Asus Zenfone Max Pro: недорогий смартфон з потужним акумулятором і NFC

  1. Дизайн
  2. екран
  3. продуктивність
  4. камери
  5. автономність
  6. резюме

Якщо ви шукали спритний смартфон з потужною батареєю і великим екраном вартістю до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, то ми рекомендуємо придивитися до Asus Zenfone Max Pro M1 . У нього батарея на 5000 мАч, 6-дюймовий безрамковий дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 636. Приємним бонусом стало наявність NFC для безконтактної оплати. Здається, у Asus вийшло зробити чи не найкращий гаджет середнього класу.

Дизайн

Цікавий зовнішній вигляд в бюджетному сегменті зустрічається досить рідко. Дозволити собі вишукані рішення можуть деякі бренди, однак роблять вони це часто на шкоду залозу. Asus вибрали зовсім інший шлях. Вони зробили приємний строгий дизайн для смартфона, який не видає його невисоку вартість і поставили потужну начинку.

Вони зробили приємний строгий дизайн для смартфона, який не видає його невисоку вартість і поставили потужну начинку

Зовнішній вигляд Zenfone Max Pro M1 в основному представлений суцільним екраном 18: 9, який займає майже всю лицьову область і притягує до себе всю увагу. Зізнатися, після того як «широкий формат» спустився в середній і бюджетний сегменти, всі інші смартфони з «звичайними» екранами виглядають як артефакти з минулого.

Вигляд ззаду представлений металевою кришкою з акуратними пластиковими вставками. Там же знаходиться сканер відбитків пальців і вертикально розташована здвоєна камера зі спалахом.

екран

Новинка від Asus отримала великий екран - цілих 6 дюймів. Але завдяки співвідношенню сторін 18: 9 і мінімальним рамкам навколо корпусу, він не виглядає надмірно величезним. Габарити Zenfone Max Pro відповідають звичайним 5,5-дюймовим гаджетам.

Габарити Zenfone Max Pro відповідають звичайним 5,5-дюймовим гаджетам

Висока роздільна здатність (Full HD +), хороші показники яскравості і контрастності, а також майже ідеальні кути огляду - все це показники IPS-матриці відмінної якості, яка встановлена ​​в смартфон. Великий дисплей сподобається користувачам, які люблять дивитися фільми, читати книги, користуватися соцмережами і навігацією з мобільного пристрою.

продуктивність

Смартфон від Asus працює на восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636 і має 3 ГБ оперативної пам'яті. Це означає, що потужності в ньому предосить для будь-яких справ, в тому числі і для важких іграшок на максимальних налаштуваннях. Цікаво, що такий же чіпсет зазвичай ставлять в пристрої, який стоять в два рази дорожче, ніж Asus Zenfone Max Pro M1 .

Виходить, що за вельми скромні гроші, новинка надає практично флагманську міць. Крім відмінного процесора, гаджет отримав 32 ГБ внутрішньої сховища, расширяемого картою пам'яті. До речі, слот під дві SIM і microSD роздільний - можна не жертвувати Двухсімочний заради збільшення місця під файли.

Ще однією цікавою рисою, яка не характерна для девайсів за 13990 рублів, стала наявність модуля NFC. Його можна задіяти для того, щоб використовувати смартфон в якості платіжного інструменту через сервіс Google Pay і не брати з собою гаманець.

В Asus Zenfone Max Pro M1 є не тільки спритний сканер відбитків пальців, але і модна зараз функція розблокування по обличчю. Їй вже навряд чи можна когось здивувати, але сам факт наявності цієї можливості робить новинку ще приємніше.

Працює гаджет під управлінням останньої версії Android 8.1 Oreo.

камери

Апарат оснащений подвійною камерою з 13-мегапіксельним основним модулем і допоміжним на 5 Мп.

Апарат оснащений подвійною камерою з 13-мегапіксельним основним модулем і допоміжним на 5 Мп

Другий модуль потрібен для портретного режиму - красивого розмиття заднього фону. В цілому, камеру Asus Zenfone Max Pro M1 можна охарактеризувати як середню - шедеври зняти не вийде, але для соцмереж цілком достатньо. Втім, бюджетних апаратів такий рівень фотоможливостей цілком простітелен.

Фронтальна камера представлена ​​8-мегапіксельним модулем зі спалахом для селф в темній час доби.

автономність

Ми підібралися до самої ласої частини оглядає смартфона. Зараз не так багато пристроїв з відмінною автономністю - більшість виробників роблять упор на тонкий гарний корпус. Asus ж не посоромилися додати пару міліметрів до габаритів свого апарату, поставивши значну батарею на 5000 мАг.

Такий акумулятор, укупі зі славиться своєю енергоефективністю процесором від Qualcomm, легко видає два дні найактивнішою роботи. Можна дивитися відео, грати, листуватися в месенджерах, не обмежувати себе і не боятися, що в середині дня доведеться шукати розетку - це неймовірно приємне відчуття.

резюме

Отже, що ж вигідно відрізняє Asus Zenfone Max Pro M1 від інших безрамкових смартфонів цієї цінової категорії? Головним чином, це час автономної роботи з акумулятором на 5000 мАг. Також смартфон виділяється своїм потужним ігровим процесором Qualcomm, модулем NFC і великим широкоформатним дисплеєм. Радимо його до покупки тим, кому важлива хороша продуктивність і підвищена автономність з можливістю безконтактної оплати за невеликі гроші.