Фірмовий сервісний центр поміняти скло або зробити ремонт iPhone 5s в центрі Москви

  1. Ознайомтеся з нашим прайс листом на послуги з ремонту iPhone 5S
  2. Корпус iPhone 5S
  3. Аксесуари iPhone 5S
  4. Особливості iPhone 5s.
  5. Заміна дисплейного модуля iPhone 5s:
  6. Ремонт шлейфу кнопок включення, гучності і перемикача режиму iPhone 5s:
  7. Поміняти lighting порт, мікрофон і аудіо роз'єм iPhone 5s:
  8. Ремонт динаміків iPhone 5s:
  9. Ремонт кнопки home iPhone 5s:
  10. Заміна камери iPhone 5s:
  11. Поміняти акумулятор iPhone 5s:
  12. Замінити корпус iPhone 5s:

Ознайомтеся з нашим прайс листом на послуги з ремонту iPhone 5S   Вид ремонтних робіт iPhone 5S Ціна ремонтуНаявність запчастини Заміна дисплея з сенсорним склом в зборі (original) 2500 руб

Ознайомтеся з нашим прайс листом на послуги з ремонту iPhone 5S

Вид ремонтних робіт iPhone 5S

Ціна ремонтуНаявність запчастини

Заміна дисплея з сенсорним склом в зборі (original) 2500 руб. є Заміна скла 1000 руб. є Заміна динаміка вушного 1100 руб. є Заміна динаміка поліфонії з акустичним блоком в зборі 1100 руб. є Заміна шлейфу в зборі з кнопками включення, гучності і перемикачем режиму (original) 1200 руб. є Заміна шлейфу в зборі з роз'ємом гарнітури, мікрофоном і роз'ємом зарядки (original) 1200 руб. є Заміна шлейфу кнопки home (original) 1100 руб. є Заміна основний цифрової камери (original) 1800 руб. є Заміна фронтальної камери (original) 1600 руб. є Заміна вібромотора (original) 1100 руб. є Заміна зчитувача сім-карти 1200 руб. є Заміна акумулятора (original, Li-Pol, 1150mAh) 1500 руб. є Збереження даних з включающихся апаратів 500 руб. є Оновлення програмного забезпечення 800 руб. є Отлочка 1500 руб. є Тестування акумулятора iphone 5s на CADEX (швидкий розряд АКБ) 500 руб. є Тестування iphone 5s на GSM-тестері (погано ловить мережу) 500 руб. є

Корпус iPhone 5S

Заміна задньої кришки 2500 руб. є Заміна декоративної кнопки включення (original) 1000 руб. є Заміна декоративних кнопок гучності (original) 1000 руб. є Сім-тримач (original) 500 руб. є

Аксесуари iPhone 5S

Кабель зарядки / синхронізації 700 руб є Захисна плівка дисплея iPhone 5s 300 руб. є

Керівництво користувача iOS7 Керівництво користувача iOS7

Наш сервісний центр може запропонувати свої послуги, якщо знадобиться здійснити ремонт айфона 5s. Завдяки кваліфікованим фахівцям, новому спеціалізованому обладнанню та якісним запчастинах, в цілому ремонт айфон 5s здійснюється швидко, якісно і надійно.


Найбільш популярними зверненнями в нашому сервісному центрі можна назвати:

  • необхідність замінити або відремонтувати екранний модуль айфона п'ятого покоління;
  • замінити розбите або пошкоджене скло;
  • необхідність заміни акумуляторної батареї;
  • непрацездатність головною кнопки смартфона «Home», що вимагає її ремонту або заміни.

Не залежно від складності майбутньої роботи, наші майстри приділяють максимум уваги кожному пристрою. Ми гарантуємо, що зробимо все від себе залежне, щоб якомога швидше повернути Вам вже дієздатний айфон. При зверненні в наш сервісний центр перед тим, як здійснити безпосередньо ремонт 5s айфона, буде проведена діагностика пристрою. Це дасть можливість визначити причину несправності, ймовірність її повторення, терміни усунення поломки, а також вартість роботи і запчастини.


