Samsung Galaxy S10: характеристики, дата виходу, ціна і фото

  1. Samsung Galaxy S10: характеристики
  2. Samsung Galaxy S10: ціна
  3. Samsung Galaxy S10: дата виходу
  4. Samsung Galaxy S10 або Galaxy X?
  5. Функція 3D-розпізнавання осіб (17-03-2018)
  6. Оновлене 18-04-18
  7. Оновлене 06-05-18
  8. Оновлене 15-05-18
  9. Оновлене 31-05-2018
  10. Оновлене 01-06-2018
  11. Оновлене 14-06-2018. Флагман може отримати дисплей з передачею звуку
  12. Оновлене 20-06-2018
  13. Оновлене 24-06-2018
  14. Оновлене 26-06-2018
  15. Оновлене 28-06-2018
  16. Оновлене 10-07-2018
  17. Додано 27 липня 2018

Samsung Galaxy S10 (X) (Самсунг Галаксі С10 (Х)), дата виходу якого в 2019 році визначена з імовірністю 90%, отримає більш просунуті характеристики, ніж S9. Останнім часом корейський розробник запатентував ряд цікавих технологій, які не були реалізовані у флагмані поточного року, крім того, інсайдери вже повідомляють деякі подробиці про новинку.

У даній статті ми будемо публікувати всі новини і чутки про майбутню модель, як і у випадку з Самсунг Гелаксі С9 (В кінці матеріалу із зазначенням дати поновлення).

Samsung Galaxy S10: характеристики

Samsung Galaxy S10 з великою ймовірністю отримає процесор Qualcomm наступного покоління. Нещодавно з'явився інсайдер Roland Quandt (Роланд Квандт) представив інформацію про те, що наступний Snapdragon 855 буде чипом на основі технології 7 нм.

Ще один недавній звіт показує, що Galaxy S10 може бути сумісний зі стандартом стільникового зв'язку 5G. Нове покоління мобільного зв'язку 5G, як очікується, з'явиться в першій половині цього року, обіцяючи широкосмугові швидкості в 100 разів швидше, ніж існуючі мережі 4G.

Користувач з Weibo «Ice Universe» передбачає, що Galaxy S10 стане першим мобільним телефоном, що підтримує стандарт 5G, хоча в магазинах спочатку з'являться пристрої інших виробників. Наприклад, наступне покоління Apple iPhone має з'явитися з таким модулем восени 2018 року. Більш того, деякі бренди вже представили 5G смартфони, про одне з них ми писали трохи раніше .

Один з інсайдерів недавно прокоментував екран, який буде включений в Galaxy S10, припускаючи, що він може забезпечити неймовірне співвідношення між екраном і корпусом 93% (наприклад, в S8 це показник становить 83,6%). Це означає, що ми побачимо майже повністю безрамковий смартфон.

Великий розмір дисплея може спонукати Samsung збільшити дозвіл екрана Galaxy S10. У моделі S10 дозвіл може просуватися до стандартного 4K. Було б особливо логічно, якби Samsung випустив свій перший мобільний 4K в формі Galaxy Note 9 в цьому році.

Ice Universe передбачає, що Galaxy S10 буде включати в себе блок нейронної обробки. Це нововведення не стане унікальним для мобільних телефонів Samsung, хоча аналогічний пристрій вже можна знайти на Huawei Mate 10 Pro. Його метою є обробка будь-якого складного процесу за допомогою штучного інтелекту і 3D-обробки, тому центральний процесор зможе вирішувати повсякденні завдання без обмежень.

Ще одним аспектом Galaxy S10 є перспектива вбудованого сканера відбитків пальців. Як Samsung, так і Apple намагалися додати його в сенсорний екран, але при цьому виникали технічні труднощі. Це означало, що обидві мегакорпорація були змушені відкладати плани, пов'язані зі сканерами відбитків пальців. Можливо, що це нововведення з'явиться замість версії флагмана Samsung 2019 року.

Ще передбачається майже повна відмова від механічних елементів управління. Залишиться тільки клавіша «On / Off». Вигнуті бічні грані Galaxy S10 можна буде налаштовувати для управління системою, як це було реалізовано в Galaxy Note Edge і в деякому роді в HTC U11 (але в НТС зображення не виводиться на бічну рамку). Серед інших інновацій - якісна подвійна фронтальна камера з фазовим автофокусом, оптичною стабілізацією зображення і іншими плюсами. Природно, розробник не забуде про захист IP68, а про інноваційні матеріалах корпусу Самсунг Галаксі С10 можна дізнатися в нашому спеціальному репортажі .

