Як вибрати батарею для мобільного телефону

  1. В інтернет-магазині AKS.UA представлені батареї для мобільних телефонів розроблені виключно за технологіями...
  2. Однією з головних складнощів, яка виникає перед покупцями батареї - це вибір між оригіналом і копією

31 жовтня 2017 о 19:50

1

Щоденне використання мобільного телефону викликає необхідність здійснення постійної підзарядки батареї, що дуже позначається на її експлуатаційному зносі. Тривалість служби сучасних телефонів дуже висока, але приблизно через два роки активного використання портативного пристрою виникає необхідність заміни його акумулятора - з часом він починає швидко розряджатися.

Якщо вам знадобилася нова батарея для телефону , В інтернет магазині ви зможете знайти оптимальне рішення для вашої моделі, але здійснюючи покупку необхідно дуже ретельно підійти до вибору - асортимент акумуляторів дуже великий і їх відмінності дуже істотні.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з основними особливостями батарей для мобільних телефонів, на які необхідно звертати увагу при їх виборі.

Чим більше ємність батареї, тим довше вона буде зберігати заряд.

Вибирати ємність батареї слід виходячи з того, яку модель телефону ви використовуєте. Дане правило актуально і для показників потужності і напруги.

Ємність нової батареї повинна бути не нижче ємності батареї, яка була встановлена ​​в телефон при його покупці. Показники потужності та напруги повинні відповідати показнику стандартної батареї. Деякі покупці спеціально купують акумулятори великого об'єму відразу ж після покупки телефону.

У смартфонах володіють високою потужністю і великим екраном встановлюються батареї ємністю от 3000 mAh, а для більш простих моделей можна вибирати акумулятор з меншою ємністю.

В інтернет-магазині AKS.UA представлені батареї для мобільних телефонів розроблені виключно за технологіями Li-ion, Li-ion Pol і Li-Pol

Літій-іонні і літій-полімерні батареї є безперечними лідерами, так як володіють вражаючими експлуатаційними показниками - вони дуже довговічні і здатні запропонувати більшу ємність, що досягає 6250 mAh.Такую батарею для мобільного телефону можна збирати досить недорого, при цьому якість буде вкрай високим.

Однією з головних складнощів, яка виникає перед покупцями батареї - це вибір між оригіналом і копією

Незважаючи на те що багато людей є прихильниками виключно оригінальних акумуляторів, вони не завжди є кращим вибором. Оригінальні рішення від виробників смартфонів створюються під конкретну модель і мають ту ж ємністю, яка характерна для стандартної для конкретного телефону батареї. Ціна на оригінальну батарею для мобільного телефону вище ніж на копію.

Високоякісні копії нічим не поступаються оригінальним батареям, при цьому характеризуються меншою вартістю і представлені в більшому асортименті - наприклад, ви можете вибрати модель для свого смартфона з більш високою ємністю, завдяки чому він буде працювати в автономному режимі набагато довше.


Підпишіться на "Трибун" у вашому , Facebook і. Оперативно і лаконічно про найважливіше

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Зроби свій внесок в розвиток соціальної журналістики! Сбавьте соціальну напругу в суспільстві. Ми пропонуємо вам повідомити інформацію про події в Донбасі, яка розповідає всю правду про життя і війні на Луганщині. Все потрібно розповідати через історії життя звичайних людей. Моб. 063 409 98 64, [email protected]