До нас варто звернутися, якщо:

  • необхідно здійснити комплексну заміну корпусу смартфона або загальний ремонт пристрою;
  • в разі падіння або удару айфона 5s, ремонт якого має на увазі заміну задньої кришки або хромованою рамкою в слідстві її деформації;
  • непрацюючий мікрофон, що вимагає його заміни;
  • слід здійснити заміну сім-слота;
  • непрацююча одна з двох камер гаджета;
  • проблеми з функціонуванням, які ведуть до заміни верхнього і нижнього шлейфу;
  • поломка датчика, відповідального за освітленість і наближення;
  • відсутність вібрації;

У нашому сервісному центрі виконувати будь-який вид ремонту айфонів 5s, а також айфонів інших поколінь. Ми маємо в своєму розпорядженні необхідним обладнанням, якісними запасними комплектуючими, а також командою професіоналів з великим досвідом роботи.


Особливості iPhone 5s.

Ні для кого не секрет, що компанії Apple вдалося наситити ринок витонченими, тонкими і бистроработающімі гаджетами. При цьому, якщо розглядати айфон п'ятого покоління, то при всій його химерності, він досить простий в розборі і ремонті. Панель на лицьовій стороні пристрою містять їх досить міцного скла, яке відрізняється стійкістю до дрібних механічних впливів.

За модулем дисплея всередині пристрою розташована акумуляторна батарея, яка також піддається легкому витяганню. Слід зазначити, що тільки в айфоне п'ятого покоління заміна акумулятора і дисплея може бути здійснена лише за п'ять хвилин.

Далі черга за більш серйозними деталями, серед яких материнська плата, яка оснащена крихітними чіпами, покритими епоксидною смолою. Саме вона необхідна для захисту чіпів при падінні або ударі.

Ще помічено, що в цьому смартфоні досить легко замінити головну кнопку, яка володіє тенденцією частого збою.


У нашому сервісному центрі також є фахівці, які спеціалізуються на прошивці iphone 5s і відновленні програмного забезпечення, що знадобиться, якщо Ви помітили, що Ваш смартфон став глючити. Залежно від проблеми такого глюка ціна на подібний вид робіт може бути різною, що можна визначити, тільки після повної діагностики пристрою. Слід сказати, що діагностика непрацюючого айфона здійснюється в нашому сервісному центрі в обов'язковому порядку і абсолютно безкоштовно.


При виникненні будь-яких проблем з Вашим дорогим мобільним помічником звертайтеся в наш сервісний центр. У нас є всі можливості якомога швидше повернути його Вам в повній бойовій готовності.


Заміна дисплейного модуля iPhone 5s:

Дисплейний модуль Apple iPhone 5s складається з дисплея, тачскрін і захисного скла. В основному дана деталь виходить з ладу через падіння або попадання вологи, в результаті чого, одна зі складових, або відразу кілька, виходить з ладу. При падінні найчастіше один і той же результат - розбите скло iPhone 5s, але функціональність девайса, як правило, залишається не пошкоджене, але так само не виключені і пошкодження дисплея. Типові ознаки того, що на Вашому пристрої необхідно замінити дисплейний модуль виглядають наступним чином: тріщини на екрані, розбитий дисплей, немає зображення, немає підсвічування екрану, спотворені кольори, некоректне зображення, тачскрін не реагує на натискання або реагує неправильно, і все таке інше. Як і на попередніх останніх моделях, на iPhone 5s поміняти скло окремо від дисплея і тачскрін технічно неможливо, так само не можна і поміняти дисплей iPhone 5s окремо від скла.


