Дата виходу Meizu M5 Note

  1. Дизайн і його особливості
  2. Продуктивність і начинка
  3. ергономічний довгожитель

Meizu M5 Note - наступний смартфон від фірми Meizu. Подивимося здатності свіжого Meizu M5 Note, дата випуску якого сталася 8 грудня 2016 роки.

Подивимося здатності свіжого Meizu M5 Note, дата випуску якого сталася 8 грудня 2016 роки

Дизайн і його особливості

Як і для будь-якої іншої смартфона Meizu M5 Note огляд починаємо із зовнішнього вигляду. Скляно-металевий корпус - це не новина. Таке поєднання матеріалів користується популярністю, тому що не тільки виглядає гідно, але і забезпечує максимум захисту всім мікросхем всередині і апарату в цілому. Але це не говорить про те, що чохли для Meizu M5 Note не актуальні. Як говоритися, захист зайвою не буває.

Мейзі М5 Ноті поставляється в багатьох кольорах: в темно-сірому, золотистому, сріблястому, а ще синьому. В принципі достатній вибір!

Продуктивність і начинка

Серцем представленого девайса є MediaTek Helio P10 з восьмиядерна 64 -бітний процесором і частотою 1.8 ГГц. За його швидкість відповідає відеочіп Mali T860 і 3 Гб оперативки. Характеристики Meizu M5 Note свідчать про те, що телефон в основному підійде для соціальних мереж, фотографій і подорожей по Інтернету, ніж для ігор. Безумовно, ви можете грати в сучасні ігри, проте не розраховуйте на високі настройки.

Телефон поставляється з 16/32/64 Гб основної пам'яті.

Телефон придбав 13-мегапіксельну основну камеру і 5-мегапіксельну Фронталки. Головна камера має досить спритним фазовим автоматичним фокусом. Передня камера чудово підійде для знімків на швидку руку, не більше. У Meizu прекрасно виходить макрозйомка і M5 Note, безумовно, не виняток у цьому плані.

ергономічний довгожитель

За свою чудову автономність відповідає акумулятор новітнього покоління на 4 тисячі мАг. Функція швидкої зарядки, якою володіє батарея, дозволяє підзарядиться за пару годин. Такий обсяг вам забезпечить близько 33 годин під час розмов, близько 680 годин в режимі очікування, близько 40 годин прослуховування аудіо і близько 18 годин переглядів фільмів. Реальна мрія для любителів подивитися відео або послухати музику в дорозі.

Розміри телефону становлять 154 х 76 х 8 мм при вазі 176 г. Він середньої товщини і досить зручно лягати в руку. Напевно, в наш час дані габарити для сучасних смартфонів є звичайними. Велика частина комплектуючих даної компанії з 5,5-дюймовим дисплеєм мають схожі розміри, значить, в порівнянні з попередніми моделями від Meizu, істотних змін ви не знайдете.

Ціна Meizu M5 Note в Росії коливається від 8900 до 15000 рублів, ціна залежить від обсягу пам'яті і, звичайно ж, самого магазину.

Meizu M5 Note - якісний бюджетний смартфон, який підійде абсолютно для будь-якої аудиторії.