Samsung Galaxy S8: все, що потрібно знати про вихід нового флагмана

  1. Передбачувана дата виходу Samsung Galaxy S8
  2. Samsung Galaxy S8: новини і чутки
  3. Екран Samsung Galaxy S8
  4. Як буде виглядати Samsung Galaxy S8
  5. Камера і акумулятор
  6. Операційна система і «залізо»
  7. інші функції
  8. Можлива ціна на Samsung Galaxy S8
  9. Що б нам хотілося бачити в новій моделі серії Galaxy S?

У флагмані Samsung Galaxy S7 було майже все, на що сподівалися користувачі - покращений по всіх фронтах, один з найпотужніших, стильних і досконалих смартфонів на ринку.

Але завжди є куди вдосконалюватися, особливо що стосується інновацій, тому є список деяких побажань для нового Samsung Galaxy S8 .

Телефон ще довго буде готується до свого ефектного появи, адже компанія Samsung повинна мати пристойно часу для реалізації всіх своїх задумів Телефон ще довго буде готується до свого ефектного появи, адже компанія Samsung повинна мати пристойно часу для реалізації всіх своїх задумів.

Подивимося, про що говорять в мережі з приводу виходу нового флагмана південнокорейського технічного гіганта.

зміст зміст

Передбачувана дата виходу Samsung Galaxy S8

Безсумнівно, Samsung Galaxy S8 побачить світ на початку 2017 року Безсумнівно, Samsung Galaxy S8 побачить світ на початку 2017 року. Як правило, саме в цей час Samsung представляє свої нові флагмани.

Останні пару років бренд показав тенденцію представляти свій девайс за день до Mobile World Congress. MWC 2017 року стартує 27 лютого, стало бути, є ймовірність, що офіційна презентація може відбутися 26 лютого.

Питання, коли у нас з'явиться можливість помацати його наживо Питання, коли у нас з'явиться можливість помацати його наживо? Ймовірно, доведеться почекати два тижні з моменту релізу і орієнтовно 13 березня смартфон буде доступний для користувачів. Хоча деякі чутки спростовують таку швидкість і наполягають на квітневому релізі, тому очікування може дещо затягнутися.

З іншого боку, якщо проаналізувати нинішню ситуацію з Samsung Galaxy Note 7, є підстави вважати, що Samsung не захоче тягнути кота за хвіст, щоб звести до мінімуму фіаско з флагманом Note 7. Поки не зрозуміло, наскільки пересунеться реліз новинки, але поки точно ясно , що S7 навряд чи вступить в лад до початку 2017 року.

Іншою можливою причиною більш пізнього запуску є також той факт, що Samsung, по всій видимості, зайнята пошуком причини і способів вирішення проблеми перегріву Note 7.

У той же час, згідно з даними з деяких джерел, інвесторам вже оголосили про серійний випуск S8 з лютого, а це значить, що версія з лютневим релізом і стартом продажів в березні цілком вірогідні.

У всякому разі, чим ближче до виходу, тим чіткіше вимальовується загальна картина.

Samsung Galaxy S8: новини і чутки

З кожним днем ​​Samsung Galaxy S8 обростає все більшою і більшою кількістю інформації і чуток З кожним днем ​​Samsung Galaxy S8 обростає все більшою і більшою кількістю інформації і чуток. Хоч і чіткої конкретики в даній інформації поки не так багато (наприклад, які апаратні компоненти та дизайн ми однозначно зможемо побачити), але для складання деяких припущень це цілком достатньо.

Що вже відомо з основних моментів: 4K екран, процесор Snapdragon 830, 6 Гб оперативної пам'яті і поліпшена камера в самому широкому сенсі.

Там навіть є шанс, що Samsung Galaxy S8 матиме сканер райдужної оболонки ока і складне екран, хоча останнє твердження менш імовірно.

Екран Samsung Galaxy S8

Згідно з чутками, вже є дві тестові моделі з кодовою назвою Dream і Dream 2 Згідно з чутками, вже є дві тестові моделі з кодовою назвою Dream і Dream 2. Одна з них буде мати у своєму розпорядженні 5,1-дюймовим екраном, а інша версія - 5,5-дюймовим дисплеєм. Можливо, менша версія буде оснащена QHD-дисплеєм, а у велика похвалиться дисплеєм 4K.

