Дата виходу, характеристики і ціна, флагмана, Xiaomi, Mi7

Дату виходу перенесли на червень - це пов'язано з новими рішеннями і фішками, якими компанія запланувала оснастити флагман.

Інженерам Xiaomi належить інтегрувати датчик відбитків пальця в екран, а також встановити систему розпізнавання по обличчю. На останніх опублікованих рендера зовнішній вигляд Xiaomi Mi7 дуже схожий на корейський флагман Samsung (величезним і витягнутим дисплеєм). Нещодавно в мережі з'явилися фотографії передній панелі Xiaomi Mi7, на яких нібито зображений довгоочікуваний флагман.


Цікаво, що точно таке виконання передньої частини отримав смартфон Vivo X21, який був анонсований зовсім недавно. Будемо сподіватися, що компанія піде своїм шляхом і не стане копіювати свої продукти за подобою Apple, Samsung або Vivo і знову стати законодавцем моди.


Інформація про характеристику Xiaomi Mi7 поки залишилася без змін.


Смартфон отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845, а також графічний адаптер Adreno 630. У стандартній версії можна очікувати 6 Гб ОЗУ, а в покращеній можливе розширення до 8 Гб. Постійна пам'ять від 64 до 256 Гб з підтримкою картки пам'яті формату microSD. Подвійна основна камера з двома модулями на 19 МП з f / 1.8 + 12 МП з f / 2.4 і Селфі камера на 16Мп з апертурою f / 2.0 (кут огляд 80 градусів). Акумулятор на 3500 мАг з швидкою зарядкою Quick Charge 4.0, а також бездротової зарядки. За системне забезпечення відповідає Андроїд 8.0 з оболонкою MIUI 9.

Приблизна ціна на молодшу модель складе близько 450 доларів США.

Дату виходу перенесли на червень - це пов'язано з новими рішеннями і фішками, якими компанія запланувала оснастити флагман