Оригінальна акумуляторна батарея Apple A1245 для MacBook Air 13-inch 37Wh A1237, A1304 - Ремонт і відновлення акумулятора батареї A1245 для Apple MacBook Air A1237, A1304

  1. Ціна: 50 уе

Ціна: 50 уе

Ремонт і відновлення акумулятора батареї A1245 для Apple MacBook Air A1237, A1304

В цьому розділі наша компанія хоче вас застерегти від зайвих витрат пов'язаних з купівлею акумулятора MacBook. Дана стаття написана в зв'язку з частими зверненнями через те, що акумулятор перестав заряджатися, в системі пишеться, що несправна батарея, або вона взагалі відсутня в системі. Але якщо бути ще чесніше то ми теж наступили на ті ж граблі що й ви, раз ви читаєте цю статтю то у вас теж проблема з акумулятором MacBook. Як у мене перестав заряджається акумулятор? Все дуже просто, після роботи, це було влітку і сезон відпусток в самому розпалі, після роботи закрив мак і бігом додому пакувати валізи. Так як мак не самий маленький ноутбук то було вирішено брати з собою нетбук, менше місця займає і по вазі теж. Відпустка пролетів як один день і .... MacBook не включається від батареї, треба зарядити подумав я. Але не тут то було, машинка простояла на зарядці більше 6 годин, результат був сумний. Пошуки в Інтернеті говорили про одне: «В магазин за новим акумулятором». Зайві витрати після відпустки були неприйнятні, а чекати поліпшення фінансового становища довго. Вирішив зайнятися у вільний час від роботи відновленням свого акумулятора MacBook, часу пішло 2 тижні і не дарма. Мій акумулятор заробив !!! Тепер у нас з'явилася послуга відновлення акумуляторів A1245 для MacBook Air A1237, A1304.

Тепер про головне, як уникнути подібної ситуації:

  1. Чи не розряджати акумулятор MacBook Air менше 10%.
  2. Чи не тримати акумулятор в холоді, скоро зима.
  3. Якщо ви їдете, то краще акумулятор зарядити і зняти з ноутбука.
  4. Чи не розбирати його.

У висновку, пройшов місяць, проблем з акумулятором немає, працює як раніше. Якщо ви зіткнулися з такою ж проблемою, як і я, то можете спробувати самі відновити акумулятор (перерва Інтернет) або принести до нас в сервіс. Вартість відновлення 50 уе.

Якщо у вас або у ваших знайомих є необхідність в такому ремонті, будемо раді вас бачити в нашому сервіс-центрі за адресою: м.Київ, вул. Пушкінська, 34 поруч зі станцією метро Площа Льва Толстого. Тел. (044) 235-52-51 Карта проїзду .

Як у мене перестав заряджається акумулятор?