Samsung робить великі успіхи в VR-технологіях в своїй гарнітурі Gear VR. Це явно показує, що тепер дійсно необхідно зробити більш чіткі і яскраві екрани на своїх смартфонах.

Якості QHD-дисплея, такого ж як на Samsung Galaxy S7, більш ніж достатньо для використання його в якості телефону, але не зовсім достатньо для VR, так що для Samsung має сенс використовувати дисплей потужніший принаймні для однієї з версій Galaxy S8 Якості QHD-дисплея, такого ж як на Samsung Galaxy S7, більш ніж достатньо для використання його в якості телефону, але не зовсім достатньо для VR, так що для Samsung має сенс використовувати дисплей потужніший принаймні для однієї з версій Galaxy S8.

Навіть якщо відкинути використання VR-гарнітури, поліпшення дисплея в новій моделі цілком логічно. Кілька поколінь пристроїв Galaxy мали на борту QHD-дисплеї, так що в Samsung, ймовірно, захочуть підвищити дозвіл екрана спеціально для Galaxy S8. У всякому разі, зробити його набагато більш чітким, ніж 720p на iPhone 7.

Насправді, компанія вже представила 5,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 2160 х 3840 екран, який може похвалитися 806 пікселями на дюйм. Поки немає ніякої гарантії, що Samsung Galaxy S8 отримає саме такий екран, але він явно був розроблений для мобільних пристроїв преміум-класу.

За деякими чутками, компанія планує оснастити Galaxy S8 UHD-дисплеєм. Або ж може отримати 5,2-дюймовий дисплей з здатністю 2160 х 4096. Але достовірних підтверджень поки немає, тому поставимося до цього як до гіпотези.

Ще один витік передбачає, що S8 матиме екран QHD, як і Galaxy S7, але додасть деякі нові матеріали (з тих, які актуально використовувати в дизайні смартфона) Ще один витік передбачає, що S8 матиме екран QHD, як і Galaxy S7, але додасть деякі нові матеріали (з тих, які актуально використовувати в дизайні смартфона). Також можливо, що кнопки Додому не буде зовсім, що означає зменшення обрамлення і ймовірність того, що навіть сканер відбитків пальців буде вбудований в екран.

Samsung також старанно працює над вигнутими екранами. Недавній коментар від президента Samsung Mobile Dong-jin Koh: «Компанія Samsung вирішила, що вигнутий дисплей стане відмінною рисою смартфонів в лінійці Galaxy S».

Зовсім недавно пройшли чутки про те, що Samsung вже запустив виробництво вигнутих панелей дисплеїв, так що, ймовірно, «кривобокі» екрани з'являться в обох розмірах - 5,1-дюймових і 5,5-дюймових Зовсім недавно пройшли чутки про те, що Samsung вже запустив виробництво вигнутих панелей дисплеїв, так що, ймовірно, «кривобокі» екрани з'являться в обох розмірах - 5,1-дюймових і 5,5-дюймових. Хоча можливо також буде модель з плоским екраном, але поки це зводиться до того, скільки вигнутих дисплеїв Samsung зможе зробити за цей час.

До слова, південнокорейська компанія може піти ще далі один і представити нам складну модель телефону, тим більше, що вже існують прототипи і патенти на такі пристрої. Насправді, поки це тільки чутки, що Samsung випустить розкладачки в 2017 році. Навряд чи вони стануть ризикувати запуском неперевіреною технології для свого флагмана.

Розмір екрану теж може бути переглянутий. 5,1-дюймовий Galaxy S7 є одним з найбільш мініатюрних флагманів в даний час. Він чутливо менше 5,5-дюймовиго Samsung Galaxy S7 Edge, який був випущений одночасно з ним.

Тим більше враховуючи, що Samsung недавно продемонструвала 5,5-дюймовий 4K-дисплей, який міг би якраз зайняти своє місце в S8.

Згідно ще однієї витоку, Samsung може збільшити свої телефони до 5,7-дюймового і 6,2-дюймового розмірів, щоб порадувати шанувальників лінійки Note Згідно ще однієї витоку, Samsung може збільшити свої телефони до 5,7-дюймового і 6,2-дюймового розмірів, щоб порадувати шанувальників лінійки Note. Але якщо ця затія буде реалізована, тоді доведеться урізати корпус за рахунок відмови від кнопки «Додому».

