Apple опустилася на п'яте місце в рейтингу кращих брендів ноутбуків | Новини Арменіі- ВІРМЕНПРЕС Вірменське інформаційне агентство

Apple опустилася на п'яте місце в рейтингу кращих брендів ноутбуків Apple опустилася на п'яте місце в рейтингу кращих брендів ноутбуків   Apple в 2017 році опустилася з першого на п'яте місце в рейтингу десяти кращих брендів ноутбуків, складеному Laptop Magazine

Apple в 2017 році опустилася з першого на п'яте місце в рейтингу десяти кращих брендів ноутбуків, складеному Laptop Magazine. Рейтинг складається з урахуванням того, які з найбільших брендів ноутбуків пропонують найкраще поєднання якості, інновацій, технічної підтримки, дизайну і вартості, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на INTERFAX.RU .

У Laptop Magazine відзначають зниження кількості балів, отриманих лептопами Apple за підсумками оцінки, в тому числі через дорожнечу його продукції і відсутності зовнішніх портів.

Apple опустилася на п'яте місце, розділивши його з Acer, хоча очолювала рейтинг брендів лептопів з моменту початку його публікації в 2010 році, говориться в повідомленні Laptop Magazine. Лідером рейтингу в цьому році стала Lenovo, за нею йдуть Asus, Dell і HP.

"Lenovo виявилася на першому місці завдяки безлічі лептопів, які отримали високу оцінку, новаторським технологіям і істотного поліпшення підтримки клієнтів", - відзначають в Laptop Magazine.