ремонт планшетів

  1. Фахівці нашого сервіс центру виконують ремонт планшетів таких марок: Якщо виробника Вашого планшета...

Фахівці нашого сервіс центру виконують ремонт планшетів таких марок:

Якщо виробника Вашого планшета немає в представленому списку - це не означає, що ми не зможемо його відремонтувати. Звертайтеся, будемо раді відремонтувати Ваш планшет будь-якої моделі і виробника!

Планшети - пристрої, що з'явилися на ринку відносно недавно, але значно потіснили ноутбуки та персональні комп'ютери з ринку електроніки. Слід зазначити, що виробництво планшетних комп'ютерів розвивається надзвичайно швидко. Адже тільки в Китаї планшети випускаються більш ніж 200 виробниками. Нові, більш досконалі моделі випускаються кожні два-три місяці. Через жорстку конкуренцію на ринку планшетів виробники змушені прискорювати темпи випуску, вдосконалювати якість своєї продукції і тримати ціни на низькому рівні.

Саме тому ремонт планшетів дуже актуальне сьогодні.

Зверніть увагу! Для більш якісної і швидкої діагностики здавати планшет в ремонт бажано разом із зарядним пристроєм.

Для більш якісної і швидкої діагностики здавати планшет в ремонт бажано разом із зарядним пристроєм

Наш сервісний центр забезпечений усім необхідним для того, щоб швидко і ефективно здійснювати ремонт планшетів в Вінниці. Наші фахівці займаються ремонтом планшетів у Вінниці з моменту появи перших планшетів в місті - і зустрічали, повірте, чимало різних поломок, ситуацій і нюансів. Наш досвід, спеціалізоване обладнання, доступ до замовлення оригінальних дисплеїв, тачскрін і інших запчастин дозволяє нам проводити ремонт планшета будь-якого рівня складності:

  • ремонт материнської плати;
  • заміна дисплея на планшеті;
  • заміна сенсорного екрану (тачскрін);
  • ремонт ланцюгів харчування планшета;
  • заміна корпусних деталей;
  • заміна батареї;
  • заміна камери, мікрофона, динаміка;
  • ремонт Wi-Fi, 3G, Bluetooth адаптерів;
  • ремонт зарядного пристрою планшета;
  • чистка і ремонт після потрапляння рідин;
  • заміна роз'ємів зарядки і гарнітури;
  • заміна програмного забезпечення (прошивка);
  • ремонт кнопок;
  • заміна шлейфів;
  • і саме «цікаве» і «захоплююче» - ремонт планшетів після невдалої «операції» в іншому сервіс-центрі.

Приклад ремонту планшета ONDA V811 в нашому сервіс центрі:

(Використовували фотографії зі сторінки «В Контакте» нашого інженера)

При прийомі пристрою в ремонт нам буде дуже корисна інформація щодо того, як виникла несправність. Це допоможе швидше визначити причину поломки і відповідно - швидше провести ремонт.

Іноді нам приносять планшети, які вже намагалися розкривати самостійно або ж намагалися ремонтувати в іншому сервіс-центрі. В цьому випадку, нам теж необхідна повна інформація щодо таких дій, так як дуже часто доводиться додатково до основної несправності, виправляти поломки, які здійснюють дилетанти при розбиранні пристрою.

Також просимо звернути увагу! Ми здійснюємо тільки післягарантійний ремонт планшетів.

Тому переконайтеся, що термін гарантії, наданої виробником планшета, вже закінчився. Для гарантійного ремонту планшета необхідно звернутися до авторизованого сервісного центру виробника.

Найбільш часті несправності планшетів пов'язані з механічними пошкодженнями. Найчастіше пошкоджуються тачпади, екрани, корпуси або роз'єми. Такі дефекти можна визначити відразу, порахувати його вартість і замовивши необхідні комплектуючі, зробити ремонт.

При виникненні більш складних поломок, наприклад, вихід з ладу електроніки материнської плати або інших внутрішніх вузлів, необхідно проводити діагностику несправності. Тільки після цього можна оцінити вартість ремонту, яка в обов'язковому порядку узгоджується з клієнтом. Діагностика безкоштовна для всіх ремонтованих планшетів. При замовленні тільки діагностики її вартість становить 50 100 грн.

Ремонт планшета займає від кількох годин до кількох днів. В особливих випадках, якщо комплектуючі необхідно замовляти у зарубіжних виробників, час ремонту може розтягнуться до декількох тижнів. Але варто зауважити, що такі випадки трапляються не часто.

Всі роботи виконуються з гарантією.

На жаль бувають ситуації, що старий планшет ремонтувати не доцільно, так як відремонтувати вийде дорожче, ніж купити новий з кращими характеристиками (особливо це відноситься до дешевих китайських планшетів). У цьому випадку, ми допоможемо Вам зробити правильний вибір і дамо необхідні рекомендації.

У будь-якому випадку, звертайтеся, ми завжди раді Вам допомогти і максимально якісно провести ремонт Вашого планшета!