Чи не працює Bluetooth (Блютуз) на ноутбуці

Зламався і не працює блютуз на ноутбуці Зламався і не працює блютуз на ноутбуці? Вам він необхідний для підключення зовнішніх пристроїв, для скидання різних файлів на комп'ютер. Дану несправність Вам треба усунути і як можна швидше.

Терміновий ремонт ноутбуків в Санкт-Петербурзі здійснює спеціалізована майстерня, яка розташована на вулиці Єфімова, 1/4. Дізнатися ціни на наші послуги і отримати консультацію Ви зможете, зателефонувавши за контактним телефоном.

Вид послуги / опис проблеми Ціна, руб. Діагностика Безкоштовно * Не працює Bluetooth (Блютуз) на ноутбуці від 1200 * Вартість в разі відмови від ремонту 500 руб., При необхідності розбирання

Є 2 варіанти, якщо не працює bluetooth на ноутбуці:

  • Блютуз вбудований і проблема або в обладнанні, або в налаштуваннях. Деякі ноутбуки вимагають дуже тонкої настройки і примусового включення.
  • Блютуз зовнішній і проблема криється в самому адаптері, в роз'ємах підключення (зазвичай це USB) або в налаштуваннях.

Здійснити безкоштовну діагностику всього Вашого ноутбука Ви можете в нашій майстерні. За допомогою професійного діагностичного обладнання інженери перевірять кожен елемент і знайдуть несправність (якщо вона є).

Також якщо не працює блютуз на ноутбуці, то можна купити зовнішній. Але це ще один зайвий девайс, який буде займати порт ЮСБ та який легко втратити або забути. Ми чекаємо Вас в нашому сервіс-центрі.

На ноутбуці не працює модем і інтернет

Зламався і не працює блютуз на ноутбуці?