-page/global-en/computex/computex-2018/

Більше новин від компанії ATEN в соціальних мережах: Facebook , Linkedin , Twitter

Про компанію ATEN

Компанія ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), заснована в 1979 році і є провідним постачальником рішень для ІТ-комунікацій і управління, пропонуючи інтегровані KVM- рішення, професійні аудіо / відео рішення і рішення для інтелектуального управління живленням. Продукти компанії з'єднують, керують і оптимізують електроніку в корпоративних, урядових, промислових, освітніх середовищах і підприємствах роздрібної торгівлі. Компанія володіє більш, ніж 525 виданими міжнародними патентами, а також глобальною командою розробників, яка виробляє безперервний потік інноваційних рішень, формуючи портфель продуктів, які розповсюджуються по всьому світу.

Маючи в своєму розпорядженні штаб-квартирою в Тайвані, компанія ATEN International Co., Ltd відкрила свої представництва в Китайській Народній Республіці, Японії, Кореї, Бельгії, Австралії, Сполучених Штатах Америки, Великобританії, Росії, Туреччини, Польщі та Індії, а також центри розробок в Тайвані , Китаї і Канаді.