У Білорусі стартував продаж смартфона HONOR 10. Які сюрпризи чекають перших покупців?

4 липня в Мінську HONOR представив свій флагманський смартфон   HONOR 10

4 липня в Мінську HONOR представив свій флагманський смартфон HONOR 10 . На презентації розповіли, що новинка отримала вдосконалені функції фотозйомки на основі штучного інтелекту AI 2.0. Найбільше гостей вразив корпус пристрою, виконаний з 3D-скла з 15-шаровим оптичним покриттям, яке переломлює падаюче світло і створює ефект «північного сяйва».

«Наш рецепт успіху простий: пропонувати користувачам якісні продукти, які роблять життя комфортнішим, а також надихають на творчість і нові досягнення», - сказав раніше на презентації в Лондоні президент HONOR Джордж Чжао. «Саме на цьому ми і фокусуємо свої зусилля. Крім цього, ми хочемо стати співавторами нового стилю життя для молодих і активних людей по всьому світу. Ми прислухаємося до них, намагаємося бути з ними на одній хвилі і вловлювати цікаві ідеї. У них ми знаходимо натхнення ». Мінське представництво бренду вирішило підкреслити слова пана Чжао, побудувавши величезну рампу для скейтбордистів, які відгукнулися на запрошення і влаштували справжнє шоу.

Мінське представництво бренду вирішило підкреслити слова пана Чжао, побудувавши величезну рампу для скейтбордистів, які відгукнулися на запрошення і влаштували справжнє шоу

Регіональний менеджер бренду, пан Сунь Дзінфей розповів, що завдяки інноваційним продуктам і вивіреної стратегії HONOR лідирує на китайському ринку, утримуючи перше місце серед виробників смартфонів сегмента інтернет-брендів, і активно розширює свою присутність по всьому світу. Так, представлений в кінці минулого року смартфон HONOR View10 в Великобританії отримав високі оцінки таких авторитетних видань, як Stuff, Guardian, T3 і Recombu. Поєднання передових продуктів і активна співпраця з операторами зв'язку і роздрібними мережами дозволило бренду HONOR досягти зростання продажів по всьому світу, і нарешті прийти до Білорусі.

Як відзначили в ході презентації, що HONOR 10 вийшов ідеальним смартфоном по відношенню ціна-якість. Цікавим для всіх, але особливо для людей, які захоплюються фото. Оскільки саме на фотографічні можливості смартфона зробив ставку виробник.

Камера з функціями AI 2.0

Подвійна основна камера 24 МП + 16 МП

HONOR 10 отримав подвійну основну камеру, що складається з модулів з дозволом 24 МП і 16 МП. Камера оснащена інтелектуальними функціями. Це дозволяє їй в реальному часі розпізнавати більше 500 видів сцен в 22 категоріях, а також точно визначати контури навколишніх об'єктів і місце розташування.

Функція реалізована за допомогою технології сегментації зображення, що дозволяє смартфону ідентифікувати безліч різних об'єктів в одному кадрі. Завдяки цьому HONOR 10 здатний миттєво встановлювати оптимальні параметри зйомки для кожного кадру, враховуючи не тільки умови освітлення, але і характер сюжету. Все це дозволяє отримувати фотографії професійної якості.

Фронтальна камера 24 МП

У фронтальній камері з дозволом 24 МП також застосовуються функції штучного інтелекту, які допомагають отримувати якісні портрети в різних умовах зйомки. Зокрема, підтримується технологія тривимірного розпізнавання осіб, яка визначає положення понад 100 характерних точок і оптимізує промальовування деталей для отримання виразних портретів.

Фронтальна камера HONOR 10 здатна імітувати ефекти студійного освітлення при різних зовнішніх умовах. Удосконалена технологія розпізнавання особи, що працює з високою точністю, гарантує натуральне розмиття заднього плану і при цьому чіткість осіб навіть при застосуванні ефекту боке на групових знімках.

незвичайний дизайн

Багатошарове скло з ефектом мерехтіння

Яскрава поверхню корпусу HONOR 10 отримана в результаті складного технологічного процесу, що поєднує точність і делікатність. 3D-скло задньої поверхні смартфона складається з 15 шарів, заломлюючих світло і створюють переливаються різнобарвне сяйво.

Стильні кольору, розроблені Паризьким центром дизайну

У Білорусі HONOR 10 буде представлений в незвичайному кольорі «мерехтливий синій», створеному в Паризькому центрі дизайну. Також буде доступна модель в кольорі «опівнічний чорний».

Безрамковий FullView екран і ультразвуковий сканер відбитків пальців

HONOR 10 отримав фронтальний ультразвуковий сканер відбитків пальців, розташований під склом, що дозволяє розблокувати смартфон навіть мокрим пальцем, а також екран FullView з діагоналлю 5,84 дюйма і дозволом FHD +. Завдяки співвідношенню сторін 19: 9 і тонким рамкам екран займає 86% фронтальної поверхні смартфона, а також зручно лежить в руці і відчувається як смартфон з діагоналлю екрана 5,15 дюйма.

Високий комфорт і безпеку

Інтелектуальні функції смартфона HONOR 10 підтримуються виділеним модулем нейронних обчислень. Оперативна пам'ять 4 ГБ і накопичувач ємністю 128 ГБ забезпечують достатній обсяг для запуску ресурсоємних додатків і зберігання всіх важливих відеороликів, фотографій, музичних треків, додатків і файлів. Новий флагман отримав батарею ємністю 3400 мА * год і технологію швидкої зарядки HONOR SuperCharge 5В / 4,5 А, що дозволяє зарядити пристрій на 50% всього за 25 хвилин (згідно з результатами тестування в лабораторії HONOR).

HONOR 10 оснащений інтерфейсом EMUI 8.1, який отримав цілий набір нових функцій і можливостей. Серед них - корисна функція Easy Talk, яка знижує фоновий шум при розмові через гарнітуру і підвищує гучність при розмові пошепки.

Продажі смартфона в Білорусі стартували 5 липня 2018 року в магазинах партнерів - «5 Елемент», «Електросила», «Евросеть», «Зв'язковий» і «На зв'язку». Версія HONOR 10 з 128 ГБ пам'яті в кольорах «опівнічний чорний» і «мерехтливий синій» буде коштувати 1099 руб.

Першим 200 покупцям смартфона в подарунок дістануться фірмові подарунки - накладні навушники, термокружка і спеціальний утримувач-підставка для смартфона.

Першим 200 покупцям смартфона в подарунок дістануться фірмові подарунки - накладні навушники, термокружка і спеціальний утримувач-підставка для смартфона