Порівняння iPhone 4 і iPhone 3GS

Після виходу чергової моделі iPhone, як зазвичай прийнято її порівняти з попередньою, так би мовити для наочного розуміння відмінностей

Після виходу чергової моделі iPhone, як зазвичай прийнято її порівняти з попередньою, так би мовити для наочного розуміння відмінностей. Давайте подивимося чим конкретно крім зовнішнього вигляду відрізняється iPhone 4 від iPhone 3GS.

- Одне з найважливіших відмінностей це використання архітектури процесора Cortex-A8, модифікованого Apple і отримав назву A4, такий же як і в iPad, який забезпечує прекрасну продуктивність і значно знижує споживання енергії.

- дисл iPhone 4 того ж розміру що і в 3GS - 3,5 дюйма, але дозвіл стало 960 × 640 з щільністю 326 пікселів на дюйм, на відміну від 3GS - 480 × 320 з 163-ма пікселями на дюйм. У чотири рази більше пікселів на дюйм ніж в 3GS. Стів Джобс назвав дисплей iPhone 4 найкращим на сьогоднішній день використовується в смарфонах.

- Тепер новий iPhone 4 комплектується камерою з 5-ти мегапіксельною матрицею і спалахом з можливість запису FULL HD відео 720p, на відміну від 3-х мегапіксеьной в iPhone 3GS. До того ж в iPhone 4 можливо професійне редагування і монтаж відео за допомогою iMovie.

- Модуль Wi-Fi так само став краще і тепер підтримує більш швидкий протокол передачі даних 802.11n на відміну від звичайного 802.11b / g в 3GS.

- Завдяки фронтальній камері iPhone 4 може здійснювати відеодзвінки, але поки що тільки через Wi-Fi і тільки на інші iPhone 4. Незабаром очікується поява відео конференцій і в Skype через 3G, але поки рано говорити про конкретні дати.

- Як і iPad новий iPhone 4, на відміну від iPhone 3GS використовує Micro SIM, як заявила Apple для економії місця щоб помістити більш ємну батарею.

- Акумулятор могутніше ніж в iPhone 3GS, докладніше читаємо тут .

- iPhone 4 на 24% тонше ніж iPhone 3GS але важить на два грами більше.

Це основні відмінності нового iPhone 4 від iPhone 3GS, детальний огляд ви можете знайти тут .

Таблиця з основними відмінностями iPhone 4 і iPhone 3GS

Хочеш бути першим володарем iPhone 4 в Україні , оформи передзамовлення на iPhone 4 прямо зараз!