Компактний корпус ПК Cryorig Taku засвітився на сайті Kickstarter.

Компанія Cryorig, яка є новатором в області виробництва систем охолодження процесора, з'являється на ринку корпусів ПК, спроектувавши новий гібридний стенд під назвою «Taku» і виставивши його на сайті Kickstarter , Для залучення грошових коштів. Дана новинка була продемонстрована ще в середині 2016 року у виставці Computex.

Kickstarter

Taku - це гібрид між високопродуктивним корпусом для ПК з форм-фактором ITX і підставкою для монітора. За допомогою нього зводиться до мінімуму помітність присутності ПК на робочому столі, а також економить простір, в той же час надає можливість встановлювати високопродуктивну систему.

Корпус Taku сумісний з повнорозмірними графічними процесорами до 280 мм, материнськими платами форм-фактора ITX, SFX або SFX-L підтримує установку SFX-блоку живлення. Крім цього, всередині можна встановити до трьох накопичувачів, одного 3,5-дюйма HDD і два 2,5-дюймових твердотільний або механічний диска. На правій стороні знаходиться два порти USB 3.0 і ауді роз'єми.

В якості настільної підставки для монітора Taku може утримувати монітори до 15 к. При цьому під основною рамою шасі досить місця, щоб зберігати повнорозмірну клавіатуру, коли вона не використовується, що дозволяє користувачеві економити місце на столі. Системний лоток можна повністю вийняти з корпусу для легкої установки компонентів ПК або оновлень.

Корпус Cryorig Taku буде доступний з білою, чорною або червоною рамкою і з двома різними варіантами кольору і матеріалу ніжок, а саме дерева або алюмінію. Залежно від конфігурації корпусу вартість новинки стартує від 300 доларів США.

ДЖЕРЕЛО

схоже