Punto Switcher завантажити безкоштовно. Як користуватися

  1. опис Punto Switcher - програма для автоматичного перемикання мови введення. Якщо ви почали друкувати...
  2. Інструкція по використанню

опис

Punto Switcher - програма для автоматичного перемикання мови введення. Якщо ви почали друкувати слово неправильною мовою, вона автоматично перемкне розкладку клавіатури і переведе вже написаний шматок тексту на потрібну мову.

Як користуватися

Інструкція із встановлення

  1. Перейдіть по посиланню вище і збережіть програму на диск. Запустіть завантажений файл, натиснувши по ньому двічі;
  2. Зніміть галочку «Зробити Яндекс стартовою сторінкою» (якщо, ви, звичайно, не хочете, робити Яндекс стартовою сторінкою в вашому браузері ) І натисніть «Встановити».

    браузері

    Після завершення установки, запустіть програму.

    Після завершення установки, запустіть програму

    У правому нижньому кутку з'явиться додаткова мовна панель.

    У правому нижньому кутку з'явиться додаткова мовна панель

Інструкція по використанню

  1. Програма автоматично перемикає розкладку, якщо друкувати не правильною мовою. Але це не завжди зручно. Щоб вимкнути функцію автоматичного перемикання мов клікніть правою кнопкою миші по значку в правому нижньому кутку і натисніть «Автопереключення».

    Щоб вимкнути функцію автоматичного перемикання мов клікніть правою кнопкою миші по значку в правому нижньому кутку і натисніть «Автопереключення»

    Тепер при неправильному наборі тексту, можна вручну перемкнути мову, натиснувши клавішу Pause / Break;

  2. Для додавання виключення складу або слова клікніть правою кнопкою миші по значку програми і виберіть «Налаштування ...». Перейдіть в розділ «Правила перемикання» і натисніть «Додати ...». Наприклад, якщо вас не влаштовує, що «ghb» перевертається в «при», налаштуйте правило так

    Наприклад, якщо вас не влаштовує, що «ghb» перевертається в «при», налаштуйте правило так

    і натисніть «ОК»;

  3. Як виняток, можна додавати не тільки слова, але і програми. Наприклад, якщо ви не хочете, щоб Punto Switcher працював в командному рядку, клікніть по значку в правому нижньому кутку правою кнопкою миші і виберіть «Налаштування ...». Перейдіть в розділ «Програми-виключення» і натисніть «Додати ...» - «Огляд ...». Виберіть файл C: \ Windows \ System32 \ cmd.exe і натисніть «Open». Запустіть командний рядок і переконайтеся, що Punto Switcher в ній більше не працює.

Чи змогла допомогти вам ця сторінка?

Так немає

Чи змогла допомогти вам ця сторінка?