Подейкують, що Samsung працює над скороченням обрамлення на своїх пристроях. Очікується, що компанія представить девайс з співвідношенням екрану до корпусу в 90% в 2017 році, але як і раніше немає гарантії, що це буде застосовано до S8.

Очікується і функція Always On Display (AOD), яка дебютувала разом з Galaxy Note 7. Ця фішка була значно доопрацьована для нового Note, з додаванням більшої кількості фотографій в мікс і створенням більш «живого» дисплея в сплячому режимі.

Майбутні поновлення в AOD означають, що функція повинна стати ще крутіше для Galaxy S8, з можливістю додавання своїх власних сторонніх віджетів на екран Майбутні поновлення в AOD означають, що функція повинна стати ще крутіше для Galaxy S8, з можливістю додавання своїх власних сторонніх віджетів на екран.

Samsung недавно додали ще й музичний плеєр для цієї області, так що цілком можливо, що сторонні додатки на зразок Spotify зможуть теж стати доступними для AOD в лютому наступного року.

Як буде виглядати Samsung Galaxy S8

Samsung по дизайну буде знаходиться десь між Galaxy S6 і Galaxy S7 . Поєднання скла і металу привело до однієї з найбільш привабливих і успішних моделей смартфонів, так що очікувати якихось радикальних змін у зовнішньому вигляді навряд чи варто.

З іншого боку, користувачі хотіли б бачити деякі зміни, так що, можливо, дизайн буде більш уточненими З іншого боку, користувачі хотіли б бачити деякі зміни, так що, можливо, дизайн буде більш уточненими. У Galaxy S7 Samsung представила лише злегка зігнутий задній край, так що, можливо, в Galaxy S8 він стане ще більш зігнутим. Ймовірно, завдяки цьому він буде комфортніше розташовуватися в руці, як, наприклад, HTC One M9. Хоча, можливо, компанія зосередитися на створенні більш тонкого телефону.

Але завжди є ймовірність того, що з дизайном і формою виробник може поекспериментувати. Але в будь-якому випадку ми знаємо, що форма буде прямокутної ...

Камера і акумулятор

Подейкують, що Samsung працює і над новою камерою, яка буде знаходитися в діапазоні від 18 до 24 Мп і мати широку діафрагму F / 1 Подейкують, що Samsung працює і над новою камерою, яка буде знаходитися в діапазоні від 18 до 24 Мп і мати широку діафрагму F / 1.4, в той час як у Samsung Galaxy S7 вона вужча - F / 1.7.

Оновлений параметр діафрагми дозволить робити більш світлі знімки, і стрибок у кількості мегапікселів дасть можливість отримувати зображення з високою деталізацією. Але поки над новою камерою кипить робота, це не є гарантом того, що саме з цією камерою буде випущений Galaxy S8.

Ще один слух стверджує, що камера може бути з подвійним об'єктивом. Поки не ясно, яку роль буде грати друга лінза, але джерела стверджують, що вона буде розроблена Samsung Motors (Semco).

Згідно цих даних, одна лінза матиме 12 Mп, а інша - 13 Мп, а їх виробництво буде розділено між Samsung і Sony Згідно цих даних, одна лінза матиме 12 Mп, а інша - 13 Мп, а їх виробництво буде розділено між Samsung і Sony.

Ще важко говорити про те, наскільки точні ці чутки, але раз такі смартфони, як, наприклад, Huawei Р9 і LG G5 вже обжилися подвійною камерою, то ця тенденція може відіб'ється і в девайсе Samsung. Також є припущення, що Samsung запропонує подвійну камеру, щоб зробити смартфон більш привабливим для досвідченого користувача, і тим самим компенсувати втрату коштів від проблем з Note 7.

Фронтальна камера також може отримати апгрейд, отримавши 8 Мп камеру замість 5 Мп як на Galaxy S7.

Ще одні більш неймовірні чутки свідчать, що S8 отримає основну камеру аж на 30 Мп з оптичною стабілізацією зображення і фронтальну на 9 Мп. Звучить досить казково, так що щодо цих даних поки виникають сумніви. Надто вже круто!

І чергова версія. Samsung може оснастити камерою з подвійним об'єктивом 5,5-дюймову версію, а 5,1-дюймовий залишити з однооб'єктивної камерою.

