Як включити Bluetooth на ноутбуці Asus

  1. Як включити бездротову мережу на ноутбуку
  2. Як включити Вluetooth на ноутбуці Аsus: Відео
  3. Пошук доступного для підключення обладнання для з'єднання по Bluetooth: Відео

). У пошуковому рядку вкажіть модель вашого ноутбука (наприклад, k50ab). Система знайде його і запропонує вам кілька варіантів подальших дій:

  • Інструкція.
  • Гарантія.
  • База знань.
  • Драйвера і утиліти.

Драйвера і утиліти

Виберіть потрібний вам варіант (в нашому випадку це драйвера). Тепер потрібно вибрати версію операційної системи. Вказуйте ту, яка встановлена ​​на вашому лептопі. Після цього вам буде запропоновано список програм і утиліт, які підходять саме для вашого комп'ютера і для зазначеної ОС. Вам же залишається вибрати потрібну ПО, скачати і встановити його. Тепер можна переходити до питання, як включити Блютуз модуль на ноутбуці Asus.

Тепер можна переходити до питання, як включити Блютуз модуль на ноутбуці Asus

Як включити бездротову мережу на ноутбуку

Як правило, включити Блютуз на ноутбуці Asus можна простим натисканням комбінації клавіш Fn + F2. На деяких моделях Asus за активацію бездротового зв'язку відповідає інша клавіша (F5 або F11). Але, в будь-якому випадку вона позначена відповідним значком у вигляді антени. Також, зустрічаються моделі лептопів, на яких є окрема кнопка. У такому випадку вона позначена значком Bluetooth і для включення адаптера вам потрібно просто натиснути її.

Як бачите все гранично просто і зрозуміло. Отже, з активацією адаптера розібралися, тепер можна перейти до налаштувань зв'язку.

Як включити Вluetooth на ноутбуці Аsus: Відео

Як налаштувати Bluetooth

Після установки драйверів і активації адаптера в системному треї (правий нижній кут робочого столу) з'явиться відповідний значок. Якщо ви натиснете на нього правою кнопкою мишки, то з'явиться меню, в якому ви можете виконати наступні дії:

  • Додати пристрій.
  • Показати наявні підключення (пристрої).
  • Приєднатися до особистої мережі (PAN).
  • Відкрити параметри.
  • Відключити адаптер.
  • Прибрати значок.

Прибрати значок

Нас цікавить «Відкрити параметри». Вибираєте цей пункт і потрапляєте в меню налаштувань Bluetooth. Тут вже все налаштовано і готове до роботи. Вам потрібно тільки поставити галочку в рядку «Дозволити пристроям знаходити цей комп'ютер».

Вам потрібно тільки поставити галочку в рядку «Дозволити пристроям знаходити цей комп'ютер»

Це дозволить іншого обладнання, наприклад, смартфонам бачити ваш ноутбук і підключатися до нього. Також у вкладці «Спільне використання» потрібно поставити маркер в рядку «Дозволити пошук і передачу файлів».

Трохи нижче ви можете вказати шлях до папки, в якій будуть зберігатися отримані дані. Тепер ви знаєте не тільки як включити, але і як налаштувати Блютуз з'єднання на ноутбуці Asus. Тут немає нічого складного.

Пошук доступного для підключення обладнання для з'єднання по Bluetooth: Відео

Працюю приватним комп'ютерним майстром. Професійно займаюся ремонтом комп'ютерів більше 12 років, як любитель з 90-х років.
Два роки пропрацював керівником сервісного центру, що спеціалізується на підключенні абонентів до інтернету та комп'ютерної допомоги.

Поділіться матеріалом в соц мережах: