Огляд Xiaomi Mi Max 3: фаблет з батареєю 5500 мАг - Відгуки TehnObzor

  1. Дизайн Xiaomi Mi Max 3
  2. Продуктивність і тести
  3. величезна батарея
  4. Камери Xiaomi Mi Max 3
  5. підсумок
  6. Огляд телефону Xiaomi Mi Max 3 - відео

Xiaomi Mi Max - це лінійка смартфон з великим екраном (фаблет). Саме цим серія Max успішно зарекомендувала себе на ринку. Сьогодні, для виробників не проблема встановити 6,4-дюймовий екран в стандартний 5,5-дюймовий корпус, тому що недавно вийшов Xiaomi Mi Max 3 лише підтверджує це.

Сьогодні, для виробників не проблема встановити 6,4-дюймовий екран в стандартний 5,5-дюймовий корпус, тому що недавно вийшов Xiaomi Mi Max 3 лише підтверджує це

Фаблет Xiaomi дозволяє нам зрозуміти, що значить бути великим і повноекранним телефоном. Не слід розглядати новий Mi Max 3 як оновлення версії Mi Max 2. Девайс має набагато більше змін, ніж можна собі уявити.

Купити Xiaomi Mi Max 3 можна на GearBest

Купити Xiaomi Mi Max 3 можна на AliExpress

  1. Дизайн і збірка
  2. Продуктивність і тести
  3. величезна батарея
  4. Камери Xiaomi Mi Max 3
  5. Чи варто купувати?

Дизайн і збірка   Продуктивність і тести   величезна батарея   Камери Xiaomi Mi Max 3   Чи варто купувати

Читайте також: Огляд Samsung Galaxy A6 Plus (2018): крок вперед і два назад

Дизайн Xiaomi Mi Max 3

Телефон Xiaomi Mi Max 3 отримав 6,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, співвідношенням сторін 18: 9 і екрану до корпусу 85,19%. Дивно, але незважаючи на розміри екрану, корпус Max 3 має невеликі габарити - 176,15 × 87,4 × 7,99 мм, що дозволяє використовувати смартфон навіть однією рукою. Попередник Mi Max 2 має розміри 174,1 × 88,7 × 7,6 мм.

Замість популярного дизайну з «бровою», Max 3 від Xiaomi поставляється з невеликими, але стандартними верхніми і нижніми смугами. Завдяки цьому, всі датчики розміщені на передній панелі.

Завдяки цьому, всі датчики розміщені на передній панелі

Фронтальна камера Mi Max 3 оновлена ​​з п'яти до 8-МП, вона має підтримку розмиття і розблокування по розпізнаванню особи за допомогою AI (ІІ - штучного інтелекту). Вона також оснащена окремою підсвіткою, яку можна використовувати для розблокування фаблет в повній темряві.

Задня частина Xiaomi Max 3 використовує знайомий дизайн. Завдяки заокругленим краях, телефон зручно розташовується в руці, а U-подібна конструкція антенного пояса надає додатковий шарм. Як і інші продукти Xiaomi, основна камера Max 3 використовує популярне вертикальне розташування.

На задній панелі також є швидкий сканер відбитків пальців. У нижній частині знаходиться порт USB Type-C, в той час як на верхній розташувався 3,5-мм аудіороз'єм і інфрачервоний датчик.

Продуктивність і тести

Xiaomi Mi Max 3 оснащений процесором Snapdragon 636, який забезпечує прийнятну продуктивність. В основному завдяки йому, Max 3 може стати одним з найбільш продаваних смартфонів лінійки Redmi.

Що стосується тестів, то в AnTuTu чіпсет Snapdragon 636 набрав 118,897 бал, а в GeekBench він показав 1319 в одноядерному і 4714 в багатоядерному тесті.

Що стосується тестів, то в AnTuTu чіпсет Snapdragon 636 набрав 118,897 бал, а в GeekBench він показав 1319 в одноядерному і 4714 в багатоядерному тесті

Смартфони з великими екранами в основному використовуються для ігор. Mi Max 3 також підтримує системний, ігровий набір інструментів, який прискорює ігровий процес і покращує продуктивність обладнання.

Гра Honor of Kings відтворювалася зі швидкістю 55 fps, яка знижувалася в самих напружених сценах всього до 50 fps. Продуктивність цього гаджета непогана, але в порівнянні з флагманськими смартфонами все ще є над чим працювати.

величезна батарея

У порівнянні з попередньою моделлю, ємність батареї Xiaomi Mi Max 3 збільшена до 5500 мАг. Але, розмір екрану також збільшився, тому у мене були сумніви з приводу автономності цього великого телефону. Згідно з офіційними даними, час відтворення зацикленого відео на Mi Max 3 становить 17 годин, що трохи менше 18 годин на Mi Max 2.

Смартфон Xiaomi Mi Max 3 підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Згідно з тестом, для повної зарядки акумулятора потрібно близько 135 хвилин. З огляду на розмір батареї, результат цілком задовільний.

З огляду на розмір батареї, результат цілком задовільний

За 1 годину відтворення онлайн-відео Full HD, Max 3 споживає 7%. Виходить, що цей гаджет може забезпечити безперервне відтворення відео протягом більше 14 годин. Це менше офіційно заявленого часу, але цілком непогано.

Ще мені сподобався режим зворотної зарядки потужністю 5V / 1.2A, який дозволяє використовувати телефон в якості повербанка і заряджати інші пристрої з підтримкою OTG.

Камери Xiaomi Mi Max 3

Багато хто вважає, що, якщо камера телефону не оснащена сенсорами з високою роздільною здатністю, вона не може забезпечити хороший досвід в зйомки. Однак, Xiaomi не раз доводила, що не тільки розмір сенсора і дозвіл грають роль при зйомці, ще важливо програмне забезпечення і загальна оптимізація.

На задній панелі Xiaomi Mi Max 3 розташований модуль з 12-МП і 5-МП сенсором. Основний об'єктив має розмір пікселя 1,4 мкм, діафрагму f / 1.9, двоядерну фокусування Dual-PD, розпізнавання сцен за допомогою AI, інтелектуальне розпізнавання і багато інших корисних функцій.

Завдяки розміром пікселя 1,4 мкм знімки зроблені на Mi Max 3 виходять дуже чіткі і з відмінною передачею кольору.

Завдяки розміром пікселя 1,4 мкм знімки зроблені на Mi Max 3 виходять дуже чіткі і з відмінною передачею кольору

підсумок

Новий і великий Xiaomi Mi Max 3 - це відмінний смартфон для любителів фаблет, з розумними габаритами і достатньою продуктивністю для більшості.

Не можна заперечувати, що великий екран і велика батарея привертає більшу кількість користувачів. Тому Samsung продовжує вкладати всі інноваційні ідеї в свою лінійку Note. Xiaomi хоч і не приділяла занадто багато уваги серії Mi Max, але і не ігнорувала цей факт.

Xiaomi хоч і не приділяла занадто багато уваги серії Mi Max, але і не ігнорувала цей факт

Після величезної популярності своїх повноекранних смартфонів, китайська компанія вирішила зробити розумний хід і почати впроваджувати нові технології в сімейство Mi Max. Завдяки такому рішенню з'явився Mi Max 3, з повноекранним дизайном і потужною батареєю. Цей телефон Xiaomi по праву можна розглядати як альтернативу невеликому планшету, але з усіма перевагами смартфона.

Огляд телефону Xiaomi Mi Max 3 - відео

Якщо ви знайшли помилку, не працює відео, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.