YouMagic: дуже дешеві дзвінки по всьому світу

  1. безкоштовно
  2. вартість дзвінків
  3. інші тарифи
  4. Як цим користуватися
  5. якість зв'язку
  6. підсумок

Багато хто з нас користуються Скайпом, але далеко не у всіх виникає необхідність здійснювати платні дзвінки через цей популярний сервіс. Однак, якщо вам все ж потрібно зателефонувати, наприклад, на мобільний або стаціонарний телефон Росії або іншої країни, то скайповскіе розцінки вкинуто вас в зневіру. Та й в цілому Скайп все ж більше підходить саме для відеодзвінків і чатів. Ми знайшли сервіс, який вміє все те ж саме, що і Скайп, але при цьому значно дешевше. Фактично, це відмінна заміна Скайпу, причому створена російським оператором.

Фактично, це відмінна заміна Скайпу, причому створена російським оператором

сервіс називається YouMagic і представляє багатофункціональний засіб зв'язку за технологією SIP від ​​федерального оператора МТТ. Щоб не розпорошуватися на зайві літери, ми відразу продемонструємо, що і почому отримує користувач при використанні цього сервісу.

безкоштовно

безкоштовно

  • При реєстрації користувачу відразу дається безкоштовний міжнародний номер виду +88314. Такі номери всього на 4 цифри довше звичних федеральних, але в наш час запам'ятовувати номера все одно не потрібно, за нас це робить техніка. При реєстрації навіть можна погортати списки вільних номерів і знайти красивий, або зручний для запам'ятовування. Цей номер прив'язується до вашого аккаунту і нікуди від вас не дінеться. При реєстрації користувач автоматично сідає на тариф за замовчуванням, який тут називається «Доступний».
  • Абонентки при виборі номера міжнародного формату немає.
  • Як і належить, дзвінки між користувачами всередині сервісу повністю безкоштовні і не обмежені.
  • Будь-які вхідні дзвінки безкоштовні.

Також відсутня прив'язка до вашого місця перебування. Це дуже важливо. Чи перебуваєте ви в Москві, Пітері, Нью-Йорку або Токіо, ціни будуть завжди одними й тими ж. Поняття роумінгу відсутнє як таке. Приклад: ви в Пітері і телефонуйте в Москву на мобільний - 1.49 за хвилину. Ви в Сіднеї і телефонуйте в Москву на мобільний - все одно 1.49 за хвилину.

вартість дзвінків

Тепер про вартість дзвінків на цьому тарифі:

  • Москва і Пітер - 0.69 рублів на стаціонар і 1.49 рублів на мобільні
  • Інша Росія - 0.99 рублів на стаціонар і 1.49 рублів на мобільні

Ну і кілька показових цін для дзвінків в інші країни:

  • Україна - 3 рубля на стаціонар і 4.60 на мобільні
  • Великобританія - 0.31 рубля на стаціонар, на стільникові від 3.39
  • США - 82 копійки на стаціонар і стільки ж на мобільні

Щоб протестувати якість зв'язку, при реєстрації користувачеві дарують 10 рублів, яких, як відомо з розцінок, вистачить, щоб випробувати сервіс у всіх напрямках.

інші тарифи

YouMagic передбачає тарифи з абонентською платою для бізнесу і людей, які телефонують багато і часто, а так само для тих, кому важливий номер телефону - звичний і зрозумілий. Серед тарифів є спеціальні для безлімітних дзвінків по Москві, а також між Москвою і Санкт-Петербургом, і кілька окремих тарифів для великих міст-мільйонників з можливістю отримання міського номера місцевого формату (тобто код міста і далі номер). Тут 10 рублів не пропонують, але є пробний тариф. Протягом 1 місяця абонентську плату платити не треба, і дають 5 хвилин в день на міські номери. Тільки обережніше, як тільки ви поклали перші $, пробний тариф автоматом стане звичайним, тобто почне списуватися абонентка.

Як цим користуватися

Так, як зручно користувачеві. Можна взагалі нічого не встановлювати і обмежитися браузерні інтерфейсом з мінімальним необхідним набором функцій.

Якщо хочеться додаткових функцій (відеодзвінки, керований список контактів і так далі), то ставиться відповідний клієнт. Є версії для Windows і Mac.

Якщо хочеться дзвонити через YouMagic з мобільного пристрою, то ставимо відповідний клієнт для Android, або для iOS. Нещодавно оновлене додаток на Android в реальному часі відображає вартість дзвінка в процесі набору номера і поточний баланс рахунку. Так само власники Android пристроїв можуть безпосередньо в додатку налаштувати голосову пошту і переадресацію і зареєструвати міжнародний номер.

Так само власники Android пристроїв можуть безпосередньо в додатку налаштувати голосову пошту і переадресацію і зареєструвати міжнародний номер

Можна використовувати і IP телефон. Підтримуються популярні моделі Gigaset, Panasonic, Cisco, Grandstream, Snom. Повний список рекомендованих моделей з інструкціями з налаштування є в відповідному розділі сайту сервісу.

якість зв'язку

Хвора тема для багатьох сервісів. Ми тестували YouMagic на дзвінках на стаціонар і мобільний. Артефактів у вигляді заїкань, «булькання» і подібних речей помічено не було. Потім дзвонили з мобільного додатка через 3G. Все в нормі, якість на рівні. Звичайно, в разі використання бездротового зв'язку якість з'єднання безпосередньо залежить від конкретного каналу зв'язку.

підсумок

Що тут ще сказати? Ціни відмінні, якість нормальне, єдині розцінки в рідній валюті. Like.

YouMagic