Курси Іспанської в Барселоні

Курси іспанської мови в Барселоні UAB

Автономний Університет Барселони пропонує великий вибір курсів іспанської мови призначених для широкого кола бажаючих вивчити іспанську мову: починаючи з двотижневих інтенсивних до семестрових курсів. Це дає вам можливість вибору того курсу тривалість якого ідеально підійде для вашого навчання в Барселоні.

ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Barcelona-University.es є уповноваженим агентом університету Барселони (UAB) з багаторічним досвідом в організації і пропозиції курсів іспанської мови. дивіться Про нас розділ, для докладної інформації.

Інтенсивні курси іспанської мови призначений для швидкого і ефективного навчання. Студенти можуть записатися на курси тривалістю від 2 до 42 тижнів, починаючи з першого понеділка кожного місяця. Курс складається з 20 годин в тиждень (4 години на день) і призначений для студентів з будь-яким рівнів володіння мовою.

більше інформації »

Семестрові курси іспанської мови в UAB розроблені фахівцями для максимальної експозиції граматичним, усним, і письмовим впливам іспанської мови, а також культурним елементам для подальшого засвоєння і занурення в культуру і мову. Курси призначені для студентів з будь-яким рівнем іспанської мови і гарантує швидкий і видимий результат.
Детальна Інформція »

Детальна Інформція   »

Літні курси іспанської мови пропонують відмінну можливість провести незабутнє літо в Барселоні вивчаючи іспанську мову. Ці курси поєднують в собі традиційний курс іспанського язикас відпусткою, відвідуючи цікаві пам'ятки і музеї вечорами.
Детальна Інформція »