Імпульсний блок живлення »АС Енергія

Імпульсні адаптери харчування БПИ - стабілізаційні джерела напруги, що забезпечують електроживлення для різного роду електрообладнання та побутової електротехніки від мережі змінного струму. Розраховані на вхідну напругу до 220В змінного струму, на виході - постійну стабілізовану напругу до 24В, сила струму досягає 8,5А.

Конструктивно імпульсні адаптери харчування БПИ виконані в компактному пластиковому корпусі з вилкою для підключення до звичайної побутової розетки і штекером для підключення до живлячої пристрою.

При підборі імпульсного адаптера харчування слід звертати увагу не тільки на електричні параметри пристроїв (напруга, струм, потужність), але і на розміри штекера для підключення пристрою живлення: представлені два варіанти з розмірами 2,1 × 5,5 мм і 2,5 × 5,5 мм.

Імпульсні адаптери харчування БПИ чутливі до перевантажень і роботі без навантаження, тому рекомендується відключати пристрій від мережі при повному його заряді. Адаптери оснащені гальванічною розв'язкою від мережі і захисним механізмом від включення без навантаження. Деякі імпульсні адаптери харчування також оснащені індикаторами заряду.

Потужним імпульсним адаптерів харчування при достатній і тривалому навантаженні властиво виділення тепла, тому в цілях безпеки і для збільшення працездатності пристроїв рекомендується зупиняти свій вибір на адаптерах харчування з потужністю, що перевищує необхідну на 20-30%.

Застосовуються імпульсні адаптери харчування БПИ як перетворювачі мережевого змінної напруги в стабілізовану вихідну напругу постійного струму для живлення різного стаціонарного і переносного елекрооборудованія, електроприладів побутового та промислового напрямку: мобільні телефони, телевізори, роутери, вимірювальні прилади і т.д.

Більш докладні характеристики імпульсних адаптерів харчування БПИ з приведенням докладної розшифровки маркування наведені нижче.

Остаточна ціна на імпульсні адаптери харчування БПИ залежить від кількості, термінів поставки і форми оплати.