Samsung Galaxy S10: ціна

Ціноутворення Galaxy S10, можливо, є найскладнішим аспектом прогнозування. Ми можемо розумно очікувати, що він не перевищить психологічно важливої ​​позначки в 1000 доларів. Можливо, рекомендована роздрібна ціна в районі $ 899-949 реалістична для Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: дата виходу

Samsung Galaxy S10, ймовірно, з'явиться в лютому 2019 року. Компанія «Самсунг» завжди орієнтується на вказаний місяць, і відсунути дату анонса можуть тільки технічні труднощі. В цілому малоймовірно, що корейська компанія відвернеться від цієї політики в наступному році.

Samsung Galaxy S10 або Galaxy X?

Деякі дані говорять про те, що південнокорейська компанія не налаштована міняти ім'я, хоча, як повідомляється, вона планує відмовитися від схеми числових іменувань, яка була прийнята з моменту запуску Galaxy S2 ще в травні 2011 року. Деякі початкові звіти вже заявили, що наступний флагман Android дебютує як Galaxy X, що ідентично iPhone X.

Chief DJ Koh, представник Samsung mobile, виступаючи перед журналістами на прес-конференції на Mobile World Congress (MWC) 2018 у Барселоні, припустив, що існуюча схема іменування може бути оновлена ​​для наступного флагмана серії Galaxy. Koh, як повідомляє південнокорейська газета The Investor, заявив, що Samsung продовжить використовувати марку Galaxy, хоча під питанням використання літери S і системи нумерації.

Якщо ми подивимося на деякі чутки, Samsung готує новий смартфон зі складним дисплеєм, який буде дебютувати як Galaxy X. Це може бути наступний телефон Galaxy S від корейського гіганта. Більш того, компанія може вибрати окрему назву для свого нового флагмана, і в результаті запустити Galaxy X в якості нової моделі - щось схоже на те, що Apple зробила під час запуску iPhone X.

Samsung вже отримала велику кількість патентів на складні смартфони, тому вона, безумовно, просуває технології для таких гаджетів. Чи буде анонсований Galaxy X в 2018 році? Поки це невідомо. Детальніше про гнучкий смартфоні Самсунг Гелаксі Х ви можете прочитати в нашій окремій статті .

Функція 3D-розпізнавання осіб (17-03-2018)

У наступного флагмана компанії Samsung Electronics в 2019 році з'явиться функція 3D-розпізнавання осіб, аналогічна Face ID у iPhone X. Про це розповіло корейське видання The Bell. За даними джерела, над модулем 3D-камери і необхідним ПЗ для Samsung Galaxy S10 працює ізраїльський стартап Mantis Vision у співпраці з Namuga.

Компанія Namuga поставляє модулі камер для смартфонів Samsung середнього і початкового рівня, включаючи серії Galaxy A і J. Також вона є постачальником для камер доповненої реальності Intel RealSense.

Оновлене 18-04-18

У компанії Samsung визначилися, якими бути дисплеям флагманів наступного покоління - Samsung Galaxy S10 і S10 Plus. Ними стануть традиційні екрани Infinity, 5.8 і 6.3 дюйма відповідно. Специфікації вже передані в Samsung Display.

Виріз під камеру не згадується. Очікується, що в новинках з'явиться екранний сканер відбитків. Втім, це не означає, що Samsung відмовляється від проекту Galaxy X зовсім.

Оновлене 06-05-18

За даними The Bell, флагмани Galaxy S10 і Galaxy S10 + проходять в компанії Самсунг під внутрішнім кодовою назвою Beyond. Нагадаємо, Galaxy S9 називалися до випуску Star, а Galaxy S8 - Dream.

Зарубіжні джерела запевняють, що Samsung доручила компанії Mantis Vision і фахівцям власного технологічного інституту розробити алгоритми для системи сканування осіб, як в iPhone X. Остаточне рішення щодо використання таких опцій в майбутніх флагманів ще не прийнято. Зате джерела запевняють, що Galaxy S10 точно отримає вбудований в екран сканер відбитків пальців. Samsung нібито вже веде переговори про постачання всіх необхідних компонентів.

Також з'явилася інформація, що Galaxy S10 буде представлений вже в січні наступного року, що набагато раніше, ніж в попередні роки.

Оновлене 15-05-18

Щоб значно підвищити точність і довговічність технології, компанія розробляє власне ультразвукове рішення. Ця технологія значно дорожче і складніше для масового виробництва, ніж її оптичний аналог, але в довгостроковій перспективі очікується, що вона буде також затребувана в побутовій техніці, автомобілях і IoT (Інтернеті речей) на додаток до мобільних пристроїв.

Повідомляється, що розробка ультразвукового екранного сканера відбитка від Samsung імовірно завершена, але його продуктивність і точність повинні бути поліпшені до виходу Galaxy S10.

Оновлене 31-05-2018

За даними корейського видання ETnews, Samsung Electronics буде впроваджувати технологію сканування відбитків пальців на екрані смартфона Galaxy S10, який буде випущений в першій половині 2019 року.

