Apple продала більше годин, ніж швейцарські годинникові бренди, разом узяті

Статистика показує, що Apple, яка продає свої Apple Watch тільки чотири роки, в 2017 році стала найбільшим годинниковим виробником світу.

Якщо грунтуватися на статистичних даних, Apple перевершує всю швейцарську годинникову індустрію в останньому кварталі 2017 року.

Як пише англомовне видання Business Insider , Якщо порівнювати оцінки дослідників Canalys і IDC, а також статистику, надану Федерацією швейцарської годинникової промисловості, Apple обійшла Rolex, Omega, Swatch, разом узятих. Вона продала 8 мільйонів Apple Watch в останньому кварталі 2017 року.
«Це був наш найкращий квартал для Apple Watch з більш ніж 50-відсотковим зростанням доходів», - заявив 1 лютого генеральна директор Apple Тім Кук.

У певному сенсі, порівняння з усією швейцарської годинникової промисловістю є лише свідченням масштабу Apple
У певному сенсі, порівняння з усією швейцарської годинникової промисловістю є лише свідченням масштабу Apple. Адже це трохи різні ринки. Деякі швейцарські годинники - розкішні покупки, такі як Rolex, вартість яких становить десятки тисяч доларів. Але інші швейцарські годинникові бренди (Swatch) розраховані на масовий ринок з годинником, які стоять в тому ж діапазоні, що і найдешевший Apple Watch - близько 180 доларів.

Нагадаємо, що Верховний суд звільнив Apple Watch від мита , Т.е.оказал підтримку ТОВ «Еппл Рус» - російській структурі Apple - в суперечці з митницею щодо класифікації Apple Watch.

Стежити за новинами торгівлі зручно через наш канал в Telegram - підписуйтесь на наш щоденний дайджест подій!