Samsung представила 32-дюймовий Smart-телевізор D6350:

Samsung анонсувала ще одну новинку в таборі 3D Smart-телевізорів. Після анонса 40-дюймової панелі на минулого тижня, компанія представила молодшу 32-дюймову модель. Але, незважаючи на зменшені габарити, новинка має ті ж технічні характеристики, що й старший брат.

Молодша 32-дюймова модель D6350 має технології Crystal Black Panel, 3D Hyper-real engine, Smart-real motion, яка допомагає знизити навантаження на очі і зменшує вплив 3D зображення на появу головних болів, ну і, звичайно ж,   Full HD   Дозвіл Молодша 32-дюймова модель D6350 має технології Crystal Black Panel, 3D Hyper-real engine, Smart-real motion, яка допомагає знизити навантаження на очі і зменшує вплив 3D зображення на появу головних болів, ну і, звичайно ж, Full HD Дозвіл. На екрані телевізора можна конвертувати 2D зображення в 3D, має доступ в інтернет і популярні соціальні мережі, а так само до багатьох інших сервісів і ігор, а електромонтажні роботи по підключенню телевізора не викличуть ніяких питань, купив, дістав з коробки, включив в мережу і все працює!

Вартість 32-дюймової моделі становить 1.202 долара. Поки, на жаль, невідомо, чи добереться молодша модель до магазинів Європи.

Джерело: Samsunghub.com