Вувузела голосніше бензопили!

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

9 червня 2010, 10:49 Переглядів: 9 червня 2010, 10:49 Переглядів:   Гутен Таг

"Гутен Таг!" Першими в ПАР бундестім зустріли місцеві "німці".

Прибувши в ПАР збірна Німеччини відразу відчула на собі колорит місцевого вболівання з вувузелами. Через пару годин після прильоту німці вийшли на першу в ПАР тренування - в футболках з написом "Yebo" ( "так" на мові зулу). Їх вітали близько 2500 фанів. В основному це були нащадки німецьких поселенців, службовці німецьких компаній і студенти. Природно, не обійшлося без вувузел, яких німці всерйоз побоювалися. Напередодні вильоту німецькі лікарі попереджали про серйозну небезпеку дзижчання вувузел для слуху. А що виробляє слухові апарати компанія навіть провела спеціальне дослідження, встановивши, що гучність звуку цієї дудки становить 127 децибел. Це голосніше бензопили! Небезпечний для здоров'я рівень шуму становить 80 дБ, больовий поріг - 120, а смертельний рівень - 180.

Перше знайомство з вувузелами футболісти бундестіму витримали спокійно, ніхто не скаржився. Більше скаржилися на погоду. Після денних +25 ° С їм було незвично бачити повну темряву вже після 18.00 і всього +4 ° С на термометрі. Що є одним з фаворитів ЧС збірна Німеччини прибула в ПАР в понеділок разом з колумбійської співачкою Шакірою, яка виконає головну пісню турніру. Німці зупинилися в Преторії в готелі Velmore Grande, де делегацію з 70 осіб буде обслуговувати тисячний персонал готелю. У кожного з 23 футболістів - 62-метровий люкс з 81-дюймовою ТВ-панеллю. Готель вони будуть залишати лише для виїзду на тренування і матчі. Решта пересування в цілях безпеки заборонені.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Вувузела голосніше бензопили!". інші Чемпіонат світу 2010 ПАР дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Сивак Олег

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.