Екскурсії по Барселоні, присвячені Гауді

Ми склали список різних екскурсій, присвячених Гауді, які проводять в Барселоні. Всі гості Барселони повинні в обов'язковому порядку побачити роботи Гауді. Гауді був одним з найбільших архітекторів модерністів Барселони. Його унікальний архітектурний стиль заслужив повагу в світі дизайну і будівництва.

Хоча побачити роботи Гауді можна і самостійно, організована екскурсія дає певні переваги. Сам Гауді витратив роки на створення своїх творінь, і на багатьох з цих екскурсій розповідають про хід його думок під час творчого процесу і про те, звідки він черпав натхнення для створення таких своєрідних речей. Крім цього, творіння Гауді користуються великою популярністю, в зв'язку з чим на вхід бувають довгі черги, а багато хто з цих екскурсій дозволяють обходити черзі. Ви зможете спокійно проходити повз черг, економлячи час і отримуючи можливість побачити більше.

Важливо вказати, які саме екскурсії дозволяють обходити черзі, забезпечують туристів транспортом і т.д.

На деяких екскурсіях туристів возять між пам'ятками на транспорті з кондиціонером, це у зручно і швидко, що дозволяє оглянути більше місць за менший час. Обхід черг прекрасно економить час, особливо у творінь Гауді таких, як храм Sagrada Família і парк Гуель.

Кожна екскурсія пропонує щось своє, тому має сенс ознайомитися з їх описом, щоб вибрати для себе найцікавішу.

Перераховані нижче екскурсії відвідують головні творіння Гауді такі, як храм Sagrada Família, парк Park Güell, будинок Casa Batlló, La Pedrera і т.д. Але між цими екскурсіями є відмінності.

Після того, як ви виберете цікаву для вас екскурсію, ви можете записатися на неї через інтернет за допомогою наданих нами посилань.

Перейдіть по одній з посилань на екскурсії, присвячені Гауді, щоб відкрити сторінку з детальним описом. Вибравши зацікавила вас екскурсію, ви можете записатися на неї через інтернет за допомогою безпечної системи бронювання.

Клацніть тут, щоб придбати пакет Гауді Клацніть тут, щоб придбати пакет Гауді. Квитки на вхід в храм Sagrada Familia і парк Güell без черги. Включає безкоштовні аудіогіди.

Кращі роботи Гауді: Sagrada Família, Park Güell, Casa Mila and Casa Batlló Кращі роботи Гауді: Sagrada Família, Park Güell, Casa Mila and Casa Batlló.

Екскурсія Gaudí Santa Maria Del Mar Екскурсія Gaudí Santa Maria Del Mar.

Денна екскурсія по Барселоні з відвідуванням іспанського села, парку Parque Güell плюс обід в Hard Rock кафе Денна екскурсія по Барселоні з відвідуванням іспанського села, парку Parque Güell плюс обід в Hard Rock кафе.

Екскурсія без черг по храму Sagrada Família і парку Park Güell в Барселоні Екскурсія без черг по храму Sagrada Família і парку Park Güell в Барселоні.

Денна екскурсія на Монсеррат, художня екскурсія по Барселоні з відвідуванням парку Park Güell Денна екскурсія на Монсеррат, художня екскурсія по Барселоні з відвідуванням парку Park Güell.

Клацніть тут, щоб придбати квитки на вхід в парк Güell без черги, включаючи область пам'ятників і, при необхідності, аудіогід Клацніть тут, щоб придбати квитки на вхід в парк Güell без черги, включаючи область пам'ятників і, при необхідності, аудіогід

Персональна екскурсія на півдня по місцях Гауді Персональна екскурсія на півдня по місцях Гауді.

Екскурсія по храму Sagrada Família роботи Гауді Екскурсія по храму Sagrada Família роботи Гауді.