Причини і спосіб вирішення проблеми швидкого розряду батареї док-станції Asus Eee Pad Transformer

Деякі з власників планшета ASUS Eee Pad Transformer, з клавіатурою в комплекті, зіткнулися з проблемою швидкого розряду її додаткової батареї. Проблема неодноразово обговорювалася і, врешті-решт, компанія ASUS визнала її існування, пояснила причину її виникнення і спосіб вирішення.

Проблема неодноразово обговорювалася і, врешті-решт, компанія ASUS визнала її існування, пояснила причину її виникнення і спосіб вирішення

Як з'ясувалося в процесі спілкування служби підтримки компанії з власниками планшетів обладнаних клавіатурою, проблема виникла в результаті того, що ASUS при виробництві док-станцій використовувала різні чіпсети, і в результаті цього док-станції, в залежності від номера моделі, відрізняються між собою.

Чіпсет використовується в проблемних клавіатурах Eee Pad Transformer не підтримує останньою версією прошивки, яка була випущена компанією ASUS і в результаті цього, незалежно від того чи включений енергозберігаючий режим акумулятора MobileDock в настройках планшета чи ні, клавіатура ніколи не переходить в сплячий режим.

Якщо ви не впевнені, який у вас тип клавіатури, це легко перевірити. Перейдіть в меню налаштувань планшета в розділ налаштувань екрану і включіть «Енергозберігаючий режим акумулятора MobileDock». Потім переведіть планшет в сплячий режим і натисніть будь-яку кнопку на клавіатурі. Якщо планшет після натискання клавіші включиться, ваша клавіатура є дефектною.

На даний момент є тільки один спосіб вирішення цієї проблеми. Ви повинні звернутися в сервісний центр компанії ASUS для заміни чіпсета док-станції. Середній час ремонту в залежності від країни коливається від двох тижнів до місяця. Це звичайно, сумні новини і не ідеальний спосіб вирішення проблеми, але, по крайней мере, компанія визнає її наявність і хоч щось робить для виходу з ситуації, що склалася.

Для початку ми радимо вам звернутися зі своєю проблемою розряду батареї док-станції в службу підтримки компанії ASUS , Для того, щоб вони змогли вам підказати найбільш оптимальний спосіб її вирішення.

обговорити на форумі .