HTC анонсувала недорогі смартфони Desire 12 і Desire 12+

  1. Технічні характеристики HTC Desire 12
  2. Технічні характеристики HTC Desire 12 Plus
  3. Ціна

Компанія HTC анонсувала смартфони Desire 12 і Desire 12+. Представлені апарати сильно відрізняються від попередніх моделей сімейства Desire. Корпорація постаралася зробити якийсь ретро-твіст, виконавши їх у стилі торішнього флагмана U11 +.

Корпорація постаралася зробити якийсь ретро-твіст, виконавши їх у стилі торішнього флагмана U11 +

до змісту ↑

Корпуси новинок будуть виконані з металу і скла, і це повинно стати їх основною перевагою перед конкурентами, так як в цій ціновій категорії відомі компанії подібного часто не пропонують.

Якщо говорити про начинку, вона не є сильною стороною смартфонів HTC в середній і низькій цінових категоріях. Тут слід зупинитися детальніше, розібравши основні відмінності між цими двома смартфонами.

до змісту ↑

Технічні характеристики HTC Desire 12

  • Габарити - 148.5 x 70.8 x 8.2, вага 137 грам.
  • Дисплей 5,5 дюймів з роздільною здатністю 720 × 1440 (18: 9). Щільність пікселів 293 ppi.
  • Процесор Mediatek Quad-core 1500 MHz, ARM Cortex-A53, 64-bit, 28 nm.
  • Графічний чіп - PowerVR GE8100.
  • Об'єм оперативної пам'яті 3ГБ.
  • Об'єм вбудованої пам'яті 32Гб з можливістю розширення до 2 ТБ.
  • Операційна система - Android (8.0), HTC Sense UI.
  • Камера 13MP з апертурою f / 2.2. З автофокусом і LED спалахом.
  • Фронтальна камера 5 МП.
  • Батарея ємністю 2730 мАг.
  • Доступний у двох кольорах - сріблястий, чорний.

Як ми можемо бачити, Desire 12 має невеликий безрамковий 5,5-дюймовий HD-екран з роздільною здатністю 720 × 1440, що далеко від QHD на Samsung Galaxy S9. Разом з чотирьохядерним процесором Mediatek це натякає на низьку цінову категорію смартфона.

до змісту ↑

Технічні характеристики HTC Desire 12 Plus

до змісту ↑

Ціна

HTC Desire 12 Plus є трохи більш просунутою моделлю, і, безумовно, буде продаватися трохи дорожче, хоча і має таке ж низьке дозвіл екрана. Основна зміна стосується камери на задній панелі телефону. Ця модифікація буде оснащена камерою 13MP, з'єднаної з 2-мегапіксельною, призначеної для отримання ефектів фонового розмиття. Фішка портретної зйомки повинна привернути увагу любителів мобільного фото. Також 12 Plus буде оснащений більш потужним процесором Qualcomm Snapdragon 450.

На жаль, поки невідомо, в яку ціну будуть продаватися ці моделі. Тому важко зрозуміти, чи є ці телефони представниками середнього або молодшого класу. Але з упевненістю можна сказати, що до флагманів їм далеко.

Якщо грунтуватися на минулому досвіді HTC, можна припустити, що ціна буде трохи вище очікуваного. Тому обидва цих телефону, ймовірно, будуть продаватися більш ніж за 280 доларів США.

Проте, ці моделі будуть поставлятися з гідним програмним забезпеченням HTC Sense UI, що в поєднанні з високою якістю збірки, яке ми очікуємо від бренду, йде смартфону в плюс.

Коли ви зможете придбати один з цих смартфонів, все ще невідомо, а ціни і регіони, в яких моделі будуть доступні, ще не підтверджені. Але ми очікуємо, що вони почнуть стікатися на полиці магазинів в період з квітня по травень.