Вибираємо пластикові двері

Не тільки вікна з металопластику б'ють рекорди продажів Не тільки вікна з металопластику б'ють рекорди продажів. Останнім часом популярність набирають двері з цього матеріалу. Сьогодні їх встановлюють не тільки на балконах і в офісах. Металопластикові двері використовуються в якості інтер'єрних рішень для кімнат і навіть встановлюються в якості вхідних конструкцій. Головне - продумано підійти до вибору.

При покупці металопластикових дверей має сенс орієнтуватися на перевіреного виробника. Справа в тому, що візуально ви не зможете перевірити, наскільки якісно виконано армування. купуючи пластикові двері Steko , Клієнт може бути впевнений, що при виробництві були використані якісні матеріали, дотримувалася технологія. Правильне армування забезпечує довгі роки служби двері і її стійкість до механічних навантажень. В іншому випадку конструкція може «просісти» під власною вагою.

Враховуйте, для чого саме призначені двері. Балконні моделі - це найпростіший варіант, що не забезпечує посилений захист. У таких дверях упор робиться на функції ізоляції і вентиляції. Вони оснащуються поворотний-відкидним механізмом, щоб можна було легко і швидко провітрити приміщення.

Для кімнат випускають більш міцні металопластикові двері. Здатність матеріалу витримувати дію вологи дозволяє встановлювати такі конструкції навіть у ванній, санвузлі, на кухні. Якщо мова йде про приватний будинок, металопластикові двері можна використовувати для входу в басейн або сауну. Випускаються міжкімнатні двері в більшому дизайнерському різноманітності, ніж балконні аналоги. Це дозволяє підібрати варіант для будь-якої оформительской концепції.

Вхідні двері - найміцніші конструкції з металопластику. Вони взломоустойчивості, здатні витримувати потужні механічні та атмосферні навантаження. Встановлювати такі двері можна не тільки всередині захищених під'їздів. Вони цілком підходять для приватних котеджів. Фурнітура в металопластикових вхідних дверях використовується більш надійна.

Всі двері можуть декоруватися ударостійким і енергоефективним склом. Якщо мова йде про вхідному варіанті, то використовується непрозора вставка з рельєфним малюнком. Для балкона зазвичай купують прозорі варіанти. Скло може відкриватися для вентиляції влітку. При необхідності його можна замінити на сендвіч панелі. Таке рішення дозволяє непогано заощадити при покупці.