Вельми цікава функція «Smart Glow» Вельми цікава функція «Smart Glow». Контур основної камери на задній панелі смартфона може світиться різними кольорами для різних типів повідомлень, а також може просигналізувати синім кольором, коли об'єктив виявляє ваше щасливе обличчя для зручності селф-знімків з основної камери.

До сих пір ця функція доступна тільки на Samsung Galaxy J2 , Але будемо сподіватися, що Samsung використовує її і в Galaxy S8.

Що стосується ємності батареї, то витоку припускають наявність на Galaxy S8 батареї з ємністю в цілих 4200 мА / год з підтримкою бездротової і швидкої зарядки Що стосується ємності батареї, то витоку припускають наявність на Galaxy S8 батареї з ємністю в цілих 4200 мА / год з підтримкою бездротової і швидкої зарядки. Поки в цьому немає 100% -ї упевненості, але хотілося б, щоб Samsung удостоїла свою новинку акумулятором не меншим, ніж в моделі S7.

Ємність Galaxy S7 становить 3000 мА / год, але якщо в S8 дозвіл екрана буде вище, то і акумулятор знадобиться більш ефективний.

Операційна система і «залізо»

Чіпсет Snapdragon 830 від Qualcomm поки не оголошений офіційно, але, за чутками, саме таку назву буде мати наступний SoC для основних флагманських моделей смартфонів. Ймовірно, він буде спритніше, компактніше й ефективніше, ніж Snapdragon 820. У всякому разі, поліпшень не може не бути.

Насправді, витік натякає, що Galaxy S8 може мати восьміядерний процесор Snapdragon з 3,2 ГГц на кожне ядро. Це навіть звучить швидко!

Але Samsung також виробляє і свої власні чіпи Exynos, і Galaxy S7 для деяких регіонів отримали саме «рідні» процесори замість Snapdragon 820. Так що не можна відкидати цю версію з Galaxy S8.

Якщо це буде мати місце, то, ймовірно, в США будуть використовувати патріотичний американський Snapdragon, а більша частина світу буде працювати з південнокорейським Exynos Якщо це буде мати місце, то, ймовірно, в США будуть використовувати патріотичний американський Snapdragon, а більша частина світу буде працювати з південнокорейським Exynos. З чуток, їм стане Exynos 8895, який володіє тактовою частотою до 3 ГГц (в порівнянні з 2,3 ГГц на Exynos 8890 в S7) і оптимізований для низького споживання енергії, а також отримав підвищення продуктивності обробки зображень більш ніж на 70%.

Компанія Samsung, згідно з останніми витокам, веде переговори з Nvidia і AMD для створення графічних процесорів (замість ARM, яка займається цим в даний час). З графічним процесором будь-якого з цих виробників Samsung підвищить бали продуктивності на своїх флагманських чіпах Exynos.

Додаткова потужність не виявиться зайвою, якщо Samsung дійсно планує оснастити Galaxy S8 4K-екраном або використовувати його для високоякісного контенту VR.

Що стосується оперативної пам'яті, то більш ранні чутки вказували на 6 Гб ОЗУ. Найімовірніше, таким може виявитися нижня межа планованої ОЗП. Але все-таки є підстави, що S8 отримає новий сумісний зі смартфонами чіп на 8 Гб оперативки, який недавно був розроблений Samsung, але не був конкретно приурочений виходу S8.

інші функції

Для тих, хто стежить за технічними новинками, не є секретом той факт, що Samsung Galaxy Note 7 має сканер райдужної оболонки ока. Але слух про те, що і в Galaxy S8 знайдеться місце для цієї функції, вже облетів мережу не один раз.

Але додавання цього сканера поки теж не отримало підтвердження Але додавання цього сканера поки теж не отримало підтвердження. Адже насправді ця функція не дає надвисокий рівень безпеки, як розраховували деякі користувачі в Note 7, швидше за поки це більше піар-хід. Проте, сканер райдужної оболонки не встиг отримати гідну оцінку з боку користувачів в Note 7, так що Samsung може виявити бажання воскресити його на S8 і дати йому ще один шанс.

І ще одне джерело також припустив, що ми побачимо в новій моделі не тільки сканер райдужної оболонки ока, а й обсяг внутрішнього накопичувача на 64 Гб з можливістю розширення ще на 128 Гб за допомогою MicroSD і, як не дивно, міні-проектор.

