Samsung Galaxy S4 Active офіційні дані і дата виходу

Навколо новинки Samsung Galaxy S4 Active ходило чимало чуток, та й ми не раз писали про нову інформацію, яка з'являлася в мережі. Однак, зараз ми можемо із задоволенням запропонувати вам ознайомитися з офіційними технічними характеристиками цього смартфона. Для початку варто нагадати, що Galaxy S4 Active відрізняється від своїх побратимів захищеним корпусом, який здатний протистояти пилу, бруду, але що більш важливо воді. Отже, давайте дізнаємося, що ж ховається під цим надійним корпусом.

Отже, давайте дізнаємося, що ж ховається під цим надійним корпусом

Samsung Galaxy S4 Active оснащений 5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD, який виконаний за технологією TFT LCD. В якості апаратної платформи, як і очікувалося, буде використовуватися процесор Qualcomm Snapdragon 600 з тактовою частотою в 1,9 ГГц, доповнений графічним прискорювачем Adreno 320 і 2 Гб оперативної пам'яті. Під зберігання призначених для користувача даних виділено 16 Гб вбудованої пам'яті, яку пі бажанні можна збільшити за коштами карти пам'яті. Основна камера отримала 8 Мп камеру, яка дозволяє записуватися відео високго дозволу з частотою до 30 кадрів в секунду. На передній панелі зрозуміло є фронтальна камера з матрицею в 2,1 Мп, чого цілком достатньо для відео розмов. З додаткових характеристик можна відзначити Bluetooth 4.0 + LE, Wi-Fi 802.11ac, NFC, а так же акумулятор ємністю в 2600 мАг.

11ac, NFC, а так же акумулятор ємністю в 2600 мАг

В якості операційної системи буде виступати Android 4.2.2 (Jelly Bean), поверх якої буде встановлений фірмовий призначений для користувача інтерфейс TouchWiz Nature UX, що природно гарантує всі програмні «плюшки» розроблені для флагмана. Як і повідомлялося раніше, презентація Galaxy S4 Active відбудеться 20 червня на захід Samsung Лондоні. А по згідно з останніми даними в продаж смартфон надійде вже 1 липня, правда тільки на території Англії. А ось терміни світової прем'єри поки не повідомляються, але швидше за все Samsung не змусить нас довго чекати.

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!