Бойовики знайшли вбивць "Мотороли" і "Гіві": звинувачують український спецназ

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 березня 2017, 22:27 Переглядів:

"Моторола". Фото з відкритих джерел.

Російські ЗМІ повідомили ім'я людини, який імовірно стоїть за загибеллю в Донецьку командира батальйону бойовиків "Спарта" Арсена Павлова ( "Мотороли"). Вони розтиражували відеозапис, на якій нібито затриманий український військовий заявив, що у вбивстві Мотороли йому особисто зізнався начальник розвідки 8-го полку спецназу ЗС України якийсь майор Балів, - передає Газета.ру .

"Можу підтвердити те, що я знаходився в Хмельницькому в 8-му полку спецназу України в частині. Що чув, як майор Балів, начальник розвідки, хвалився, нібито вбивство Мотороли - це його рук справа", - розповідає на записи людина, яка представляється бійцем 8-го полку Іваном Дєєва.

Цьому ж полку привласнюють знищення бойовика Михайла Толстих на прізвисько "Гіві". Про це заявив так званий "міністр державної безпеки" ЛНР "Леонід Пасічник, передає" ДС "З посиланням на сепаратистський сайт." Є всі підстави вважати, що вбивство командира батальйону " Сомалі "Михайла Толстих з позивним" Гіві "сплановано у відділі контррозвідки СБУ і виконано фахівцями 8-го полку спеціального призначення", - сказав Пасічник.

За його словами, на території України в місті Хмельницький дислокується 8-й полк спеціального призначення сил спеціальних операцій ВСУ . Командиром полку є полковник Нечаєв Олег Олександрович, начальником відділу розвідки полку - майор Балів Павло Олександрович, позивний "Кедр".

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", ліквідували ввечері 16 жовтня. За свідченнями очевидців, в під'їзді бойовика, якого цілодобово охороняли озброєні люди, прогримів вибух. Разом з "Моторолою" загинув його охоронець.

В свою чергу "Гіві" був убитий 8 лютого вранці в Донецьку на своїй базі . Загибель ватажка "Сомалі" настала в результаті вибуху в його кабінеті. Однією з версій, яку висувають бойовики, - це постріл з вогнемета "Шмель".

У Кремлі вважають, що вбивство "Гіві" є спробою дестабілізувати ситуацію і заперечують будь-яку причетність РФ до того, що трапилося .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Бойовики знайшли вбивць" Мотороли "і" Гіві ": звинувачують український спецназ". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