Однією з особливостей, яка була підтверджена в Samsung, є асистент Viv AI Однією з особливостей, яка була підтверджена в Samsung, є асистент Viv AI. Це чимось нагадує Siri (і насправді в створенні Viv AI взяли участь деякі з творців Siri), але вже Samsung викупив компанію і планує розмістити Viv в S8.

У той час як існує жорстка конкуренція в сфері віртуальних помічників, Viv (або остаточний варіант може носити ім'я Bixby), мабуть, буде сумісна з великою кількістю додатків, що потенційно дає їй перевагу перед подібними асистентами конкурентів.

Здається, що в розробці Bixby Samsung фокусується саме на смартфоні S8, так як планує розмістити спеціальну кнопку для швидкого запуску помічника Здається, що в розробці Bixby Samsung фокусується саме на смартфоні S8, так як планує розмістити спеціальну кнопку для швидкого запуску помічника.

Samsung також може розмістити сканер відбитків пальців прямо на дисплеї S8, що дозволяє йому відмовитися від кнопки Додому повністю. Така технологія існує, але чи стане S8 першим смартфоном, в якому Samsung дійсно її використовує?

Оригінальна функція Samsung «Smart Glow» (яка до сих пір доступна тільки на Galaxy J2), ймовірно, з'явиться і на новинку, але з додатковими функціями. Наприклад, з вимірюванням частоти серцевих скорочень і можливістю вибору підсвічування в різних кольорах для різних типів повідомлень.

Крім цих функцій, роз'єм USB Type-C повернувся в Galaxy Note 7, і Samsung, ймовірно, залишить його для своїх подальших флагманів, також як і ніколи недремне дисплей (з додатковими розширеннями), слот для карт пам'яті MicroSD і водонепроникний корпус.

Можлива ціна на Samsung Galaxy S8

Поки неофіційна вартість флагмана, згідно з чутками, варіюється на рівні 850 доларів. Ціна ще не підтверджена, але якщо це близько до істини, то Galaxy S8 стане трохи дорожче в більшості регіонів, ніж ціна Galaxy S7 (близько 750 у.о.).

Що б нам хотілося бачити в новій моделі серії Galaxy S?

І поки всі ми чекаємо достовірну інформацію про те, чим же насправді планує дивувати Samsung в Galaxy S8, давайте підсумуємо список передбачуваних фішок, які зможуть вигідно відрізнити новенький флагман.

1. Більше вбудованої пам'яті.

Samsung багатьох порадував поверненням слота для карт пам'яті MicroSD в Galaxy S7. Вбудованого обсягу на 32 ГБ було недостатньо, адже значний обсяг «з'їдала» сама операційна система, так що без розширення пам'яті було туго.

Будемо сподіватися, що Samsung Galaxy S8 залишить підтримку карт пам'яті, але також і додасть гігабайти під вбудоване простір. Якщо Apple пропонує телефон з вбудованими 128 Гб, то і для Samsung не повинно бути перешкод.

2. Менше слідів від пальців.

Samsung Galaxy S7 має приголомшливий дизайн і виглядає неймовірно привабливо, принаймні до тих пір, поки ви не почнете використовувати його Samsung Galaxy S7 має приголомшливий дизайн і виглядає неймовірно привабливо, принаймні до тих пір, поки ви не почнете використовувати його. Як тільки смартфон був узятий в руки, він з маніакальною швидкістю збирає на собі всі відбитки пальців.

Таким чином, хочеться сподіватися, що в Samsung Galaxy S8 буде змінений цей недолік. Не хотілося б, щоб конструкція докорінно змінилася, але якщо покрити корпус якимось відразливим сліди покриттям, то диво станеться.

3. Збільшений термін заряду батареї.

Термін служби батареї на Galaxy S7 був значно підвищений в порівнянні з S6, але все-таки він залишається телефоном, який зазвичай заряджається ночами Термін служби батареї на Galaxy S7 був значно підвищений в порівнянні з S6, але все-таки він залишається телефоном, який зазвичай заряджається ночами.

Це одна з небагатьох областей, яка мало чим відрізняється від пристроїв більш доступного сегмента. В ідеалі хотілося б мати флагман, який може з легкістю працювати не менше двох днів. Будемо сподіватися, що Samsung Galaxy S8 стане таким пристроєм.

4. Більш низька ціна.

