смартфони ASUS

  1. У стилі «дзен»: дизайн і технології, які уславили телефон Asus
  • відмінна зйомка
  • Камери смартфонів використовують технологію PixelMaster, яка забезпечує стабілізацію зображення, колірну корекцію і моментальну фокусування.

    • якісне звучання

    Флагманські моделі оснащені технологією обробки звуку SonicMaster, що підтримує відтворення аудіо з високою роздільною здатністю.

    • потужне оснащення

    Продуктивні процесори в поєднанні з просунутими графічними ядрами гарантують швидкодію в іграх і додатках.

    • відомий дизайн

    Фірмове оформлення в стилі «дзен»: задня панель телефонів прикрашена візерунком з концентричних кіл.

    • зручне функціонування

    Інтерфейс ZenUI відрізняється поліпшеним дизайном, збільшеною продуктивністю і безліччю корисних функцій.

    У стилі «дзен»: дизайн і технології, які уславили телефон Asus

    Тайванська компанія Asus була заснована в 1989 році. Назва бренду походить від слова Pegasus (Пегас) - імені крилатого коня, улюбленця муз з давньогрецької міфології. Сьогодні споживачі можуть купити телефон Asus з різним рівнем технічного оснащення, незмінні характеристики всіх моделей - продуктивне "залізо", якісні фотокамери і ефектний дизайн. Зовнішній вигляд всіх апаратів витриманий у фірмовому стилі компанії, що отримав назву «Дзен» (Zen) в честь буддійського філософської течії. Характерні риси дизайну - концентричні кола, що прикрашають корпус.

    Спочатку компанія виробляла чіпсети, материнські плати, відеокарти. Перший стільниковий телефон Asus з'явився в 2003 році, а вже через кілька місяців компанія випустила і свій перший комунікатор. У наступні роки Asus зосередився на виробництві саме комунікаторів, першим сучасним смартфоном з сенсорним екраном на базі Android стала модель Padfone, випущена в 2012 році. Цей трансформер привернув широку увагу, завдяки небаченій раніше модульною системою. Смартфон можна було вставити в док-станцію у вигляді планшета, і він працював як процесор планшетного комп'ютера. З пристебнутим клавіатурою смартфон-планшет перетворювався в ноутбук. Через дорожнечу ця технологія не набула широкого поширення, але тайванський бренд голосно завив про себе на ринку смартфонів. З тих пір компанія щорічно випускає в середньому півтора десятка моделей на базі ОС «Андроїд», розрахованих на різні цінові сегменти.

    Флагманська серія ZenFone

    Лінійка флагманів компанії. З 2016-му з'явилося вже третє покоління «Зенфонов». Ці гаджети виділяються тонким металевим корпусом, дисплеями з Full HD дозволом, діагоналлю 5,2 або 5,5 дюйма і дактилоскопічний сканером. Оснащені потужним «залізом» - 8-ядерними процесорами Qualcomm Snapdragon і 4 Гб оперативної пам'яті. Ці апарати сподобаються любителям фотографії, адже вони обладнані 16-мегапіксельним сенсором виробництва Sony. Об'єктив захищений сапфіровим склом. Лазерний автофокус і система оптичної та електронної стабілізації гарантують якість і різкість знімків.

    Зазначений нагородою дизайн ZenFone Go

    Бюджетна лінія телефонів Asus за доступною ціною. У серію входять моделі з екранами діагоналлю 4,5-5 дюймів, 4-ядерними процесорами, фотокамерами на 5-8 Мп. Апарати випускаються в різнокольорових корпусах, дизайн лінійки був відзначений нагородою конкурсу iFDesign Award 2015.

    ZenFone Selfie для любителів автопортретів

    Як зрозуміло з назви, лінійка адресована тим, хто любить знімати Селфі. Відмітна риса смартфонів Selfie - однакове дозвіл (13 Мп) і фронтальною, і тиловий камери. Обидві камери обладнані фотоспалахом і підтримують фірмову технологію Asus PixelMaster, поліпшує знімки в умовах низької освітленості. Підтримка управління жестами спрощує зйомку Селфі.

    Підтримка управління жестами спрощує зйомку Селфі

    ZenFone Max - максимальна живучість

    Серед всіх телефонів Asus, представлених в інтернет-магазинах, моделі цієї серії виділяються ємними батареями - від 4100 до 5000 мАч, що забезпечують від 20 до 37 годин роботи в режимі розмови. Апарати здатні заряджати від своїх потужних акумуляторів інші гаджети. 13-мегапіксельна основна камера дозволяє отримати різкі і чіткі фотографії. Модель 2016 року виділяється ще і сканером відбитків пальців.

    «Лазерна» лінія ZenFone 2 Laser

    Лінійка апаратів середньої цінової категорії. Відповідно до назви привертають лазерної фокусуванням 8-мегапіксельної камери. Мають тонким корпусом з незвичайним розташуванням кнопки регулювання гучності - на тильній поверхні.

    Переваги покупки в shop.kyivstar.ua

    Якщо ви шукали телефон Asus Україна, то в інтернет-магазині shop.kyivstar.ua представлений широкий вибір товарів тайванського бренду. Вся продукція сертифікована і має офіційною гарантією. Магазин приймає замовлення через сайт цілодобово, покупцям пропонуються різні способи оплати, в тому числі і покупка смартфонів в кредит. Слідкуйте за нашими новинами: у інтернет-магазині регулярно проходять «смачні» акції!