Компенсація за аудіороз'єм: як виросла батарея в iPhone 7

Apple традиційно не повідомив в ході презентації, який буде ємність батарей iPhone 7 і iPhone 7 Plus . Однак в ході сертифікації китайським телеком-регулятором TENAA обсяг акумулятора iPhone 7 і iPhone 7 Plus став відомий.

iPhone 7 і iPhone 7 Plus

Як повідомляє BGR.com з посиланням на стежить за документацією TENAA китайський сайт , В iPhone 7, більш компактну модель, встановлена ​​батарея на 1960 мА * ч. У iPhone 7 Plus з 5,5-дюймовим екраном ємність акумулятора традиційно більше 2900 мА * ч.

У минулорічних iPhone 6s і iPhone 6s Plus батареї були на 1715 і 2750 мА * год, відповідно. Таким чином, ємність батареї iPhone 7 зросла на 14%, а iPhone 7 Plus - на 5%. В ході презентації представники Apple пообіцяли, що час автономної роботи iPhone 7 в режимі інтернет-серфінгу при підключенні через стільникову мережу виросте з 10 години у 6s до 12 (на 20%), а iPhone 7 Plus - з 12 години у 6s Plus до 13 (на 8,3%).

Читайте також: Опубліковані перші знімки, зроблені подвійний камерою iPhone 7 Plus

Таким чином, приріст часу автономної роботи відбудеться не тільки за рахунок збільшення номінальної ємності акумуляторів (і їх розміру, завдяки виключенню аналогового аудіороз'єму), але і за рахунок підвищення енергоефективності процесора і, можливо, інших компонентів.

джерело: BGR.com

Поділіться новиною: