Огляд Meizu М2 Note: Одного з кращих бюджетних смартфонів на сьогоднішній день

  1. Meizu М2 Note: Технічні характеристики
  2. Meizu М2 Note: Розпакування
  3. Meizu М2 Note: Перші враження
  4. Meizu М2 Note: Інтерфейс
  5. Meizu М2 Note: Продуктивність
  6. Meizu М2 Note: Мультимедіа
  7. Meizu М2 Note: КАМЕРА
  8. Meizu М2 Note: ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ
  9. Meizu М2 Note: Зв'язок
  10. Meizu М2 Note: батарея
  11. Meizu М2 Note: ВИСНОВОК

Китайський виробник смартфонів Meizu, робить досить успішні смартфони, але він не має величезну частку ринку, як Xiaomi або Huawei ні в Китаї, ні на міжнародному рівні

Китайський виробник смартфонів Meizu, робить досить успішні смартфони, але він не має величезну частку ринку, як Xiaomi або Huawei ні в Китаї, ні на міжнародному рівні. Проте, Meizu виробляє дійсно хороші телефони, і на цей раз ми розглянемо, Meizu м2 Note.

Meizu М2 Note: Технічні характеристики

Дисплей 5.5 "1080p, Gorilla Glass 3 Процесор MediaTek MT6753, 1,3 ГГц, 8-ядерний, 64-біт ОЗУ 2GB Камера 5MP Передня / 13MP Основна Зв'язок Bluetooth, 3G, 4G, GPS, WiFi, GSM, EDGE, GPRS, UMTS , HSPA, HSPA + Акумулятор 3.100 мАг (незнімний) Розміри 150,9 х 75,2 х 8,7 мм / 149g OS Flyme 4.5 (Android 5.0 Lolipop) Зберігання 16GB (з можливістю розширення за допомогою MicroSD карти до 128 Гб)

Meizu М2 Note: Розпакування

Meizu М2 Note: Розпакування

Коробка досить красива і всі деталі упаковані акуратно. Зміст включає в себе, інструкцію по експлуатації, зарядний пристрій (2А), кабель USB і скріпка для вилучення SIM карт з логотипом Flyme.

Meizu М2 Note: Перші враження

ХОРОШИЙ ДІСПЛЕЙ. ОТЛИЧНОЕ ЯКІСТЬ ЗБІРКИ. по дизайн виглядає ЯК IPHONE 5С

Поговоримо про конструкції, починаючи із задньої стінки пристрою. Причина може бути ясно для більшості користувачів, але якщо ви все ще не знаєте, чому, Meizu М2 Note має дуже схожий дизайн c iPhone 5С.

Задня панель виконана з глянсового пластика, і має цільну конструкцію, природно на ній залишаються відбитки пальців. Але, так як ми оглядаємо пристрій в білому кольорі, то їх майже не видно.

На задній стороні смартфона є 13MP камера з подвійним світлодіодним спалахом і логотип Meizu.

На лицьовій стороні розмістився 5.5 дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080p, який має 403PPI.

Дисплей радує око. Він чіткий, яскравий і кольори виглядають природно, але тільки трохи на холодній стороні кольору, яку я насправді і віддаю перевагу. У всякому разі, ви можете легко налаштувати колірну гаму в меню налаштувань, на свій смак. Крім того, екран досить яскравий, навіть на відкритому повітрі під прямим сонячним світлом. Крім того, він має великі кути огляду, що характерно для більшості РК-панелей. В цілому, ви не коли не подумаєте, що ви дивитеся на екран бюджетного пристрої з Китаю.

В цілому, ви не коли не подумаєте, що ви дивитеся на екран бюджетного пристрої з Китаю

На передній панелі з верху є не-настроюється світлове сповіщення, динамік і 5-Мп фронтальна камера.

На передній панелі з верху є не-настроюється світлове сповіщення, динамік і 5-Мп фронтальна камера

З низу є тільки фізична домашня кнопка Home, яка дуже чуйна. Крім того, якщо ви просто натиснете клавішу, вона буде служить в якості кнопки харчування (як в samsung). Я звик до неї відразу ж, і я можу сказати, що це дуже зручно, робити деякі речі за допомогою тільки одного пальця.

Я звик до неї відразу ж, і я можу сказати, що це дуже зручно, робити деякі речі за допомогою тільки одного пальця

Глянцевий пластик знаходиться по обидва боки пристрою і зліва ви можете знайти клавішу гучності разом з кнопкою харчування. Чесно кажучи, я вважаю за краще, принаймні клавішу живлення на правій стороні. У всякому разі, є подвійне торкання екрану, щоб розбудити жест, який працює добре, так що ви можете навіть не використовувати цю кнопку.

З правого боку пристрою є лоток, який може бути відкритий за допомогою скріпки. Лоток приймає нано SIM-карти, а так само MicroSD карти ємністю до 128 Гбайт для розширення пам'яті.

У верхньому лівому кутку можна знайти роз'єм для гарнітури разом з шумо переважною мікрофоном.

На нижній стороні є основною мікрофон, мікро USB порт зарядки і один динамік.

Підводячи підсумок, про зовнішній вигляд пристрою, можна сказати, що Meizu М2 Note відчуває себе прекрасно в руці, незважаючи на його 5.5 дюймовий дисплей. Чесно кажучи, загальна конструкція, і зовнішній вигляд, напевно навіть краще, ніж деякі пристрої, які коштують понад $ 300. Єдині скарги у мене в тому, що кнопка живлення знаходиться на лівій стороні і на те, що пристрій зроблено з глянсового пластика, який залишає відбитки пальців.

Meizu М2 Note: Інтерфейс

ГАРНИЙ ГЛАДКИЙ І ШВИДКИЙ моделі з різними варіантами УНІКАЛЬНИХ ФУНКЦІЙ

Як завжди в китайських смартфонів, немає папок, тому всі програми на головному екрані.

Meizu М2 Note має свою встановлену прошивку FlymeOS 4.5.1 поверх Android 5.0 Lolipop.

Провівши пальцем по екрану знизу в верх вам будуть доступні вашим останні додатків. Ви можете вибрати або відкрити його або проведіть вгору, щоб закрити. Але, ви не зможете просто очистити всі запущені програми.

Провівши пальцем вниз по екрану відкриється швидке меню доступу разом з вікном повідомлень. Мені здалося воно дуже зручним у використанні.

Є багато різних додатків і параметрів настройки, таких як теми і шпалери. Крім того, всі програми працюють плавно і мають гарний дизайн. Проте, китайська версія прошивки має деякі китайські додатки, так що ви можете видалити їх.

Смартфон має багато налаштувань жестів, і вони працюють досить не погано. Ці особливості є одним з кращих реалізацій які я бачив на будь-якому смартфоні (в тому числі високого класу флагманів). Наприклад подвійне натисніть на екран, активує смартфон або проведіть вгору, щоб розблокувати екран.

Крім того, функція SmarTouch надає вам ще більше контролю жестами. Це займе у вас якийсь час, щоб запам'ятати всі жести, але як тільки ви це зробите, це відмінний спосіб, щоб контролювати ваш пристрій.

Це займе у вас якийсь час, щоб запам'ятати всі жести, але як тільки ви це зробите, це відмінний спосіб, щоб контролювати ваш пристрій

В цілому, мені сподобалася Flyme OS, а саме дизайн і загальний вигляд. Безліч функцій, налаштувань, багато налаштувань управління жестами, це все виділяє цей пристрій з натовпу бюджетних пристроїв. Нарешті, якщо вам не подобається ОС Flyme ви можете просто встановити лаунчер від інших виробників.

Meizu М2 Note: Продуктивність

НЕ ЧЕМПІОН, АЛЕ в BENCMARKS НАСПРАВДІ отримав непоганий результат, як для бюджетного пристрою

Meizu М2 Note не вражає на тестах, але це не найгірше що може бути.

Графічно інтенсивні завдання, такі як 3D-ігор працюють нормально, але ви повинні розуміти, що це смартфон не з лінії флагманських пристроїв Meizu. Тим не менше, немає ніякого зависання, і ви можете все ще насолоджуватися іграми. Але потрібно в настройках перемикатися з збалансованого режиму в підвищеної продуктивності, щоб уникнути гальм в іграх.
Так само в іграх я не помітив особливої ​​нагріву пристрою, просто нормальний ріст температури.

Meizu М2 Note: Мультимедіа

це ВЕЛИКЕ ПРИСТРІЙ ДЛЯ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО використання. ФОТО ВІДЕО І МУЗИЧНИЙ ПЛЕЕР ДОДАТКИ будуть радувати КОРИСТУВАТИСЯ

Всі мультимедійні додатки, відтворюють відео 1080p, музичний плеєр і т.д. працювати нормально. Крім того, сподобався дизайн і стиль музичного та відео програвача.

Так само хочу сказати, що якість динаміка насправді дуже гідне для бюджетного пристрою. Йому не вистачає трохи глибини до звуку, але він може грати музику досить голосно.

Meizu М2 Note: КАМЕРА

зручне Додаток КАМЕРИ, ЯКА ВЗЯЛА ТРОХИ НАТХНЕННЯ ВІД IOS

Додаток камери має трохи схожості з IOS пристроями, тут можна вибрати різні режими зйомки, як автоматичний, ручний, краса, панорама, сканування і так далі. Крім того, є ще деякі настройки.

Висока швидкість затвора і в цілому за допомогою цієї камери додаток просто бомба.

Meizu М2 Note: ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ

Дивно камери як ДЛЯ БЮДЖЕТНОГО смартфонів


Meizu М2 Note має 13MP камеру, яка здатна виробляти деякі дивовижні зображення в денний час. Існує багато деталей, кольору виглядають природно (хоча іноді вони можуть виглядати трохи холодніше).

У приміщенні камера все ще може виробляти деякі хороші знімки. Коли немає достатнього світла, з'являється трохи більше шуму. Проте, ці зображення виглядають непогано.

Коли я робив ці знімки деталі були добре освітлені. Природно, низька освітленість, і знімки мають набагато більше шуму і рівень деталізації йде вниз. Проте, це і так великі результати для бюджетного пристрою.

Meizu М2 Note: Зв'язок

ВАРІАНТИ ПІДКЛЮЧЕННЯ ПРАЦЮЮТЬ ОТЛИЧНО, АЛЕ ДІАПАЗОН WI-FI міг би бути КРАЩЕ

Якість Виклику хороше так само GPS порадував. Крім того, швидкість підключення Wi-Fi не порадувала, але можливо це тільки в моєму випадку.

Meizu М2 Note: батарея

Meizu М2 Note: батарея

Термін служби батареї великий. Вам вистачить заряду на повний день, якщо ви не будете постійно грати в 3D гри. Якщо ви будете користуватися пристроєм в звичайному режимі, дзвінки, запуск деяких додатків то заряду батареї вистачить на кілька днів.

Meizu М2 Note: ВИСНОВОК

ХОРОШИЙ СМАРТФОН, ЯКИЙ БЕЗУМОВНО, ВАРТО співвідношення ціни і якості

Meizu м2 Note це дійсно гідне, бюджетний устрій за свої гроші. Він має приємний дизайн і відмінна якість збірки. Крім того, він прекрасно лежить в руці, не дивлячись на його розмір дисплея в 5.5 дюймів.

Однією з ключових особливостей Meizu м2 Note є його камера, яка є однією з кращих у своєму класі. Ви можете точно взяти його з собою в поїздку або на свято, і зробити хороші фотографії.

В цілому, Meizu М2 Note є відмінним вибором, якщо ви шукаєте бюджетну модель пристрою, з гарною якістю зборки, і відмінним дизайном і дивовижною камерою.

Meizu М2 Note для огляду і тестування надано інтернет-магазином

Огляд Meizu М2 Note: Одного з кращих бюджетних смартфонів на сьогоднішній день

Рейтинг: 5. Оцінок: 20