Чистка комп'ютерів, ноутбуків, системних блоків від пилу в СПб

  1. Навіщо потрібна чистка ПК?
  2. Ще три причини звернутися за чищенням ноутбука або ПК до нас

Тривала експлуатація техніки призводить до утворення великої кількості пилу, в результаті чого деякі елементи перегріваються, і працездатність скорочують термін його служби Тривала експлуатація техніки призводить до утворення великої кількості пилу, в результаті чого деякі елементи перегріваються, і працездатність скорочують термін його служби. Через якийсь час комп'ютер або ноутбук починає видавати шум, «гальмує» і періодично зависає.

Навіщо потрібна чистка ПК?

При виявленні подібних симптомів потрібно подбати про своє обладнанні і провести термінову чистку девайса від пилу. Крім вищезазначених порушень в роботі нерідко зустрічається мимовільне вимикання через сильного нагрівання комплектуючих. Чистка ноутбука від пилу - це реальна профілактика серйозних поломок.

Звичайна бруд і пил може стати причиною перегріву процесора, поломки жорсткого диска, згоряння відеочипа, а зіпсований блок живлення і зовсім здатний вивести з ладу весь комп'ютер. На думку фахівців, чистка ноутбука і комп'ютера повинна проводитися не рідше, ніж раз на півроку. Дотримуючись цієї рекомендації, можна заощадити свій бюджет і час, ціна чистки ноутбука або ПК набагато нижче, ніж ремонт вийшла з ладу техніки.

Наш сервісний центр пропонує провести якісну очистку обладнання. Фахівці повністю розбирають техніку, виймають деталі і проводять обробку спеціальним засобом. Всі модулі вашого пристрою проходять етапи очищення, просушування і заміни термопасти / термоподложкі. Чистка ноутбука від пилу в СПб може бути проведена вдома або в сервісному центрі.

Ціна на чистку від 400 руб.

Ще три причини звернутися за чищенням ноутбука або ПК до нас

Що ще ми вважаємо своєю перевагою?

1. Виїжджаємо на будинок протягом 40 хвилин.

Весь процес чищення ноутбука займає не більше години, ви зможете повернутися до використання своєї техніки практично через 1,5 години.

2. Проводимо ретельну діагностику

Це дає можливість усунути будь-яку проблему при наявності інших неполадок. За бажанням клієнта майстер зробить ремонт на місці.

3. Надаємо гарантію

Вона фіксується в договорі. Вся робота виконується акуратно і ефективно. Ви можете бути впевнені, що жодна деталь не постраждає під час чищення.

Якщо причина поломки не в забрудненні, то наш комп'ютерний майстер допоможе усунути проблему в найкоротші терміни.

Навіщо потрібна чистка ПК?
Навіщо потрібна чистка ПК?