Преміум-смартфон Samsung Galaxy S7 пройшов тривалий шлях до обгрунтування своєї досить високу ціну. Але якщо врахувати, що багато китайських телефони високого класу (наприклад, OnePlus 2) і навіть деякі смарт досить популярних брендів мають цінник нижче, то важко не хотіти придбати новинку від Samsung по трохи більш доступною ціною.

Малоймовірно, що Samsung Galaxy S8 матиме зовсім вже дрібну ціну, але навіть якщо ціна б впала на 10-20%, це було б неймовірно здорово.

5. Подвійні фронтальні динаміки.

Samsung Galaxy S7 видає цілком непоганий звук, але має всього один динамік і розташовується він в нижній частині корпусу Samsung Galaxy S7 видає цілком непоганий звук, але має всього один динамік і розташовується він в нижній частині корпусу. Як наслідок, звук не спрямований на користувача, коли телефон знаходиться в руці, розпорошуючись у бік, і звичайно ж динамік може легко закриватися пальцями.

Було б здорово, якщо Samsung Galaxy S8 запозичив ідею HTC і вмонтував подвійний фронтальний динамік, що зможе позитивно вплинути на ситуацію з зовнішнім виведенням звуку.

6. Покращена фронтальна камера.

12-мегапіксельна задня камера на Galaxy S7 видає дивно висока якість, але складається враження, що фронтальну камеру кілька обділили увагою 12-мегапіксельна задня камера на Galaxy S7 видає дивно висока якість, але складається враження, що фронтальну камеру кілька обділили увагою.

5 Мп в купе з відсутністю спалаху - це явне відставання від прямих конкурентів. Хочеться вірити, то Samsung Galaxy S8 отримає більше мегапікселів у свій арсенал Фронталки, і можливо навіть знайде спалах і оптичну стабілізацію зображення.

7. Більш чіткий екран.

Зрозуміло, QHD-дисплей на Samsung Galaxy S7 є неймовірно чітким для загального користування. Але якщо Samsung вже ступив на доріжку VR, то додатково підвищений дозвіл буде як не можна до речі.

8. Менше TouchWiz.

Інтерфейс TouchWiz вже не такий поганий, як бував раніше, але він як і раніше присутня і як і раніше містить напружує велика кількість наворотів Інтерфейс TouchWiz вже не такий поганий, як бував раніше, але він як і раніше присутня і як і раніше містить напружує велика кількість наворотів. Дуже сумнівно, що одного разу ми зможемо спостерігати оригінальний Android на флагмани Samsung, але чим ближче до оригіналу, тим краще.

Хотілося б бачити S8 з попередньо «приглушеною» версією TouchWiz, з поліпшеним дизайном і з меншою кількістю попередньо встановлених додатків.

9. USB Type-C.

Трохи дивно, що в Samsung Galaxy S7 НЕ іспользуесят USB Type-C Трохи дивно, що в Samsung Galaxy S7 НЕ іспользуесят USB Type-C. Це не величезна втрата, так як телефон все ще підтримує швидку зарядку.

Уже багато телефонів відмовилися від експериментів з видаленням роз'єму USB-C, так що сподіваємося, що і Samsung Galaxy S8 піде їхній приклад. З огляду на, що Galaxy Note 7 має USB Type-C, то ймовірно, що і S8 теж вийде разом з ним.

10. Щось новеньке.

Samsung Galaxy S7 по суті є приголомшливим телефоном Samsung Galaxy S7 по суті є приголомшливим телефоном. У всякому разі, він являє собою поліпшену версію Samsung Galaxy S6, частково воскресивши в ньому функції від Samsung Galaxy S5 (наприклад, водонепроникний корпусу і слот для MicroSD). Тим не менш, в ньому не так багато принципово нових можливостей.

Samsung буквально «пополірував» Galaxy S7 до блиску в багатьох напрямках, так що для Galaxy S8 доведеться неабияк постаратися, щоб виділити його на тлі попередніх успішних моделей. Можливо, це буде сканер райдужної оболонки. Або проектор. Або, можливо, щось зовсім нове, ще не наявне ні на одному пристрої.

Новинки Samsung 2017: S8 Samsung , смартфон Samsung Galaxy S8 Plus , Samsung A7 2017 відгуки .

Питання, коли у нас з'явиться можливість помацати його наживо?
Така технологія існує, але чи стане S8 першим смартфоном, в якому Samsung дійсно її використовує?
Що б нам хотілося бачити в новій моделі серії Galaxy S?