Ремонт шлейфу кнопок включення, гучності і перемикача режиму iPhone 5s:

За коректну роботу кнопки включення, кнопок гучності і перемикача беззвучний режим відповідає один і той же шлейф. Даний шлейф не підлягає ремонту, тобто при його несправності, необхідно буде провести повну заміну шлейфу. Несправний шлейф Ви можете визначити за такими несправностей: не працює кнопка включення, iPhone 5 не включається, не працює кнопка (кнопки) гучності, не працює перемикач режиму. Так само несправна кнопка може просто періодично «западати».


Поміняти lighting порт, мікрофон і аудіо роз'єм iPhone 5s:

Lighting порт, він же роз'єм зарядки / синхронізації і USB порт, синхронізує девайс з комп'ютером і заряджає його від мережі. Заміна роз'єму живлення iPhone 5s необхідна, якщо Ваш девайс Неможливо зарядити телефон або НЕ синхронізується з комп'ютером. Мікрофон при розмові передає Ваш голос співрозмовника, і якщо співрозмовник Вас не чує або чує погано, з перешкодами, то необхідно замінити мікрофон iPhone 5s. Аудіо роз'єм відповідає за коректну роботу гарнітури, і якщо на Вашому пристрої при роботі з гарнітурою виникають проблеми, то, можливо, необхідно змінювати аудіо роз'єм iPhone 5s. Всі ці три деталі знаходяться на одному і тому ж нижньому шлейфі і неважливо, яка з цих деталей вийшла з ладу, заміна шлейфу буде здійснюватись повністю з роз'ємом живлення, мікрофоном та аудіо роз'ємом.


Ремонт динаміків iPhone 5s:

На iPhone 5s встановлено два типи динаміків - розмовний і поліфонічний. Через перший динамік Ви чуєте співрозмовника при розмові, а другий динамік відтворює зовнішні звуки, подібні сигналу вхідного дзвінка, смс і т.п. Несправний динамік може не працювати, працювати тихо, спотворювати звук тощо. Заміна динаміка на iPhone 5s триває всього півгодини!


Ремонт кнопки home iPhone 5s:

Як Ви знаєте, на iPhone 5s встановлена ​​кнопка home зі вбудованим сканером відбитка пальця. Якщо ж на своєму пристрої кнопка «хом» вийшла з ладу, то вона буде спрацьовувати через раз або зовсім не працювати, а так як там же розташовується і сканер, то і він може спрацьовувати некоректно. Замінити кнопку home на iPhone 5s фахівці нашого сервісного центру по ремонту iPhone зможуть всього протягом однієї години!


Заміна камери iPhone 5s:

На iPhone 5s встановлено дві камери - 8-мегапіксельна основна і фронтальна. Якщо камера несправна, то у неї возникаю такі дефекти: чи не фокусує, розмиває знімки, не відчиняє додаток камери, спотворюються кольори і т.п. Для ремонту камери iPhone 5s необхідно не більше однієї години, якщо на складі всі запчастини в наявності.


Поміняти акумулятор iPhone 5s:

З несправною акумуляторною батареєю пов'язано безліч несправностей, серед яких найбільш поширені - швидкий розряд, довільно відключення пристрою, iPhone 5s Неможливо зарядити телефон, довго заряджається і т.п. Акумулятор може вийти з ладу з різних причин - термін служби, неякісне зарядний пристрій, замикання, попадання вологи, падіння, здуття і багато-багато іншого. Так само в нашому сервісному центрі надається послуга з діагностики акумуляторної батареї, в результаті чого, Ви дізнаєтеся, чи потрібно міняти акумулятор на своєму пристрої, або він ще послужить Вам. Заміна батареї на iphone 5s в нашому сервісному центрі виконується за 15 хвилин.


Замінити корпус iPhone 5s:

Оригінальний корпус iPhone 5s складається з підстави корпусу, задньої кришки і декоративних кнопок. Більшість помилково приписують до корпусу і захисне скло, але воно є частиною дисплейного модуля і змінюється окремо від корпуса. В основному корпус змінюють через пошарпаного зовнішнього вигляду і різних деформацій.