Opera Mini і Opera Mini Next (браузери Опера Міні) »Андроїд скачати apk гри, програми, теми та шпалери, додатки, віджети, книги, відео і музику. Все для телефону на Google Android - Samsung, LG, HTC, Motorola, Acer, Sony Ericsson, Huawei, Alcatel, Dell, T-Mobile і інших на Android-Touch.ru

Колись культовий браузер, зараз «Опера» займає все більш скромне місце в комп'ютерному світі Колись культовий браузер, зараз «Опера» займає все більш скромне місце в комп'ютерному світі. Все більше зростає юних користувачів, які й не пам'ятають, що колись Opera була єдиною осудною альтернативою для Internet Explorer. Зате вони прекрасно знають і люблять «Оперу» в її новій ролі. Обзавівшись приставками «Mini» і «Mobile», стара добра Opera стиснулася до розмірів окремої арії і оселилася на мобільних телефонах і смартфонах. Причому якщо у власників комунікаторів і смартфонів були якісь альтернативи, то для власників звичайних телефонів інших варіантів отримати пристойний браузер просто не було.

Сучасні мобільні ОС пропонують набагато більше ступенів свободи, ніж урізана платформа Java MIDP. Однак багато покупців своїх перших смартфонів хочуть, щоб хоча б спочатку все було звично. Так Opera Mini, готова до спартанських умов, прижилася і на функціональній платформі Android. Однак уточнення «міні» як і раніше накладає свої обмеження.

Наприклад, підтримки Flash ви не дочекаєтеся ні в поточній, ні в наступній версії - це суперечить самій ідеї мінімалістичного браузера, що заощаджує Ваш трафік. Тому не підлягає також перегляду ідея проміжного сервера, який займається обробкою сторінки і вирізує з них все, що можно.Ето призводить і до того, що якість вигляду картинок знижується. Навіть якщо Ви заходите в Інтернет через Wi-Fi. Раз Ви використовуєте спеціальний браузер, що економить трафік, то заходити на нього на сторінки файлообмінників і качати масивні архіви - не сама логічна ідея. Тому, звичайно, працювати з файлообмінниками типу Deposit files або Rapidshare через Opera Mini не вийде.

Немає у програми і планшетного режиму: для великих екранів застосовуйте великі браузери. Зберегти сторінки теж вийде тільки у власному форматі obml, який переглянути можна тільки в OperaMini. Функція Opera Link передбачає синхронізацію закладок з «дорослою» Оперою. Активуйте її, увійшовши під своїм логіном.

Загалом, під назвою Opera Mini для Android ховається саме те, до чого ми звикли на звичайних телефонах: вкрай економічний браузер для чистого перегляду веб-сторінок з мінімумом зручностей, але і мінімумом витрат і складнощів. Опера-тивний міні-малізм.

Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Назва: Opera Mini + Opera Mini Next
Версія програми: 6.5.2 + Next 7.0
Платформа: не нижче Android 1.6

Завантажити Opera Mini Next 7.0: opera_mini_next_7.0.apk
Завантажити Opera Mini 6.5.2: opera_mini_6_5.apk

Додаток Opera Mini Opera Mini і Opera Mini Next (браузери Опера Міні) імовірно підійде для смартфонів: Samsung Galaxy S II I9100, HTC EVO 3D + Incredible S + Desire HD, Motorola Atrix 4G + Milestone 2 + XT701, LG Optimus 3D P920, HTC Sensation, Sony Ericsson Xperia Arc S, Google Nexus S, Acer Liquid, Garmin-Asus A10, Huawei Ideos U8150 (і інших моделей).