Samsung вибрала ультразвукові датчики, реалізовані під екраном. Вони будуть отримані з Qualcomm. Дисплей панелі OLED буде відображатися на дисплеї Samsung. Ультразвукове сканування відбитків пальців - це метод, який відрізняє форми і особливості відбитків пальців, змінюючи інтенсивність і положення ультразвуку.

Оновлене 01-06-2018

Аналітик KB Securities Донг-вон (Dong-won): Щоб вдихнути нове життя в свій підрозділ смартфонів компанія Samsung, яка зіткнулася з невисоким попитом на Galaxy S9, оснастять свій новий флагман потрійний камерою і 3D-датчиком.

Оновлене 14-06-2018. Флагман може отримати дисплей з передачею звуку

Нещодавно Samsung продемонструвала свій концепт звукоізлучающих дисплея на конференції SID 2018 року. У нього немає динаміків - взагалі. Замість звичайного динаміка звук передається за допомогою вібрації і кісткової провідності. Оскільки динамік тепер не потрібен, верхні і нижні рамки смартфона можуть бути додатково зменшені для збільшення площі екрану.

Оновлене 20-06-2018

Відомий блогер і інсайдер Ice Universe виклав в мережу «живе» фото смартфона Galaxy S10 (може виявитися одним із прототипів, але все ж).

Представлений на фото гаджет збігається з попередніми витоками, в яких йдеться про те, що майбутній флагман буде оснащуватися звукоізлучающих дисплеєм, що усуває необхідність в динаміках.

Оновлене 24-06-2018

Згідно з інформацією корейського видання The Bell, в новому поколінні флагмана Samsung повністю відмовиться від сканера райдужки ока. У Galaxy S10 компанія планує повністю перейти на сканер відбитків пальців, вбудований в екран. Паралельно з цим Samsung працює на аналогом технології Face ID. Сканування особи за допомогою фронтальної камери не дає ту ступінь безпеки, яку забезпечує 3D-сканування.

Оновлене 26-06-2018

Корейське видання ETNews повідомило, що Samsung готує відразу три версії наступного флагмана Samsung Galaxy S10 - з однією, двома і трьома камерами.

Оновлене 28-06-2018

Цього разу Bell представила ще один інсайдерський звіт про Galaxy S10 +. Згідно з інформацією, Samsung планує збільшити діагональ цієї моделі на 6,44 дюйма. За даними електронної промисловості, Samsung Electronics повідомила своїм постачальникам частин про специфікації серії Galaxy S10 близько 22 червня. Найбільшим зміною є розмір дисплея Galaxy S10 +, який досягає 6,4 дюйма. Для порівняння, розмір екрану на Galaxy S9 + складає 6,2 дюйма. Однак діагональ 6,44 дюйма навіть більше, ніж у смартфонів Galaxy Note. Наприклад, очікується, що те, що буде оголошено 9 серпня, буде мати діагональний розмір 6,38 дюйма. Ймовірно, це крок, щоб конкурувати з однієї з майбутніх моделей iPhone, яка, як кажуть, має діагональ 6,46 дюйма.

Оновлене 10-07-2018

Смартфон отримає три фотомодуля на задній панелі. Передбачається, що в якості основної камери буде використана та ж 12-мегапіксельна зі змінною апертурою, що стоїть в Samsung Galaxy S9. Пару їй складе ширококутний модуль з охопленням 123 ° - 16-мегапіксельна з апертурою f / 1.9. Третім буде 13 МП f / 2.4. Крім того, інсайдери кажуть про подвійну фронтальної камері. Таким чином, флагман отримає 5 камер.

Додано 27 липня 2018

Samsung Galaxy S10 отримав ультразвукової дактилоскопічний сенсор замість оптичного. Він працює швидше і надійніше.

Модель буде випущена в трьох варіантах.

У першому варіанті різниця діагоналей екранів в них складе 5,8 - 6,1 - 6,4 дюйма. Тобто, вибирай за розміром кишені. Варіант з екраном 5,8 дюйма матиме тильний дактилоскопічний сенсор, інші - екранний.

Також можливий випуск 5-дюймового «ліліпута» в трьох версіях Beyond від 0 до 2. У версії «О» сканер знаходиться на боці, в версіях 5,8 і 6,4 дюйма - на екрані. Також вони отримають різну кількість основних камер - відповідно, одинарну, подвійну і потрійну.

Найімовірніше анонс моделей відбудеться на MWC 2019 наприкінці лютого, хоча оптимісти сподіваються на вихід на початку січня на виставці CES 2019.

Дані надані інсайдерськими сайтом DigiTimes (Тайвань)

джерело: www.mobipukka.ru

- Увага! Перед покупкою товарів або послуг уважно читайте відгуки! - Виробники можуть змінювати їх без повідомлення! - Тому характеристики вірні на момент публікації матеріалу (див. Дату статті).

МИ ВКОНТАКТЕ:

Samsung Galaxy S10 або Galaxy X?
Чи буде анонсований Galaxy X в 2018 році?